Groepsaccommodatie Orvelter Hof
Centrale verwarming
Vaatwasmachine
Adresgegevens | Mr. J.B. Kanweg 7a, 9439 TD |
Groepsaccommodatie Orvelter Hof
De orvelterhof is een prachtige accommodatie. We zijn als familie heel gastvrij ontvangen door de eigenaar. Voor de kinderen is er een geweldige speelzolder en ook buiten veel speelmogelijkheden. Een echte aanrader.
Gereisd met 10 vriendinnen
Wij hebben een enorme gastvrijheid ervaren in de Orvelter Hof.
Alles kon geregeld worden, niets is te veel.
Schoon huis van alle gemakken voorzien.
Gelegen in een prachtige omgeving.
Wij hebben nu al geboekt voor 2025. !
Dit zegt genoeg!
Vriendinnengroep uit Pijnacker
Mooie, goed uitgeruste accommodatie, landelijk gelegen met ruim voldoende ruimte en gelegenheid om zowel binnen als buiten te verblijven.
Kinderen kunnen helemaal “los” op het springkussen en klimtoestel met glijbaan.
Keurige ruime professionele keuken.
Kamers allen voorzien van eigen sanitair.
Gezellige bar.
Super mooi familie weekend gehad , en van alle gemakken voorzien in de top locatie
Wij hebben ontzettend genoten van ons verblijf bij Orvelterhof. Het huis is van alle gemakken voorzien, met 7 gezinnen hebben we hier verbleven en er was genoeg ruimte om ons hier te vermaken. Zelfs met slecht weer. De speelzolder was ook erg fijn met alle kindjes. Komen hier heel graag nog eens terug! Een aanrader voor iedereen!!
We hielden hier ons familieweekend. Het is een heerlijk huis met een fijne grote gemeenschappelijke ruimte waar iedereen zijn plekje kan vinden. Zeer tevreden over de slaapkamers met eigen sanitair en de grote keuken met ruime hoeveelheid keukengerei, waar we heerlijk konden koken voor een grote groep. De speelzolder was ook erg in trek bij een deel van de familie.
We hebben een heerlijk weekend gehad waar de accommodatie zeker ook aan bijgedragen heeft.