Laagsteprijsgarantie
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.7

• Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award

Over B&B Dalauro Next

Dalauro Next B&B biedt een unieke en charmante accommodatie-ervaring. Het is een bed & breakfast, wat betekent dat je kunt genieten van een huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht van de gastheren. De kamers zijn vaak smaakvol ingericht en bieden een comfortabele en gezellige ambiance. Als je geïnteresseerd bent in het ervaren van de lokale sfeer en cultuur, kan een verblijf in een bed & breakfast zoals Dalauro Next B&B een geweldige keuze zijn. Je hebt vaak de mogelijkheid om in contact te komen met de gastheren en andere gasten, waardoor je een authentieke en persoonlijke ervaring kunt beleven. Een van de hoogtepunten van een verblijf in een bed & breakfast is het heerlijke ontbijt dat meestal wordt geserveerd. Bij Dalauro Next B&B kun je vaak genieten van een vers bereid ontbijt op maat, met lokale en biologische producten. Het is een geweldige manier om je dag goed te beginnen. Bed & breakfasts staan bekend om hun persoonlijke aandacht en gastvrijheid. De gastheren van Dalauro Next B&B zullen er waarschijnlijk alles aan doen om ervoor te zorgen dat je verblijf comfortabel en aangenaam is. Ze kunnen je helpen met eventuele vragen of verzoeken die je hebt en zorgen ervoor dat je je welkom en verzorgd voelt.

Wat een gezellige plek, deze B&B! Vakantiegangers genieten van de warme ontvangst en de uitnodigende sfeer. Ze vinden de kamers ruim en comfortabel, met fijn sanitair. Het ontbijt blijft een hoogtepunt: afwisselend, streekproducten en met aandacht gemaakt. De 4-gangen diners aan de gastentafel zorgen voor een feestelijk en knus gevoel. Tijdens de dagen kunnen reizigers lekker buiten in de zonnige tuin zitten of in de gezellige huiskamer iets drinken. De ligging is prachtig en ideaal om Zuid-Limburg te ontdekken. Fietsen huren kan makkelijk, en de auto parkeer je vlakbij. Overal proef je de liefde en warmte die in deze plek gestoken is. Zo’n verblijf laat je zeker met een glimlach achter en een fijne herinnering aan een zonovergoten, ontspannen vakantie.

• Fietsverhuur

FenomenaalScore uit 99 reviews

Aanrader!!
Door Inge
op 08-09-2026

Deze B&b stond al langere tijd op ons verlanglijstje en het was net zo fijn en gezellig als de reviews aangeven. We hebben genoten van ons verblijf! De gastvrijheid van Rob en Nathalie, het heerlijke 4 gangendiner aan de gastentafel, het uitgebreide ontbijt, de supercomfortabele bedden en badkamer, koffie en thee wanneer je maar wil en natuurlijk de fantastische omgeving! Er was niets dat tegenviel

Super verblijf bij Dalauro Next!
Door Marcelle
op 06-09-2026

We hebben een heerlijk weekend gehad bij Nathalie en Rob. Vrijdag genoten van een heerlijk 4-gangen diner aan de gezellige gastentafel. Zaterdag en zondag hebben we gesmuld van het afwisselende veelzijdige ontbijtje. Beide nachten heerlijk geslapen in de goede bedden. Tussendoor regelmatig iets gedronken in de gezellige huiskamer en natuurlijk ook buiten in de zonnige tuin. Het was een super weekend!

Heerlijk ontspannen in een hele fijne B&B
Door Ingrid op 09-08-2026

Erg vriendelijk ontvangst. Prachtige ligging, echt genoten.

Nostalgische toer familie Kroezen
Door Familie Kroezen
op 13-06-2026

We hebben heerlijke dagen gehad.
Mooie kamers met fijn sanitair.
Heerlijk ontbijt.
Goeie service. Koffie en thee zo te pakken. Fris of wijntje even opschrijven.
Wat een lieve gastheer en gastvrouw

Solo trip met gouden randje
Door Vivien op 07-06-2026
Alleen gereisd

Een zeer warm welkom, mocht ik wederom ervaren bij Nathalie en Rob. 3e keer dat ik terug ben in de B&B, dat zegt ook genoeg hoe fijn is het vind. Vrijdag aankomst dag, dit keer een 4 gangen diner gegeten met een leuke club mensen die er ook verbleven. De ontbijtjes zijn uitgebreid gemaakt door Nathalie en Rob en met de streekproducten zorgvuldig uitgezocht. Je kan fietsen huren en je auto is makkelijk te parkeren tegenover de B&B met een eigen parkeerplaats. Er valt veel te beleven en te zien in Zuid-Limburg, er liggen daarom ook vele brochures klaar in de gang. De kamers zijn ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Bij aankomst, wordt dit ook extra verteld. Er liggen spelletjes, boekjes en de koffie en thee staan klaar. Al met al weer ontzettend genoten van de gastvrijheid, de warmte en liefde die Nathalie en Rob stoppen in hun B&B. Boek gerust eens een kamer, krijg je zeker geen spijt van!

Solo trip met gouden randje-3ed6805d-f5d9-46c0-8bad-235c7c9d95a9
Heerlijk!
Door Sjoerd en Itske op 25-05-2026

Heerlijk Pinksterweekend gehad in de B&B van Nathalie en Rob. Prachtige ligging, goede uitvalsbasis voor fietsen en wandelen. Heerlijk gegeten in de B&B en in restaurants in de omgeving. Eigenaren bevlogen; trots op hun B&B, serveerden locale producten, hebben mooie kamers en gezellige gemeenschappelijke ruimtes binnen en buiten en ze hielpen met uitzoeken van uitstapjes enz., alles om het verblijf perfect te laten zijn, we hebben er van genoten!

Heerlijk!-2195a0e5-c19f-43a8-8fab-100635a14be1Heerlijk!-e3e62615-6d47-4f90-9124-570d56cfbd64Heerlijk!-d1a3358c-b22a-47b1-b8f4-71b1d1a6de8e