Skichalet Selva Panorama

Skichalet Selva Panorama
Met vier gezinnen een superweek hier gehad. Een gezellig en zeer ruim huis op een goede locatie. Chalet hosts Rob en Monica hebben heerlijk voor ons gekookt en een zeer aangename week bezorgd. We gaan nu weer boeken.
Fijne gastvrouw- en heer. Ze runnen dit chalet al twee jaar en staan altijd voor je klaar. De bedden zijn bij aankomst strak opgemaakt, alles is keurig schoon en ze komen al jaren hier in Val Gardena en weten de leukste plekjes om naar toe te gaan. Ze komen weer terug in winter ’23-’24 en wij dus ook met onze hockeyclub.
Net een hotel en perfect als je met een groep bent. Het is een heel ruim huis met overal volop ruimte om te zitten. Ook een knus barretje. De chaletstaf was geweldig. Ze wisten zich ook goed op de achtergrond te houden en ze stonden helemaal voor je klaar als je ze nodig had. Voelden ze precies aan. Leuke en gezellige mensen. Ze hielden alles super schoon en netjes. Alle drankjes verzorgden ze en je kon zelf ook je drankje pakken en bij de prijs inbegrepen, dus dat scheelt ook in de dure apresski. Ze doen dit werk al een paar jaar en kookten heerlijk voor ons en ook ook kindermenu’s. Prachtige ligging van het chalet met geweldig uitzicht op het Sella massief. Dat is mooi wakker worden en helemaal als je ontbijt al helemaal klaar is gezet. Top formule!
Monica en Rob zijn toppers die ons verblijf zeer aangenaam hebben gemaakt met hun flexibiliteit en fantastische diners en ontbijt. Ze maakten zelfs pizza's samen met onze kinderen. Heel leuk dat ze dit deden. De kinderen hadden het hartstikke leuk met ze. De ouders zaten gezellig bij elkaar aan de borrel en de kinderen konden overal lekker vrij spelen. En in de tussentijd werd er een driegangendiner voor je gekookt en kon je zo aanschuiven. We werden ook verwend met flensjes bij het ontbijt en ook dat vonden de kids super.
Wij hebben een super verblijf in chalet Selva Panorama gehad. Het uitzicht vanuit de Stube en vanaf het zonnige terras is fenomenaal. Je kijkt op de Sella Joch (Unesco werelderfgoed). Het chalet ligt ook heerlijk rustig, bijna geen auto’s. Als je de gezellige drukte wil ben je zo in het centrum. Dus ideaal deze plek. Over het concept niets dan goeds. Alles in overvloed. Alles was top! Dank jullie wel Monica en Rob en natuurlijk ook Skichalets.
Echt een leuk concept dit. We kenden het niet. Het is gewoon een soort van eigen hotel wat je geboekt hebt en helemaal voor jezelf hebt. De staf regelt heerlijk alles op de achtergrond, je hoeft je nergens zorgen om te maken. ’s Morgens staat er een perfect ontbijt klaar. Ze ruimen alles voor je op. Bij terugkomst na het skiën hebben ze heerlijke hapjes voor je neergezet. Je drankje staat ook koud en ’s avonds koken ze een heerlijk diner. Je hebt ook helemaal niet in de gaten dat de chalet staf aanwezig is. Je hebt gewoon je privacy. Het is ons zo goed bevallen dat we dit voorlopig blijven boeken.
Soort hotel
Adults only | Beschikbaar |