Laagsteprijsgarantie

Roompot Bospark Lunsbergen

Onderkomen
    Activiteiten

Over Roompot Bospark Lunsbergen

Roompot vakanties brengt jou het rustig gelegen Bospark Lunsbergen in Borger. Ontspan, terwijl de kinderen zich vermaken bij Koos Konijn, in de Kidsclub of bij de vele kinderspeelplaatsen. Ga gezellig zwemmen in het overdekte zwembad, op pad naar Westerbork, een dagje naar Meppen in Duitsland of breng een bezoek aan de hunebedden.

Vakantiegangers vinden het park vaak mooi en bosrijk, perfect voor ontspanning. Ze genieten van de ruime, vrijstaande huisjes die gezellig en knus voelen. De matrassen en de douche krijgen complimenten, waardoor je je meteen thuis voelt. Het landschap en de rust geven een sfeer van ontspanning en herinneringen maken aan zonnige wandelingen door het bos. Hoewel de vloer soms wat vies kan zijn, waarderen ze vooral de natuurlijke omgeving en het eenvoudige, gezellige karakter van de accommodaties. De sfeer is puur en ongedwongen, waardoor je echt weg bent van de drukte. Bij mooi weer hoort de vogelachtige rust die het park straalt, en dat zorgt voor een vakantiegevoel dat nog lang na blijft.

• BBQ toegestaan

Onderkomen
    Activiteiten

Vreselijk
Door Linde op 06-04-2026

Wij komen hier al jaren met ons gezin maar wij komen er niet meer! De vloer was zo vies dat onze sokken helemaal zwart waren....in de slaapkamers lagen onder het bed nog snoep papiertjes van de vorige gasten...In onze keuken in het huisje zat een mierennest in de kastjes...ze krioelde over al ons eten heen. Hiermee gelijk naar de receptie geweest maar wat een onvriendelijk en vreselijk mens zit daar! Het enige wat ze kon zeggen was: " ja alles is vol en het is druk dus ik kan niks voor je doen?! Anders moet je maar naar huis gaan" ik heb hier voor gespaard om met mijn gezin met Pasen een weekendje weg te gaan en ik werd gewoon met respectloos behandeld! Nog nooit heb ik dit hier meegemaakt.. voor ons geen lunsbergen meer!

Vrijstaande huisjes in een mooi bos
Door Paula
Zoover Ontdekker
op 24-10-2025

Wij vonden het park prachtig! Zo mooi, bosrijk gebied, waar je fijn kan wandelen. De huisjes zijn vrijstaand en zijn ruim. De inrichting van het huisje is simpel, maar de matrassen en de douche was echt fijn. Het enige minpuntje vonden wij de vloer, die was al viezig bij binnenkomst. Maar wij komen zeker een keer terug!

Camping ok toiletgebouw veroudert
Door J.J op 09-06-2025

We staan op camping dagen lang geen warm water en vies toiletgebouw onderhoud camping mag beter dus ver beneden peil compensatie voor mensen die hier met Pinksteren stonden is nodig

Te vies voor woorden
Door Arma op 05-05-2025

Op het ogenblik nog aanwezig op dit park in chalet 55 Zo smerig was alles ben direct na aankomst aan het schoonmaken gegaan kon echt niet wachten tot de andere dag met mijn klachten met mijn gezondheid ,De vloer was smerig zeker onder de bedden de wc stonk vreselijk pakte een bord uit de kast daar liep het water af ,de afzuigkap was smerig zo ook de combimagnetron ,heel veel haakjes van de gordijnen af ,toen ik iets wilde pakken tussen de bank werd ik bijna misselijk,Andere dag klacht ingediend werd genoteerd nee extra schoonmaak had geen zin had ik zelf al gedaan ,Dag er na wilde ik droogrek pakken was ook helemaal stuk ,gemeld werd nieuwe gebracht ,,Vandaag wil ik het gordijn opendoen viel het hele gordijn er af ook weer gemeld kwam een vriendelijke man het maken maar vind dit echt niet normaal allemaal had wel een beetje compensatie verwacht ,Wie volgende week in dit chalet komt zo schoon is het nog nooit geweest denk ik

Week vakantie.
Door Familie Veenstra op 14-11-2024

Bedankt voor deze mooie week en de speciale ontmoeting met Koos konijn.

Gedateerd chalet Ben weekje op Bospark Lunsbergen
Door Joop de Vries op 10-10-2024

Ben weekje op Bospark Lunsbergen geweest met vrouw en kleindochter van 18 jaar.
Het chalet met name de vloer kraakte aan alle kanten en het toilet stonk de grond lucht in.
Het restaurant en receptie 20.00 uur gesloten.
Hoog nodig die tijdens en de chalets aan te passen aan de hedendaagse normen.