/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02200000-02209999%2FE2202080.jpg)
Groepsaccommodatie De Wemmenhoeve
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01380000-01389999%2FE1385284.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02860000-02869999%2FE2869136.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02860000-02869999%2FE2869182.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02860000-02869999%2FE2869184.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02860000-02869999%2FE2869183.jpg)
Groepsaccommodatie De Wemmenhoeve
Schitterende accommodatie (zeer) ruime slaapkamers met eigen douche en WC. Voor kinderen was er heel veel te doen, speeltuin, skelters, trapveld. Ze hebben zich uitstekend vermaakt en wij dus ook. Echt een plek om terug te komen.
De Wemmenhoeve is voor ons Familieweekend met 17 volwassenen een heel goede keus gebleken. Voor herhaling vatbaar? We hebben na thuiskomst direct voor volgend jaar geboekt en dat wordt daarmee de derde keer dat we hier gaan genieten! Alle voorzieningen (appartementen, gezamenlijke woonkamer, keuken, buitenbar en terras met haard) zijn heel compleet en gezellig ingericht en prima schoon. Iedereen kan er zijn eigen plekje vinden en zich vermaken. Gastvrouw Renate is heel servicegericht. De Wemmenhoeve is een absolute aanrader dus.
We zijn met vrienden en kinderen een weekend geweest. Alles was fantastisch op orde. Mooie ruime kamers en een geweldige buitenruimte. De kinderen hebben zich heel goed vermaakt. We zijn vooral buiten geweest. In de overkapping (ook met regen) ontbreekt ook aan niks. Het vuurtje lekker aan en je hebt een topavond.
We zijn als familie heel prettig en gastvrij ontvangen door Renate. Het is een mooie ruime groepsaccommodatie met een geweldige buitenruimte. Er ontbreekt aan niets. Zowel voor volwassenen als voor kinderen genoeg te doen in en om het huis en in de omgeving. We hebben genoten……voor herhaling vatbaar.
Heerlijke locatie, mooie ruimtes. We waren met 8 stellen en elk een eigen kamer mét badkamer is ideaal. De buitenruimte is gezellig, en was perfect voor een WinterBBQ. Boodschappen laten bezorgen en waren al ingeruimd in kasten en koelkasten toen wij daar aankwamen. Fijne keuken met 2 vaatwassers. Lege kratten konden blijven staan en de volgende dag werd alles op mijn rekening gestort. Hele betrokken en gastvrije eigenaar. Mooie plek om heerlijk te ontspannen.
Met een groep van 24 personen (12 volwassen en 12 kinderen t/m 6 jaar) hebben wij hier fantastische dagen gehad. Na een warm ontvangst (boodschappen waren in ontvangst genomen, betaald en in alle (ijs)kasten geplaatst) hebben wij hier genoten van deze plek. De accommodatie is ruim en goed ingericht. Het biedt ruimte voor grote groepen en ook de mogelijkheid om jezelf even terug te trekken in je eigen appartement.
Buiten kunnen de kinderen veilig spelen zonder je zorgen te hoeven maken voor enig verkeer. Met twee speeltuinen, skelterbaan en nog veel meer (binnen een speelkamer) hebben de kinderen meer dan genoeg vermaak. Zelf kan je buiten (tot laat in de avond en in het seizoen) genieten van een heerlijk vuur in de buitenhaard onder de overkapping (met buitenbar).
Kortom: niet twijfelen, maar boeken!
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Cafe | Niet beschikbaar |