Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Over Appartementen & Gasterij De Zegelskoel
Welkom bij Appartementen & Gasterij De Zegelskoel, een oase van rust in het hart van Zuid-Limburg. Hier, in het charmante Heijenrath, wacht u een warm welkom met een kop koffie en comfortabele appartementen waar u zich direct thuis voelt. De Zegelskoel ligt direct aan de schilderachtige Mergelandroute en is de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige omgeving. Wandel en fiets door het glooiende landschap, ontdek pittoreske dorpjes en geniet van de Limburgse gastvrijheid. Een uitstapje naar Maastricht met zijn historische centrum, bruisende uitgaansleven en interessante musea is zo gemaakt, net als een bezoek aan de Duitse stad Aken.
Vakantiegangers genieten van de hartelijke sfeer en Limburgse gastvrijheid bij Cindy en Danny. Ze voelen zich meteen thuis in een schoon en praktisch ingericht appartement, dat alles biedt wat je nodig hebt. Het keukentje met Nespresso, de comfortabele bedden en het grote terras zorgen voor een ontspannen verblijf. De mooie omgeving met prachtige landschappen en korte reisafstanden naar Aken en Maastricht maken de straatkant ideaal voor gezellige dagjes uit. Wandelaars en liefhebbers van rust vinden hier hun plekje. Het ontbijt dat ‘s ochtends gebracht wordt, geeft meteen dat vakantiegevoel. De rustige ligging, het zonnetje op het terras en het vriendelijke gevoel zorgen voor herinneringen die blijven. Een plek waar je weer graag terugkomt.
Adresgegevens | Heijenratherweg 22, 6276 PC |
Appartementen & Gasterij De Zegelskoel
Heel vriendelijk en gastvrij, je voelt je gelijk thuis, midden in het Zuid-Limburgse landschap en toch rustig.
Komen zeker nog eens terug..
We hebben weer genoten van een weekje bij Cindy en Danny. Hartelijk ontvangen, een schoon en praktisch ingericht appartement op de begane grond, gewoon Limburgse gastvrijheid. Voor volgend jaar al weer geboekt.
Wij hebben een heerlijke tijd gehad in ons appartement op de begane grond. Het appartement is (als geheel) netjes en functioneel ingericht. De douche is uitstekend. De bedden liggen prima. Het keukentje is wat compact, maar voldoet verder goed. Er is een koelkast met vriesvak, een 4-pits gaskookplaat, een kleine combi magnetron en een Nespresso apparaat. De stoelen aan de (eet)tafel zitten erg goed. Er is een TV en een radio/cd-speler aanwezig. Buiten is een groot terras met een tafel en veel zitruimte. De omgeving is prachtig en de locatie biedt veel mogelijkheden om dit unieke stukje Nederland te verkennen. De steden Aken en Maastricht zijn op een korte rijafstand goed bereikbaar. Er zijn ook diverse mogelijkheden in de omgeving om u gastronomisch te laten verwennen. En niet te vergeten, de vriendelijke eigenaren Cindy en Danny staan altijd voor je klaar!
We hebben een paar heerlijke dagen gehad in de Zegelskoel. Cindy is een hartelijke gastvrouw die elke ochtend een lekker ontbijt kwam brengen in ons appartement. Het appartement was schoon en netjes, alles was aanwezig wat we nodig hadden. In de omgeving kun je mooie wandelingen en tochten maken, het is een prachtig landschap rondom Hijenrath.
Wij hebben weer een heerlijke week gehad in de Zegelskoel. Wij werden weer hartelijk ontvangen door Cindy en Danny met een heerlijke kop cappucino en wat lekkers voor de hond. Dit maal hebben wij gebruik gemaakt van iedere ochtend een heerlijk ontbijt, dit is echt een aanrader.
Het is een mooie plek om diverse wandelingen en toertochten te maken. In de directe omgeving zijn diverse restaurants waar ook een hond welkom is. Wij zijn hier al vaker geweest en komen zeker weer terug.