8.8FantastischScore uit 335 reviews

• Huisdieren toegestaan
  • Sportfaciliteiten

de Vier Eiken

8.8FantastischScore uit 334 reviews

Fijne accomodatie op een prachtige mooie locatie.
Door Kim Shepherd op 30-10-2023
Zakelijk gereisd

Super accomodatie voor veel mensen. Het fijne is vooral dat er zoveel slaapkamers met eigen badkamer zijn. Wij waren met een grote groep collega's dus dan wil je niet met meer dan 2-3 een badkamer delen, hierom was deze accomodatie voor ons perfect. Prachtige omgeving, helaas geen openbaar vervoer in de buurt, doorvoor moet je echt naar Steenwijk of Meppel. Dus een auto is een pré. De overkapping met open haard is echt een fantastische toevoeging. Hier mag alleen wel wat meer verlichting komen, wij deden een BBQ maar het was lastig te zien allemaal. De keuken voorzien van bijna alle gemakken en de Espressomachine ook een mooie aanvulling. Wij vroegen specifiek om goede internet omdat er gewerkt ging worden door deze grote groep, de verbinding haperde af en toe dus dat zou nog een verbeterpunt kunnen zijn (als er vaker grote 'werk' groepen komen). Anne en Frans heel behulpzaam stonden altijd klaar bij vragen!

Familie time, jaarlijkse vakantie in de herfst
Door Yvonne nijland op 30-10-2023

We waren met z’n zessen opa en oma dochter en schoonzoon en twee kleinkinderen, we komen nu al voor de derde keer. Het is een geweldig huis, midden in de natuur, de kleinkinderen vinden het helemaal geweldig. Vlak bij je huisje lopen schapen en Schotse hooglanders los in de natuur. De welnes is ook erg relax. De catering service is ook helemaal top!! Enigste minpuntje, er mocht wel een grotere koelkast aanwezig zijn.

Geweldig verblijf
Door Monique Gout op 29-10-2023

Wat een fantastisch verblijf hebben we gehad. Een mooi gezellig huisje met alle gemakken voorzien. Een heerlijke sauna en hottub. De ligging is mooi landelijk. De eigenaren zijn heel behulpzaam.

Wij blijven hier komen
Door Goos Veenendaal op 19-10-2023

Het is zeker al weer de 5e keer dat wij met het hele gezin in de grote boerderij een weekend hebben doorgebracht. Geweldige accommodatie met veel ruimte voor spel en andere buitenactiviteiten. Volgend jaar is al weer geboekt.

Buiten geweldig, binnen wat minder
Door Esther op 05-10-2023

Buiten fantastisch. Prachtig uitzicht en hottub en sauna super. Service ook top. Binnen is het ons wat tegen gevallen. Niet geschikt voor 8 volwassenen omdat de bedsteden geen eigen kamer maar alleen een soort kastdeur. Ook vonden wij de zithoek te klein voor 8 personen en de keuken inboedel ook te minimaal. Geen echt grote pannen en van alles maar 8 stuks zodat je blijft afwassen.

Tot rust komen op een geweldige plek!
Door Helga op 17-09-2023

Geweldig kleinschalig parkje, vriendelijke mensen. Prachtig huisje. De hottub en sauna zijn een belevenis! Zo vanuit het huisje in het bos wandelen.

Huisdieren

Wlan internet