Eigen Wijze
We hebben de beste aanbieders voor Eigen Wijze voor je op een rij gezet:
- € 363
p.p. vanaf*
EuroParcs Zuiderzee
VakantieparkGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
RCN Zeewolde
VakantieparkCenter Parcs De Eemhof
Vakantiepark
Adresgegevens | Schoterpad 1, 8314 RA |
Eigen Wijze
Heel erg genoten voor de tweede keer op deze camping.
Mooie plek voor onze caravan neer te zetten.
Goed en vooral schoon sanitair.
Fijne mensen die je helpen waar ze kunnen.
Mooi en fijn restaurant waar je heerlijk kunt eten en drinken terein zelf ziet er ook erg schoon en verzorgt uit.
Ook belangrijk hele goede WiFi zelden zo goede WiFi gehad als op de koningshof top!!!.
Mooie omgeving om met je hond te wandelen strand is ook niet al te ver.
Ze hebben ook nog een overdekt zwembad maar daar kunnen wij niets over zeggen want daar hebben wij geen gebruik van gemaakt het enigste wat we daar over kunnen zeggen is dat het er netjes en vrij nieuw eruit zag.
Wij hebben al weer voorgeboekt en wij verheugen ons weer op volgend jaar bij de koningshof ontvangen te worden. M.vr.gr.patricia en arjan 😊
Een fijn kleinschalig park met verschillende mogelijkheden tot overnachtingen. Waar kinderen gewoon lekker hun ding kunnen doen. Voor de kleintjes een speeltuin en trampoline +skelters Voor de wat oudere kinderen ook nog kano's waar ze onbeperkt mee kunnen varen. Geen animatie maar dat vonden wij juist prima.
In de omgeving is genoeg te doen. Wij hebben het heel fijn gehad.
6 persoons comfortabele woning, augustus 2020. Lekker huisje rondom waterplas, inrichting is nogal sober (en weinig sfeervol), het interieur is aan het verslijten. Op het terrein best wat te doen, maar in de directe omgeving is weinig activiteit. Dichtbij drukke A6 (geluid). Eigen steiger/vlonder is heel fijn. Landje is goed ingericht, er is ook schaduw om in te zitten. Heel jammer dat er geen horren in het huisje zitten, want door het water wemelt het hier van de insecten. Er is geen oven, maar wel een heerlijke broodservice. Huisje werd matig schoongemaakt voor oplevering, vooral erg vieze ramen. Voor 6 personen is de koelkast echt veel te klein. Dat er twee keer douche met toilet is, is superfijn. Op het terras en vlonder zouden lekkere ligstoelen welkom zijn, zeker voor dit geld. Sfeer op het terrein is prima, veel eigen ruimte. En de stijl van de eigenaren is heel prettig: ontspannen, meedenkend, optimistisch.
Eigen Wijze
We hebben hier een feest gegeven met overnachting. Het was echt fantastisch. Het mini foodtruckfestival, ontbijtbuffet, alles was heerlijk! de omgeving, leuke extra’s en vooral het prettige contact met Wietze en Han! Het overtrof onze verwachtingen!
Net weer thuis van weer een heerlijke week op vakantie park Eigen Wijze. Wij komen hier al 12 jaar een week kamperen met de Hemelvaart. De camping is prachtig en is een speelparadijs voor kinderen. Met kano's en skelters, en een leuk springkussen. Wij kamperen met z'n allen (ongeveer 30 personen) op een veld en huren daarbij een ruimte waar we s'avonds lekker warm kunnen zitten. Van jong (4 jaar) tot oud (75 jaar), iedereen vind het daar leuk. En Han en Wietze maken het iedereen naar de zin.
Met 23 familieleden van 1 tot 75 jaar een weekend in 4 safaritenten en een grote safarigroepstent. Een geweldige accommodatie aan een kleine vijver. Ruim en mooi opgezet park. De broers die het park leiden zijn vriendelijk en service gericht. Je merkt dat ze (terecht) trots zijn op hun park en met plezier het werk doen.
Er zijn kano's, skelters e.d. voor algemeen gebruik.
Elke tent heeft een mooi en groot eigen terras dat (deels) overdekt is. Prima bedden. En de catering was fantastisch. Echt een aanrader.