Tijdelijk geen boekingskosten

We hebben de beste aanbieders voor De Breede voor je op een rij gezet:

8.8Fantastisch

• Draadloos internet
  • Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

De Breede

8.8FantastischScore uit 124 reviews

Leuke camping in mooie omgeving met groot zwembad!
Door ESL op 01-06-2023

We waren hier afgelopen pinksterweekend. Heerlijk gehad! Warm welkom. De camping zijn we ook al wel eens eerder geweest en is echt een aanrader. Veel skelters op de camping voor algemeen gebruik, leuke speeltuin en vooral het super zwembad! Lekker groot zwembad met duikplanken en continu toezicht. Daarnaast is de camping lekker overzichtelijk en niet al te groot. We komen hier zeker nog wel weer eens terug!

Geweldig..
Door Tineke Hofman op 24-05-2023

Onze eerste keer op camping De Breede. Hartelijk ontvangen, ruime plaatsen, geweldige douches, mooie groene omgeving kind en diervriendelijk! Wij hebben óntzettend genoten van ons eerste verblijf op de camping en we komen vast en zeker weer terug!

Geweldige, gastvrije camping
Door Frank Haan op 02-11-2022
Alleen gereisd

Ook aan het einde van het seizoen is alles keurig in orde en wordt je vriendelijk en netjes ontvangen. Je kunt voelen en zien dat onderhoud, gastvrijheid en klantvriendelijkheid hoog op het lijstje van Charita staan.

Terug op het honk!
Door Patty op 23-09-2022

Zoals ieder jaar weer terug op onze geliefde camping de Breede, zeker 2x per jaar een paar dagen hier. Heerlijke en gezellige camping met Cherita aan het hoofd. De omgeving kennen we op ons duimpje, zó heerlijk fietsen in de prachtige omgeving, Pieterburen, Westernieland, Eenrum, langs de dijk van Noordpolderzijl naar Usquert en ga zo maar door. Einde middag weer terug op onze camping , heerlijk rustig, gezellig en prima accomodatie. Voor de liefhebber hele goede gratis wifi voor als je bv een film wil kijken 's avonds. Mijn verblijf hier is altijd een topper, in mijn geliefde provincie Groningen op camping de Breede!

Super
Door Bert van Eijk op 18-09-2022

Prima camping, ruime plaatsen, schoon sanitair, kindvriendelijk

Fantastisch
Door Gon Kleverlaan op 17-09-2022

Wij hebben het heerlijk gehad is een mooie camping Heerlijk gefietst en de lekkere eierballen gegeten . Mooie camperplaatsen komen zeker terug. Groetjes Gon en Loek Kleverlaan.

De Breede info

Camping-informatie

• Aantal huisjes op parkBeschikbaar (40)

• CafeNiet beschikbaar
  • WinkelsNiet beschikbaar