Tijdelijk geen boekingskosten

Het Hazenpad

8.8FantastischScore uit 85 reviews

Heerlijk genieten
Door Hans en Marianne van den Hoek op 01-10-2023

We zochten een camping in de buurt van Meppel om onze vrienden te bezoeken die daar wonen. We kwamen uit op deze camping en we hebben er heerlijke dagen doorgebracht. We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar. Het is een prachtige camping in het groen met luxe sanitair en water en stroom op de plaats De camping ligt aan een fietsroute. Dus konden we mooie knooppuntenroutes maken. En een hele mooie route naar het centrum van de stad Meppel. We hebben al gezegd dat we volgend jaar weer naar deze camping komen. Een aanrader!

Fantastische camping, ruime plaatsen, auto bij de
Door Hedy Noordmans-Dietrich op 26-08-2023

Over een smalle weg kom je bij de camping. Mooie fietspaden die je snel naar centrum Meppel brengen.

Poeldijk
Door Hans de Haan op 20-08-2023

Een kort verblijf op Camping Het Hazenpad. Ik zocht accommodatie tijdens de Ruinerwold Oldtimerdag. Ik had de accommodatie op tijd geboekt en werd correct geholpen met de boeking en de plaatsen die ik graag wilde op de camping, een schaduwplaats was nodig . Een Natuurcamping met een hele lange oprij laan , prachtig in het Drentse landschap. De camping eigenaren waren behulpzaam en alles werd keurig uitgelegd. de plaatsen zijn ruim en voorzien van stomend water en een 10 amp. elektriciteit aansluiting. plaats genoeg voor de caravan en de vouwwagen en de beide oldtimers op deze twee plaatsen.Het is geen camping waar de jeugd regeert, ,in de kantine is er koffie, thee, biertje of wat er zo al meer aangeboden wordt ,ijsjes en een kleine kaart ,van pannenkoeken en pizza's. Drie nachtjes lekker in de tent geslapen en gebruik gemaakt van de douches en het nette sanitair. Reden genoeg om volgend jaar daar weer heen te gaan.

Weekendje weg met de camperbus
Door Jacoline en Frank op 19-08-2023

Fijne camping, gemoedelijke sfeer. Ruime plaatsen, rustig, mooi en schoon sanitair, vriendelijke eigenaren. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Dichtbij Meppel. Zeker een plek om nog een keer heen te gaan.

Mooie camping met zeer ruime plaatsen
Door van Diepen op 14-08-2023

Plezierig verblijf, heel goede fietsmogelijkheden.

Prima camping
Door Fam. Hannessen op 13-07-2023

In de meivakantie hebben we 2 weken hier gestaan met ons gezin. Kinderen hebben zich goed vermaakt met stokken, beestjes zoeken , lezen, vissen (vlak naast de camping, ideaal) Wij konden heerlijk wandelen rond de Engelgaarde. Meppel is een leuk stadje. In Ruinerwold zit een grote kringloopwinkel en ook een mooie bakkerijwinkel met dagbesteding.. Tieners konden kajak huren op de camping. Erg leuk! En even ijsje eten bij het theehuis. Goed om te zien hoe materialen creatief een nieuwe bestemming krijgen op de camping. Gastvrije camping beheerders die meedenken met de gasten.

Buitenplaats Drenthe

9.7