Laagsteprijsgarantie

Tipweg 10, 5455 RC

Camping Boszicht

9.4
FenomenaalScore uit 124 reviews

Leuke eerste keer kamperen met de kids!
Door Olaf Kluivers
Zoover Ontdekker
op 02-09-2026

Heerlijke paar dagen gehad, op het "kinderveld". Mooie omgeving, rustig en schoon.

Aanrader
Door Winnie op 24-08-2026
Alleen gereisd

Rustige camping met gastvrij onthaal. Fijne plek met zon en schaduw. Wat opvalt is dat de hygiëne hoog in het vaandel staat bij de eigenaren. Alles super schoon en fris.

Gastvrij
Door Sabine op 11-08-2026

Fijne camping, voor iedereen, met of zonder kinderen. Sanitair is schoon, fijne douches. En de ontvangst is zeer gastvrij. Heerlijk om vanaf de camping het bos in te lopen.

Gastvrij-9c90be28-aefb-484e-a68b-925e93f9c87fGastvrij-10d5a7d6-7809-468e-bd78-b400eaf395a8
We hadden het niet beter kunnen treffen
Door Kirsten op 10-08-2026

Eigenlijk zouden we naar Frankrijk gaan, maar door problemen met de auto liep dat helaas anders. Gelukkig vonden we op korte termijn een fijne plek voor twee weken bij Camping Boszicht. We werden hartelijk ontvangen door Riet en kregen een heerlijk plekje. De kinderen vermaakten zich meteen in de speeltuin, waardoor wij rustig de voortent konden opbouwen.
Bijna dagelijks mochten ze helpen met het voeren van de dieren en op warme dagen lekker door de sproeiers rennen. De camping is netjes en schoon en ligt prachtig aan de rand van het bos. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen en met een beetje geluk ’s avonds zelfs een ree spotten. Ook in de omgeving zijn volop leuke uitstapjes voor kinderen.
Bij de receptie kun je verse broodjes bestellen, eieren van de eigen kippen kopen en genieten van een ijsje. We hebben ontzettend genoten van ons verblijf. Na de pech aan het begin van onze vakantie hadden we ons geen betere plek kunnen wensen.

Leuke kleine camping
Door Gerry Barelds op 09-08-2026

We stonden op een heerlijke plek met de hele dag schaduwplekjes. Heerlijk voor onze honden. Goed en schoon sanitair, waarbij de familie douche redelijk toegankelijk is voor mindervaliden

Prachtige ervaring.
Door Ton en Nienke op 08-08-2026

Nooit eerder bezocht, oorspronkelijk en last-minute (wat we gewend zijn) geboekt voor drie nachten. Daarna rap bijgeboekt tot in totaal een week. Nooit eerder zolang op een camping gestaan. Wat een gastvrijheid, zorgzaamheid en kwaliteit. Iedere avond deed de gastvrouw op alle veldjes een rondje of het naar de zin was, hoe het ging en een algemeen praatje. Het plezier van het ‘gastvrouw zijn’ straalde er vanaf. Verder een prachtig aangelegde en onderhouden camping in een schitterende omgeving. Door de weeks vier keer per dag op nagenoeg hetzelfde (en niet storende) tijdstip even onze luchtmacht van Volkel op de achter (😂) -grond te horen. Gezellig dorpje met prima winkels en restaurantjes op fietsafstand. De hygiëne in de toiletten was meer dan dik in orde. Verder een prachtig aangelegd veld met in het midden een groot speelparadijs voor de kleintjes, zandbak, speeltoestellen, schaduw doeken, en alle soorten fietsjes, trapauto’s etc

Prachtige ervaring.-ae1d37ee-5524-4541-b36a-d4e9df1ba4b9