/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F091a9b42-51d8-4d6a-91e0-c1617662e441%2F58e7ad47-e92c-4d5b-b654-6911105e6584.webp)
Het Genieten
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03320000-03329999%2FE3320461.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor Het Genieten voor je op een rij gezet:
Geen warm water in ons huisje (koude douche) en lekkage vanuit de douche naar 1 van de slaapkamers. Die kamer rook erg muf. De dame van reisorganisatie Roan was niet echt behulpzaam en liet gewoon niks meer van zich horen……
Prima accommodatie. Modern en mooi ingericht. Campingbedje past helaas niet op een slaapkamer erbij, moest dus in de woonkamer. Was geen ramp voor de twee nachtjes, maar kan mij voorstellen dat het voor een langer verblijf lastig is. Mooi gelegen tov de Efteling. Heel mooie veranda. Fijn, behulpzaam en vriendelijk personeel.
Leuke vakantie gehad bij Het Genieten. Leuke animatie tijdens de zomervakantie. Het is een camping in aanbouw met hier en daar ook vervallen stacaravans op het terrein. Onze stacaravan was erg slecht schoongemaakt. Dat was een tegenvaller!! Verder was de stacaravan oke met een prachtige overdekte veranda. Mooie speeltuin naast camping, daarnaast weinig te doen op de camping zelf. In de buurt volop mogelijkheden voor uitstapjes. Leuke camping om een week te verblijven. Daarna hebben de kids (tot 9 jaar) en wij het ook wel gezien.
Het Genieten
Leuke vakantie gehad met jonge kinderen in een stacaravan met veranda. De veranda met afgesloten hek is ideaal met een peuter. Speeltuin bij het restaurant is erg gaaf. Verder is het een camping in opbouw, dus als je 2 jaar verder bent is het nog een stuk beter! Geen gebruik gemaakt van de animatie maar zag er leuk uit voor de kinderen. Ik zou de volgende keer zelf fietsen meenemen aangezien alles vanaf de camping wel even rijden is (geen loopafstand in ieder geval).
Onrustig door bouwverkeer, de stacaravans moesten gereed zijn, voor een bepaalde datum. Bij calamiteiten avonds niet bereikbaar. Licht in herentoilet stuk. Aan de campingterrein werd geen aandacht geschonken, terwijl het tuintje bij de receptie alle dagen lang gesproeid werden. Ook na de brand werden de gasten van de camping niet geïnformeerd.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |