Domein Holset
We hebben de beste aanbieders voor Domein Holset voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 10
Bed & Breakfast
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Holset 36, 6295 NC |
Domein Holset
Super ontvangst, interieur nog mooier dan op de site, fantastische bedden, heerlijk ontbijt met prachtig zicht en oooh zo zalig stil. In de buurt kan je in het mooie zuidlimburgse landschap heerlijke wandelingen maken met lekkere stopplaatsen zoals het Hijgend Hert. Tegenover de B&B liggen ook 3 leuke en lekkere eetgelegenheden. Als je van wandelen en lekker eten houdt kan je hier een weekendje doorbrengen zonder je wagen te hoeven gebruiken. Zalig!
Wat hebben wij hier een paar heerlijke dagen doorgebracht, zeg! Allereerst de aanwezigheid van Fleur: een lieve vakvrouw pur sang! Ook van manager Bram krijgen de gasten een warm onthaal. Het verblijf zelf is geweldig: door de mooie aankleding/inrichting blijf je overal steeds nieuwe, en leuke details zien. Wij zaten in de “gouden kamer”; behalve de badkamer zijn ook het prullenbakje, de bedtafeltjes en zelfs het deurhaakje van ‘goud’. Zo heeft iedere kamer z’n eigen thema en kleuren. Dan het ontbijt....behalve oogstrelend en biologisch is het verrukkelijk! Kortom: een pareltje in het zuidelijkste puntje van Limburg! Een B&B zoals het hoort te zijn! Wij gaan hier zeker nog een keer naar terug (en hopen dat Fleur er dan ook weer is...!).
Ger en Joyce Gritter.
Domein Holset
Wij verbleven 4 nachten in Domein Holset in kamer Oranje Boven, een kamer waar je vrolijk van wordt. Deze fraai vormgegeven, comfortabele en moderne B & B dompelt je onder in rust, vrijheid, betaalbare luxe en bubbels. Ook als bubbels niet veel voor je betekenen, is deze plek het bezoeken meer dan waard. De kamers en het uitzicht zijn prachtig. De tuin is stijlvol ontworpen en biedt beschutte plekjes en verderop het open veld waar zich nu ook het Klükske heeft gesetteld. Wij snappen wel waarom. En dan weet het Klükske nog niet eens wat voor ontbijt wij elke dag kregen voorgeschoteld! Rob, Inge en Ploni gaan ons zeker nog eens terug zien.