Tijdelijk geen boekingskosten
5.4MatigScore uit 56 reviews

We hebben de beste aanbieders voor Rosapineta Sud voor je op een rij gezet:

5.4Matig

5.4Matig

Camping info

• Draadloos internet
  • Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten

Rosapineta Sud

5.4MatigScore uit 56 reviews

We zijn er even tussen uit geweest.
Door Fam van Capel op 10-08-2021

Camping en strand is niet gebaseerd voor een gezin met 5 man. In zwembad mag je geen 3 bedjes onder een parasol zetten. Je moet dan aso 6 bedden bezet houden. Of 1 persoon geen bedje/ stoel. Anders zit er 1 alleen. Ook op het strand, kloppen de stoeltjes met de tafelnummers niet. En hier ook weer 5 bij elkaar is niet mogelijk. 1,5 uur in de rij staan voor zwembad. Prullenbakken op de camping zijn overvol. Wat erg ruikt met 34 graden. Het huisje, tafel en kasten en toilet kapot. Airco maakt een rot herrie. Die is ook niet fris. Verplicht met badmutsen zwemmen, terwijl we voor onze boeking dit uit gevraagd hadden, en dit niet verplicht was. Ook als je terug komt van een dagje weg, sta je bijna iedere avond wel 10 minuten te wachten om de camping op te komen. Zo druk is het, met buitenstaand publiek. Tip voor vaccanselect: beter in de huisjes investeren!!!! We doen dit al jaren, maar dit jaar, valt het huisje tegen.

Niet weer
Door Aaldrik Britstra op 18-08-2019

De ligging is echt top, direct aan zee. We hadden een safaritent via touroperator gehuurd, tent was dikke prima en staan eigenlijk zeer centraal, dichtbij de receptie, sanitairgebouwen, zwembad en het strand.

Het zwembad stelt niet veel voor, zelf zijn wij de zwembaden van Frankrijk gewend en daar kan deze niet aan tippen, slecht onderhouden, badmuts is Niet verplicht en er over eten en drinken wordt niet moeilijk gedaan bij het zwembad.

Het schoonmaken van het sanitair is niet goed, vlekken die ik heb gezien vanaf dag 1 zag ik na 10 dagen nog steeds, dit was vlieg die dood is geslagen en waar bloed op de muur zat.

We hadden deze camping lastminute geboekt en voor de lastminute prijs was dit prima.

Op de site staat dat grote groepen worden tegengehouden, dat is dus niet waar ...

In ons tweede week is er een groep Afghanen gekomen van maar liefst 42 mensen, was gedaan met de rust, veel overlast van gehad

Mwah😳
Door Judith op 16-07-2019

Op zich prima camping. Maar de accomodaties zijn een beetje matig. Inrichting is ver onder de maat zeer minimaal. Te weinig bestek. Zoal bijv een spatel mist. Geen koffie apparaat. Of fluitketel. Toen we binnen kwamen stonken de afvoeren verschrikkelijk. Toilet spoelt slecht door. Veel muggen, maar er mogen geen kaarsen gebrand worden. Erg weinig te doen in de omgeving. Een fatsoenlijke supermarkt is 20 km verderop. Campingwinkel is overigens niet slecht. En niet te duur. Je kunt BBQ-en op de camping BBQ’s kolen worden aangevuld door de camping. De bijbehorende stoelen op het strand zijn super, net als het strand en de zee. Het zwembad ook. Alleen zijn badmutsen verplicht. Al met al een redelijke vakantie waar je voor je rust prima kan verblijven. Zoek je vertier en luxe dan moet je niet hier zijn.

Rosapineta Sud

troppo bello
Door pigozzo nicola op 19-08-2018

siamo stati invitati a soggiornare da un amico. e' stato proprio un caro amico…!!!!!!!!!! molto bello e positivo. soggiorno tranquillo e personale discreto negli atteggiamenti, non invasivo. molte attrazioni per i bimbi e spiaggia curata e non ingombrante. …….alla prossima…. grazie 1000

Super vakantie!
Door Skippers op 01-09-2017

Super vakantie gehad! Gezellige camping, kwaliteit van het eten erg goed! Mooi zwembad en ideaal zo dicht aan het strand. Wij vonden alles dik voor elkaar voor een leuke prijs!

Bello !

• WasmachineBeschikbaar

• SaunaBeschikbaar (1)
  • SportschoolBeschikbaar (1)
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Prive sanitair mogelijkBeschikbaar

• Adresgegevens