Agriturismo Casale Il Sogno

Adresgegevens | Loc. Casalecchi, 25, 06026 |
Website | |
Social media |
Agriturismo Casale Il Sogno
Super mooie locatie, lekker zwembad, super gastvrije en uiterst vriendelijke eigenaren die je echt een ontspannen vakantie bezorgen. Er worden diverse activiteiten aangeboden voor jong en oud.. en heb je daar geen behoefte aan weten ze heel veel mooie en leuke plaatsjes te bezoeken in de nabije omgeving
Geweldige accommodatie in een schitterende omgeving! Wij hadden een ruim appartement in de 12e-eeuwse casale. Prima bed en alles aanwezig. Willianne en Jeroen zijn uitstekende gastvrouw en -heer. Ze doen werkelijk alles om het de gasten naar de zin te maken. 2 keer per week wordt er een geweldig 4-gangen diner op tafel gezet in de grote partytent. De meeste gasten schuiven dan aan. Heel erg gezellig. De gastvrijheid en de kleinschaligheid spraken ons nog het meest aan!
Voor de 4e keer teruggekomen op deze prachtige plek! Omdat onze kinderen het zo goed naar hun zin hadden, hadden wij als ouders ook weer een super relaxte vakantie. We hebben wederom genoten van de dagelijkse verse broodjes, de wijnproeverij, de Italiaanse filmavond en de heerlijke diners! Willianne en Jeroen hebben ons compleet ontzorgd waardoor we een topweek hebben gehad!
Na ruim 2 weken op Casale il Sogno te hebben verbleven kijken wij terug op een heerlijke tijd. Dit in eerste plaats door de eigenaren, Willianne en Jeroen.Zij laten je enorm welkom voelen en hebben alles perfect georganiseerd.Twee keer in de week is er een 4 gangen diner, bereidt door een Italiaanse kok, waar je aan deel kunt nemen.Het eten en de sfeer is fantastisch, wij hebben dan ook alle keren meegedaan.Dan niet te vergeten de pizza-avonden, pasta-avonden, film-avonden, wijnproeverijen en kanotochten. Niets moet, alles mag.Wij verbleven er met onze caravan op een prachtige grote plek. In 40 jaar kamperen nog nooit zo’n grote plek gehad, met ook nog eens een fantastisch uitzicht.Prachtige omgeving met veel interessante steden.Willianne en Jeroen, wij willen jullie bedanken voor jullie gastvrijheid en tomeloze inzet om het iedereen naar de zin te maken.Wij kunnen Casale il Sogno van harte aanbevelen voor bezoekers van elke leeftijd!
We verbleven in appartement Bianco, een heerlijk koel en smaakvol ingericht appartement. Veel ruimte voor het appartement en op het landgoed veel leuke gezellige zitjes om te ontspannen. Willianne en Jeroen doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Ze organiseren tal van activiteiten o.a 2 keer per week een 4 gangen diner verzorgt door de Italiaanse Franca, echt smullen! Maar ook de wijn proeverij en de film avond waren super leuk en gezellig. Een prachtige omgeving maakt het plaatje compleet. Een heerlijk vakantie waarop we nog lang op terug zullen kijken
Huisdieren | Beschikbaar |
Cafe | Beschikbaar |