We hebben de beste aanbieders voor RCN De Flaasbloem voor je op een rij gezet:
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
RCN Vakantiepark De Flaasbloem is een leuke bestemming voor gezinnen met jonge en oudere kinderen, door de verschillende activiteiten en het speelbos. Ook in het zwembad vermaken ze zich en er is een leuke visvijver. In het restaurant kun je een lekker hapje eten. In de omgeving kun je goed fietsen,...
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Flaasdijk 1, 4861 RC |
Website | |
Social media |
RCN De Flaasbloem
Heerlijk compleet ingericht huisje met een overcomplete inventaris, prima. Klein minpuntje zijn de stoelen welke niet echt seniorproef zijn.
In huisje 14 zijn de stoelen niet echt comfortabel voor senioren. Er is bijna niet uit te komen
Onze plek 345 prima, fijne sanitaire unit. Minder dat de buitenglijbanen dicht zijn, het water is zeker 15 graden, bij navraag krijgen we te horen dat er geen recreatie aanwezig is (personele bezetting). Camping is best vol,dan mag je voldoende bezetting verwachten. Daar betaal je als klant voor

RCN De Flaasbloem
Sanitair gebouwen zeer vies terwijl dat het stralend weer was in de supermarkt rekende ze 2X €0.04 cent voor 1 plastic broodzakje
Met eigen campeermiddel. Slechte bewegwijzering naar veldjes/plaatsen. Sanitair verouderd, vies.
Fijne supermarkt met vlees van de slager. Erg lekker. Mooi zwemmeer. Wildenberg is top. Zoiets maar dan met privé sanitair zou wellicht nog iets zijn voor degene die niet van standaard veldjes houden, iets voor de toekomst RCN? Publiek wildenberg prettig. Sanitair bij zwemmeer is nodig aan vervanging toe. Bij wildenberg waar we stonden erg mooi. Wel hangen de spiegels veel te hoog. Er zou veel meer controle op de camping mogen zijn in alle opzichten.
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | 50_tot_200 |