Laagsteprijsgarantie
OnvoldoendeScore uit

Fletcher Resort-Hotel Zutphen

Over Fletcher Resort-Hotel Zutphen

Ontsnap naar Fletcher Resort-Hotel Zutphen, waar ontspanning en avontuur samenkomen. Geniet van onze verwarmde binnen- en buitenbaden voor ongeëvenaard zwemplezier. Het zonneterras nodigt uit tot relaxen onder de parasols of op de ligstoelen. Een perfecte mix voor een onvergetelijke uitstap!

De ligging

Fletcher Resort-Hotel Zutphen verwelkomt vakantiegangers in het charmante Zutphen. De ideale locatie voor wie zowel rust als cultuur zoekt. Fietsliefhebbers kunnen de pittoreske omgeving verkennen, met fietsverhuur direct bij het hotel. Zutphen’s historische centrum, vol met bezienswaardigheden, is gemakkelijk bereikbaar voor een dagje uit. Voor degenen die verder willen reizen, ligt de dichtstbijzijnde luchthaven in Amsterdam, wat een vlotte verbinding met de rest van Nederland en daarbuiten garandeert.

Fletcher Resort-Hotel Zutphen blinkt uit met zijn uitgebreide faciliteiten, waarbij de zwembaden met verwarmd water zowel binnen als buiten ongetwijfeld de kroon spannen. Voor de sportievelingen biedt het hotel een scala aan activiteiten waaronder fietsen, mountainbiken, tennis, en zelfs een fitnessstudio, tafeltennis, biljart, darts, bowling, squash en aerobics in het indoorgedeelte. Ontspanning is ook volop aanwezig met een spa, sauna, massagebehandelingen en een zonnebank. Voor gezinnen is er een leuk spelletjes- en entertainmentprogramma, zodat iedereen van een heerlijk verblijf kan genieten. De faciliteiten zijn toegankelijk, inclusief rolstoelvriendelijke kamers, wat het resort een uitstekende keuze maakt voor alle vakantiegangers.

In Fletcher Resort-Hotel Zutphen is de culinaire ervaring divers en uitnodigend, met een restaurant, koffiehuis en bar die de smaakpapillen zeker zullen verwennen. Of je nu kiest voor een uitgebreide maaltijd of slechts een kleine snack, de keuken staat klaar met zowel lokale als internationale gerechten, inclusief dieetgerechten en kindermenu's op aanvraag. Speciale menu's zijn beschikbaar om aan alle voorkeuren te voldoen, waardoor elke maaltijd een genot wordt.

Vakantiegangers met beperkte mobiliteit dienen er rekening mee te houden dat niet alle pakketreizen geschikt zijn, hoewel Fletcher Resort-Hotel Zutphen faciliteiten voor rolstoelgebruikers biedt, inclusief toegankelijke kamers. Het hotel accepteert de meest gangbare creditcards zoals American Express, Visa, Diners Club en MasterCard, wat zorgt voor gemakkelijke betalingen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Tijdens een paasweekend op het xl Paasweekend was het best een gezellige sfeer, vooral dankzij het rustige gelegen hotel dat je een beetje wegwijkt uit de drukte. Je kunt er genieten van mooie wandelingen, en het personeel is vriendelijk en behulpzaam, wat de vakantiekriebel zeker oproept. De zonnige dagen zorgen voor een prettige beleving, en het geluid van de gesprekken op de gang hoort erbij. Ondanks kleine verbeterpuntjes bleef de sfeer warm en ontspannen. Het hotel straalt een oude charme uit, wat voor sommigen juist gezellig is. De herinneringen aan die rust en de wandelingen zorgen dat je even de drukte van alledag ver achter je laat. Echt een plek om even op te laden en te genieten van de zon.

• Airconditioning

• Room service

• Liften

• Entertainmentprogramma

• Fitness

De Stoven 37, 7206 AZ

Fletcher Resort-Hotel Zutphen

OnvoldoendeScore uit 18 reviews

Aardig hotel voor een nachtje
Door A.E. de Bruijn
Zoover Ontdekker
op 07-04-2026
Alleen gereisd

Met het xl Paasweekend mijzelf getrakteerd op een weekend weg. Kamer was rustig gelegen, zoals gevraagd, ik miste een fauteuil leesstoel, er stond een stoeltje en een bureaustoel. Helaas blijven buren en gepraat op de gang gehorig.
Jammer dat de uitspatting in de keuken op zaterdagavond een nare bijsmaak had. Zo te zien was er onderbezetting bij oa receptie en bediening bij het ontbijt. Nee, 2e Paasdag was het ontbijtbuffet niet super. Persoonlijk voelde ik daar een slechte energie. Wel heb ik wandelingen gemaakt, waar ik voor kwam, en personeel was aardig en behulpzaam.
Hotel oogde gedateerd, jammer, voor mij geen top10-fletcher hotel.

Vieze kamers!!!
Door M bodde op 17-02-2026

Wij kwamen aan, en het bed sprongen de springveren uit. Het was totaal onbeslaapbaar. Het bad was vies en kapot, vol haren en blubber, en kapotte stukken. De 3-persoonskamer was een tweepersoonsbed met een stretcher ernaast, bedden niet opgemaakt, leek wel beslapen! er was niet eens loopruimte meer! We zijn naar de receptie gelopen en die weigerden te helpen. We mochten geen andere kamer en kregen geen geld terug. We zijn vertrokken en hebben de foto’s doorgestuurd naar de klantenservice. Die weigeren ook terugbetaling en bieden een gratis drankje als compensatie!!
2 uur heen en 2 uur terug gereden en €105 kwijt aan de kamer die we niet hebben geaccepteerd

Dubbele betaling, en ze doen er niks mee!
Door Christe Kosterman op 20-07-2025

Hadden een bon via social deal voor het bowlen. Die deal was al betaald, maar op de bon moest ik het nog een keer betalen. Een keer daarover gebeld, en langs geweest. Daar werd niks mee gedaan, daarna gemaild kreeg een reactie, dus alles weer opnieuw opgestuurd, Weer geen reactie, een wk erna opnieuw gemaild geen reactie. Baal er gewoon van, heb het gewoon 2x keer betaald en ze doen er niks mee. Dus voor ons geen bowlen meer bij Fletcher. Slechte naam zo voor Fletcher. Jammer dat ze er niks mee doen.

Stampot weken zonder stampot
Door Middelburg op 13-01-2024

We hadden gereserveerd voor de stampot weken. Kwamen daar hadden wel onze reservering , maar geen stampot. Als troost kregen we een drankje. Ander eten kon wel maar niet voor dezelfde prijs. Toen zijn we ergens anders gaan eten. Slechte reclame, personeel was wel vriendelijk.

Kamer en eten
Door Ellen op 18-12-2023

Kamer wat minder best klein uitzicht niet veel aan personeel heel aardig diner was heerlijk

Gedateerd
Door Fred van der lely op 18-12-2023

Kamer is wat minder. Diner was heerlijk. Vriendelijk personeel.