Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Mastercard
Visa
Adresgegevens | Hartjensstraat7, 7045 AH |
Minicamping de Hartjens
Camping is netjes en overzichtelijk. Sanitair is geweldig mooi en schoon. Er wordt dan ook veel aandacht aan het schoonmaken besteed. Broodjesservice en digitaal bestellen van friet en pizza is perfect geregeld.
Omgeving is prachtig. De graanfabriek op de achtergrond is niet hinderlijk.
Helaas is onze aanvraag voor 14 dagen verblijf niet helemaal goed gegaan en was de plek weer gereserveerd, waardoor er slechts 10 dagen overbleven.
Veel is al gezegd en geschreven: hele fijne rustige camping in een landelijke omgeving. Mooie grote plekken, nieuw/ schoon sanitair; verse broodjes, wijnranken. We komen zeker nog eens terug.
Mooie, verzorgde camping met ruime plekken.
Geweldig en schoon sanitair, afneembare handdouche en zelfs een regendouche.
Leuk restaurantje waar je 2x per week kunt eten, boeken en spelletjes kunt lenen.
Elke dag koffie/thee/taart/ijsjes en drankjes (tegen betaling) beschikbaar. Dagelijks broodjes te bestellen.
Overdekte fietsenstalling, zwembad, kleine kinderspeelplek en skelters. Prima camping met mooie (fiets) omgeving!
Wij gingen met een groepje naar huntenpop en verbleven op deze camping. Het is een heerlijk rustige camping met goede faciliteiten en prima service.
We hebben er weer enorm van genoten met het gezin, heerlijk rustige camping.
Joery en Marije supervriendelijke campingeigenaren en Joery je friet smaakt fanastisch en ook de hamburgers en de pizzas voortreffelijk.
Sanitair ziet er netjes uit mooi zwembad gezellig terras mooie wijngaard je hoeft niet naar het buitenland, want dat gevoel heb je daar al met ook nog eens mooie zonsondergangen . Ook de heuvelige omgeving Montferland is prachtig.