We hebben een aantal aanbieders voor Abdij De Westerburcht voor je op een rij gezet:
Hartelijk ontvangst alles was netjes en schoon vriendelijk personeel niet te op dringend goede bedden klein min puntje in de badkamer is niet echt een plekje om bv je toilettas neer te zetten en als je ga douche kun je ook nergens je bv ondergoed kwijt alleen als je de toilet bril na beneden doe kun je daar iets op leggen maar verder was alles goed lekker warme dekbedden ik heb altijd last van mijn rug als ik ergens anders slaap maar bij hun niet de boksprings waren goed mooi ingericht
ontbijt genoeg keuze misschien is het leuk om ergens een leeshoek in terichten met ook bv wat spelletjes bv rummikub
Net en schoon hotel met uitstekend ontbijt.
Minpunt is de zéér beperkte oppervlakte van de standaard 2-pers.kamer.
Ook kast was aan de kleine kant. Alles ietwat gedateerd.
Kregen het idee op een soort "zolderkamer" te zitten.....
Bij aankomst werden we vriendelijk begroet dat was een goede start !
En we hadden een fijne kamer met lichtbad,goed ontbijt en diner
Min punten GEEN
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Abdij De Westerburcht in Westerbork, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Abdij De Westerburcht zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Abdij De Westerburcht scoort een