Over La Tartufaia
La Tartufaia Camping is kindvriendelijk en door de kleinschaligheid hangt er een gemoedelijke sfeer. De kinderen maken makkelijk contact en kunnen één keer per week zelf pizza bakken. In het restaurant kun je heerlijk eten. De camping ligt aan een klein meertje naast het wat grotere Iseomeer. Bezoek zeker eens de mooie stad Bergamo.
Op camping La Tartufaia proef je echt de vakantiekriebel. De sfeer is gezellig en knus, dankzij de uitbaters die er altijd hun best voor doen. Je voelt je snel welkom en kunt genieten van fijne plekjes in de schaduw, perfect voor een zonnige middag. Het zwembad is heerlijk warm en een ideale plek om te ontspannen na een dag vol ontdekkingen. De familie draait de camping met veel liefheid, waardoor het een plek wordt waar je straalt van rust en plezier. Het geur van versgemaakt eten en de gezellige barst van leven in de avond maken dat je je meteen thuis voelt. Een kleine, knusse camping waar herinneringen worden gemaakt, vooral als je houdt van een warme sfeer en eenvoudige vakantie.
Adresgegevens | Via Nazionale 2519, I-24060 |
La Tartufaia
Wat een verademing! Deze kleine terrassencamping wordt gerund door een hele gastvrije en lieve familie. Prachtige ligging, mooie redelijk grote plaatsen. Schoon sanitair. Iedere dag wordt een gerecht gemaakt en kun je mee-eten. Top cappucino. En een heel fijn zwembad!

Op basis van de vele positieve reviews deze camping geboekt voor begin augustus. Er zou veel georganiseerd worden maar in de week dat wij er waren werd er helemaal niks georganiseerd en toch was het midden in het hoogseizoen. Iedereen staat heel dicht op elkaar en er is geen ruimte voor kinderen om lekker rond te struinen. Het voetbalveld is met mooi weer overdag veel te warm en de speeltuin is alleen voor hele kleine kinderen. Zwembad is wel mooi en heerlijk warm.
Wij zijn toch wat minder positief dan onderstaande reviews. De camping wordt gerund door een familie. Het komt er op neer dat er te weinig personeel is waardoor restaurant chaotisch en slecht verloopt, eten niet oké is, sanitair 1x per dag wordt schoongemaakt en daardoor absoluut onvoldoende proper is. De familie is van goede wil en erg lief, maar wij vinden camping La Tartufaia geen aanrader. Ook veel jaarlijks terugkerende groep gasten die in de avond hangen in het restaurant en erg lawaaierig zijn tot diep in de nacht. Vonden we storend.
Een leuke kleinschalige wat kneuterige camping. Erg gezellige sfeer wat de verdienste is van de uitbaters (familie). Wat wij minder vonden is de grote ‘vaste kliek’ gasten die hier staat. Deze groep vonden we dominant aanwezig en voor hen lijken de regels van de camping niet te gelden. Zo was er vanuit deze groep veel lawaai tot regelmatig 01:00. Vanuit de camping hebben we niet gezien dat hier tegen opgetreden werd.
Fijne camping met fantastisch personeel en eigenaren.
Ze doen echt hun best je heel welkom te voelen.
Fijne plekken in de schaduw.