Tijdelijk geen boekingskosten

We hebben de beste aanbieders voor Camping Boszicht voor je op een rij gezet:

9.1Fenomenaal
+35

9.1Fenomenaal
Award Goud

Camping info

• Draadloos internet
  • Airconditioning
  • Huisdieren toegestaan

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Camping Boszicht

9.1FenomenaalScore uit 217 reviews

Heerlijke camping
Door Marlijn op 19-05-2023

Hele fijne, kindvriendelijke camping. Schoon sanitair, grote plaatsten en heerlijke broodjes voor het ontbijt. De kinderen (1,5 en 4) hebben zich de hele dag vermaakt met de speeltoestellen en skelters. Daarnaast keken zij elke ochtend weer uit naar het voeren van de diertjes.

Voor hele familie genieten!
Door Gillion Utens op 18-05-2023

Top familieweekend gehad: de kinderen kleinkinderen in het huurchalet en wij zelf in onze caravan. De kleinkinderen vermaakten zich uitstekend met de vele fietsjes, skelters en minder speeltoestellen. En pa, ma, opa en oma hadden daardoor ook lekker veel rust!

Geweldige camping met mooie plekken
Door Visser op 18-05-2023

Een zeer vriendelijk ontvangst door de eigenaresse. We konden een plek uitkiezen aangezien we net voor de grote drukte waren. Zeer goed onderhouden terrein en een mooi sanitair gebouw. En voor de allerkleinsten diverse speel mogelijkheden. Tractor skelters zandbak etc. En niet te vergeten de geiten/kippen/herten en varkentjes. Kortom een geweldige locatie vlak bij bossen waar je heerlijk kunt gaan wandelen. Met diverse leuke fietsroute dus van alle gemakken voorzien.

Camping Boszicht

Wat heerlijk om op deze camping te zijn
Door Sybren Dijkstra op 17-05-2023
Alleen gereisd

Onderweg met de fiets door Nederland had ik van te voren wat campings opgezocht waaronder Camping Boszicht. Hier is niets verkeerd! De ontvangst was hartelijk, de eigenaresse van de camping kwam later nog even een praatje maken. De camping heeft ongeveer 50 plaatsen en door het vele groen heeft de camping een fijn intiem en rustig karakter. De eigenaren hebben een prachtige vijver/ meer aangelegd . De plaatsen daarom heen zijn schitterend en zonnig! Ook deze zijde van de camping grenst aan bouwland. Dit geeft een extra landelijk tintje. Het sanitair is ongelofelijk schoon. Er is ook een prachtige plek voor kinderen en op de campings staan geen auto’s. Dus wie natuur zoekt in een landelijke omgeving zal dat op deze prachtige camping vinden!!!!

Heerlijke dagen gehad!
Door Rozemarijn op 17-05-2023

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad op camping Boszicht. Voor ons dichtbij huis om onze nieuw aangeschafte vouwwagen te testen. We hadden het getroffen met het weer. De kinderen hadden al snel vriendjes gemaakt en door ons plekje met zicht op de speeltuin, hadden wij als ouders ook echt vakantie. Heel leuk dat er zoveel stepjes, fietsjes en skelters zijn die gebruikt kunnen worden. De familiedouche vonden wij ideaal met het douchen van drie kids. Het sanitair was heel schoon. Wij komen vast nog eens terug!

Onvergetelijk, wat een fijne familie.
Door Ton en francien moné op 17-05-2023

Wij hebben een caravan gekocht en zijn naar de camping gegaan. Eigelijk voor 3 dagen,maar we hadden het zo naar ons zin dat we zijn nog een week langer gebleven. Er ontbreekt je werkelijk aan niets op de camping. Wc super netjes en de douchen super vijf. Gezellig afwassen en alles netjes geschijden van elkaar. Je vuilwater en wc boxe om de hoek alles goed geregeld. En wifi over de hele camping super. Lekker dat je elke dag vers brood kunt bestellen. Voor kinderen ook alles wat ze maar kunnen wensen. We komen dit jaar zeker nog een paar dagen naar de camping. Dank jullie wel voor de leuke en fijnedag.

Camping Boszicht info

Het complex