De Breede
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieCampingErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieDe Watermolen
CampingAward GoudErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieBoerenbont
CampingAward GoudGoede prijs/kwaliteit Ga naar accommodatieDe Bouwte
CampingZeer schoon
De Breede
We waren hier afgelopen pinksterweekend. Heerlijk gehad! Warm welkom. De camping zijn we ook al wel eens eerder geweest en is echt een aanrader. Veel skelters op de camping voor algemeen gebruik, leuke speeltuin en vooral het super zwembad! Lekker groot zwembad met duikplanken en continu toezicht. Daarnaast is de camping lekker overzichtelijk en niet al te groot. We komen hier zeker nog wel weer eens terug!
Onze eerste keer op camping De Breede. Hartelijk ontvangen, ruime plaatsen, geweldige douches, mooie groene omgeving kind en diervriendelijk! Wij hebben óntzettend genoten van ons eerste verblijf op de camping en we komen vast en zeker weer terug!
Ook aan het einde van het seizoen is alles keurig in orde en wordt je vriendelijk en netjes ontvangen. Je kunt voelen en zien dat onderhoud, gastvrijheid en klantvriendelijkheid hoog op het lijstje van Charita staan.
De Breede
Zoals ieder jaar weer terug op onze geliefde camping de Breede, zeker 2x per jaar een paar dagen hier. Heerlijke en gezellige camping met Cherita aan het hoofd. De omgeving kennen we op ons duimpje, zó heerlijk fietsen in de prachtige omgeving, Pieterburen, Westernieland, Eenrum, langs de dijk van Noordpolderzijl naar Usquert en ga zo maar door. Einde middag weer terug op onze camping , heerlijk rustig, gezellig en prima accomodatie. Voor de liefhebber hele goede gratis wifi voor als je bv een film wil kijken 's avonds. Mijn verblijf hier is altijd een topper, in mijn geliefde provincie Groningen op camping de Breede!
De Breede info
Camping-informatie
- Aantal huisjes op parkBeschikbaar (40)
- CafeNiet beschikbaar
- WinkelsNiet beschikbaar