8.3FantastischScore uit 161 reviews

Over Camping Baciccia

Gezelligheid op Camping Baciccia in Italië. Deze camping is charmant klein en heeft faciliteiten zoals een zwembad, het strand en een leuk winkeltje. De campingplaatsen zijn klein, maar contact met de campingburen is juist het leuke. Huur een fiets vanaf de camping en rijd rond in de bergen of bezoek de stad Monaco (uurtje vanaf de camping).

Camping Baciccia

Vakantiegangers zijn dol op de kleinschalige charme van camping Baciccia, omgeven door groen ondanks de nabijgelegen kassen. De hartelijke ontvangst en de persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt. Er is lof voor het frisse zwembad, de grondig gereinigde sanitaire voorzieningen en het heerlijke restaurant waar je de hele dag terecht kunt. De camping biedt een shuttlebus naar een privéstrand, wat als een groot pluspunt wordt ervaren. Ook de omgeving krijgt complimenten; van landbouwgebieden tot bergachtig terrein en ruige kusten, er is genoeg te verkennen. Kortom, een ontspannen en fijn verzorgde vakantieplek waar vakantiegangers graag terugkeren.

• BBQ toegestaan

• Rolstoel toegang

• TV

• Wasmachine

Via Torino 19, 17023

8.3FantastischScore uit 162 reviews

Kritiek niet welkom
Door Martin op 07-09-2024

Recent een tweetal kritische review geschreven over onder meer deze camping. Is niet geplaatst, ook de andere review over een camping in Frankrijk niet. Dit geeft te denken.

Fijne camping met hartelijke medewerkers.
Door Jan op 06-09-2024

Compacte camping aan de rand van Ceriale. bij aankomst word je gelijk hartelijk ontvangen door Mauro en zijn zus. Goede informatie en zullen alles in het werk stellen om jou een fijne vakantie te bezorgen. Samen met Mauro de camping rond, deze wijst wat goede plaatsen aan waarna je daar uit kunt kiezen. De plaatsen zijn niet groot maar op aanwijzingen past alles precies. Voldoende fijne schaduw plaatsen en mooi zwembad om lekker af te koelen. Heerlijk restaurant op de camping waar je vanaf s'morgens ontbijt tot en met diner in de avond heerlijk kunt eten en drinken. Erg gastvrij en behulpzaam. Met shuttle bus naar prive strand met bedjes en parasols waar vanaf je ook drankjes kan bestellen. In de omgeving mooie stadjes en bezienswaardigheden. Genoten van de vakantie en wat heimwee naar de heerlijke koffietjes.

Heerlijk genieten!
Door Richard op 19-08-2024

Deze camping is klein maar fijn. Mauro zorgt er na aanmelding persoonlijk voor dat je op het plekje komt te staan, dat je zelf mag uitkiezen. Mauro en zijn team zijn heel vriendelijke en behulpzame mensen. Voor een leuke trip of goed restaurant kun je bij ze terecht. Het zwembad is heerlijk fris, met rondom voldoende bedjes. Het sanitair is ruim en wordt regelmatig grondig gereinigd. Af en toe een vieze wc komt toch echt door sommige campinggasten. Bij het restaurant kun je wat eten of drinken en s'ochtends brood halen.

Omgeving De camping ligt in een landbouwgebied, met veel kassen. Lidl, Eurospin en Mercator zijn supermarkten op loopafstand. Ook op loopafstand zijn er een paar kleine strandjes langs de spoorlijn. De grotere stranden van Ceriale liggen op wat grotere afstand. Een goed restaurant vinden is er echt niet moeilijk. De ruige kust en het bergachtige binnenland zijn erg de moeite waard! We gaan zeker weer terug.

Camping Baciccia

Mooi, klein en goed verzorgde camping
Door Merken op 06-08-2024

We hebben een heerlijke vakantie gehad bij camping Baciccia. Het is een kleine camping die tussen kassen ligt, daar merk je echter weinig van aangezien de camping is omringt met bomen. Wij verbleven in een huisje, daar was helaas toch in gerookt. Het rook bij aankomst dan ook sterk naar sigaretten, na melding is dit echter heel netjes opgelost. Dit was ook kenmerkend voor hoe ze voor de gasten klaar staan, altijd erg behulpzaam, vriendelijk en gastvrij.

De camping is klein maar daardoor overzichtelijk, ook onze jongste van 4 liep er vrij rond. Er verblijven veel terugkerende gasten en Nederlanders. Soms kan (voor ons) het NL gehalte op een camping wat hoog zijn en storend maar dat hadden we hier niet ervaren. De kinderen kinderen lekker spelen en er was voldoende te doen.

Al met al een heerlijke ontspannen en fijn verzorgde vakantie! Wij keren niet vaak terug naar een camping maar deze staat wel op onze lijst!

Hele gezellige camping
Door MS op 20-08-2023

Een heel warm welkom door de familie die de camping beheerd, geen vraag is teveel. Geweldig voor onze jongens van 11 en 8 jaar, ze hebben veel getafeltennist (neem batjes mee) en gezwommen met campingvriendjes. Strand is leuk, directe omgeving rond de camping verder echt niet mooi met al die kassen. Andere plaatsjes, o.a. Alessio zijn leuk om te bezoeken. Op aanraden van de camping omdat we de bergen in wilden de Lugurische alpen in geweest, de auto geparkeerd in Viozene en dan lopen naar Rifugio Mongioie. De wandeling er naartoe is niet zo mooi maar na wat pittige hoogtemeters boven is het prachtig. Ook Cervo is leuk om te bezoeken en een pizza te eten bij Pizzeria A Veggia Baracca. Prima eten voor een lage prijs. De grotten van Toirano zijn ook echt een aanrader, wel even door de receptie van de camping vooraf laten reserveren. Ook een dag Monaco is een mogelijkheid.

Fantastico!!
Door Lomani op 17-08-2023

Op deze camping kun je op en top genieten van de Italiaanse gastvrijheid! De plekken zijn niet al te groot, maar de sfeer, de service, het zwembad en het gezellige restaurant met lekkere eten maken dat meer dan goed!!

Er is zoveel te zien en te doen in de omgeving en vanaf de camping ben je binnen 10 minuten op een prachtig strand!

Mauro en familie, zal ons zeker een keer terug zien!