Tijdelijk geen boekingskosten

• Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

In Drenthe ligt Center Parcs Parc Sandur. Hier vind je een zwembad met glijbaan en kun je gratis gebruik maken van de sauna. Leuk voor de kids zijn de kinderboerderij en kabelbaan. De supermarkt op het park is wel vaak druk en de broodjesservice niet top, maar gelukkig ligt het centrum van Emmen om ...

Center Parcs Sandur

6.9VoldoendeScore uit 1482 reviews

Dit mag geen Centerparcs heten!!
Door Patrick op 20-09-2023

Wij zitten op dit moment met 2 kids (2 en 4jaar) in een huisje dat van de buitenkant er mooi was. Van binnen oud en smerig is. Ik heb als man de eerste 20minuten zelf staan te stofzuigen. 19 spinnen en niet te tellen stofdraden in iedere hoek. Lagen stof op ieder stopcontact dus je kunt wel zeggen. Allang niet meer schoongemaakt. Achterdeur kan sluit niet goed. En in de douche boven zit iedere kit rand vol zwarte schimmel om over het doucheputje nog maar te zwijgen. Dit is onze 6e x bij Cp. Maar dit park heeft niks wat wij voor ons zien bij een Cp. Geen van de bekende eettentjes. De "speelplek" voor kids kun je vergelijken met die van de McDonald's. Het zwembad is een drama en zelfs dit een paar per dag voor zwemles!! Dat dit de naam Centerparcs mag dragen vind ik onbegrijpelijk. Wij zijn bij de Huttenheugte gaan zwemmen. Dat ligt 17min verderop. En dat is de echte Cp zoals wij die kennen. Mijn advies: wil je Cp ga hier niet heen!!

park op zich is mooi maar klant onvriendelijk
Door aakster op 29-08-2023

Mooi park alleen schoonmaak van huisjes zeer slecht en receptie helpt je totaal niet als er iets stuk is in je huisje,zeggen dat ze langskomen maar wij belde elke dag en niemand kwam en bij vertrek was het NIET opgelost.dus ze liegen daar bij de receptie

Grandioos
Door Kwakkel op 28-08-2023

Prachtig park . Mooie omgeving . Veel water mogelijkheden. Zwemmen , vissen , suppen , bootje varen / huren. Zeer vriendelijke personeel. Goed eten in de restaurants

Center Parcs Sandur

Jammer
Door N op 30-07-2023

Voor de 3de keer park sandur geboekt vanwege de ligging en de rust, helaas hebben jongeren dit park ook ondekt en is er tot diep in de nacht herrie en harde muziek, dit past niet echt bij dit park en jammer genoeg wordt er door de receptie niks aan gedaan Ook is de bediening zeer slecht De schoonmaak van de huisjes kan veel beter Erg jammer, na 2 goede ervaringen en nu een slechte komen wij hier niet meer terug

Prachtig park, prima verblijf!
Door Fam. Jansen op 28-07-2023

Snap de negatieve reviews niet. Azijn gedronken zeker pfff. Hoe dan ook, het is een prachtig groen park, alle huisjes staan aan het water. Allemaal vrijstaand en veel privacy. Genoeg te doen in het park, bowlen, zwemmen niet heel groot zwembad, maar wel met oeuke waterglijbaan, gamehal, live muziek, kinderboerderij, diverse animatie voor kids binnen en buiten. Erg leuk is ook het haventje met de beachclub. Daar kun je fijn zitten en daar is ook fietsverhuur, bootjesverhuur, midgetgolf etc. Er is echt van alles te doen, het is een net en schoon park. Personeel is vriendelijk, soms wat onervaren, maar iedereen begint jong toch? Leren ze vanzelf. Ook groot pluspunt, de uitgebreide supermarkt met veel producten en verse broodjes. Restaurants en snackbar ook goed. Kortom; top! Heerlijk genoten. Aanrader.

valt erg tegen na de 2de keer na carona
Door vaste bezoeker centerparcs op 04-07-2023

geen vriendelijk personeel. Weing te doen voor kinderen en ouderen. Slecht zwembad. De bedden zijn slecht. Geen bewegwijziging. De receptie weet niks van het park moet afgelezen worden van de platte grond waar alles is. Het personeel houd zich niet aan de 15 km per uur. Geen bewaking in het park. De hefboom staat de hele dag open iedereen kan er in en uit. De deur is niet goed beveiligd met 3 pins sloten maar alleen in het slot. Een trap tegen de deur en hij is open. De badmeester kijk alleen om zich heen of ze zijn er niet.

EuroParcs Ruinen

8.5