Laagsteprijsgarantie
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.1

Ruimte

Over Agriturismo Case Leonori

Case Leonori is een kindvriendelijk en kleinschalig agriturismo in Le Marche Italië. Je kunt verblijven in een appartement of in een safaritent XL. Deze glampingtenten zijn luxe ingericht met eigen sanitair & keuken en hebben een prachtig uitzicht op de vallei met oude stadjes en bergen. In de tuin van de agriturismo bevindt zich een ruim zwembad, speeltuin en diverse zitjes. In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals een gezamenlijk diner, pizza avond, kook workshop en E-MTB tochten.

Vakantiegangers genieten volop van de gezellige sfeer bij Case Leonori. Het appartement is compleet en schoon, met een grote tuin waar je lekker kunt zitten of zwemmen in het zwembad. Kinderen vermaken zich met trampoline, speeltuin en speelgoed, terwijl volwassenen kunnen relaxen op een ligbed in de zon. De veranda’s bieden een prachtig uitzicht en veel privacy. De rustige sfeer wordt versterkt door de heerlijke wellness en het geluid van de natuur. Heerlijk verse broodjes worden geserveerd van de lokale bakker, en met de tips en activiteiten-app weet je precies wat te doen. De warmte, het uitzicht en de ontspannen omgeving maken dat velen hier snel herinneringen slaan. Een vakantie vol rust, gezelligheid en pure ontspanning.

• BBQ toegestaan

FenomenaalScore uit 13 reviews

Ruimte

Paradijs op aarde!
Door Pija op 09-06-2026

Een paradijs op aarde! We waren hier voor de tweede keer en het was weer heerlijk. Een mooi, gezellig, schoon, compleet appartement. Er is een hele grote tuin met overal zitjes, met een zwembad. Voor de kinderen een kleine speeltuin met trampoline, tafeltennis en diverse speelgoed. Paul en Wendy geven je tips voor daagjes uit en lekkere restaurants. Ze reserveren de restaurants ook voor je als je daar om vraagt. De broodjes service was ook top. Wanneer je wakker werd, lagen ze al bij je appartement. We zijn 2 weken geweest en hebben genoten. Het was er warm, maar op een ligbed bij het zwembad was het goed uit te houden. En in het appartement was het heerlijk koel. Wij komen zeker nog een keer terug.

Paradijs op aarde!-210a4aa1-96b8-478a-82c8-78c08b548900Paradijs op aarde!-2695ba0b-1a97-492f-97aa-a31e2f575ec5Paradijs op aarde!-cbaf4c46-82a9-49e9-a9d3-e6d008711fd2
koekjes
Door Koekjes met cakjes op 20-05-2026

Half augustus hebben wij een fantastische week gehad bij Paul en Wendy. We verbleven in één van de twee safari tenten en dat was super! Van alle gemakken voorzien en het uitzicht is de kers op de taart. Wat hebben we elke avond genoten op onze veranda! Het uitzicht gaan we niet snel vergeten en missen we nu al.
Verder is het een klein paradijs bij Case Leonori met veel natuur om je heen, een heerlijk zwembad (wederom met waanzinnig uitzicht) en ze organiseren leuke activiteiten waar je je voor kunt opgeven. De Italiaanse avond en pizza avond is heel gezellig en het discozwemmen is ook heel leuk voor klein en groot! De ontbijtservice is ook top geregeld waardoor je elke dag verse broodjes op je veranda bezorgd krijgt van de lokale bakker. Ze werken met een hele fijne app waar je je kunt aanmelden voor activiteiten maar ook veel tips voor de omgeving in kunt terugvinden.
Tenslotte zijn Paul en Wendy ontzettend gastvrij, hebben ze leuke ti

Case Leonori
Door Eric & Ingrid op 24-09-2025

Verbleven in luxe safaritent
Uitzicht vanaf veranda was geweldig
Veel privacy
Heerlijke wellness
We zijn gastvrij ontvangen door Paul & Wendy, ze waren tijdens ons verblijf goed bereikbaar en hadden veel bruikbare tips voor ons.
We komen graag nog een keer terug

Genoten van 3 weken Case Leonori
Door Rody en Pija op 29-09-2024

Paradijs op aarde! Heerlijk! Alles was goed. Paul en Wendy en de kinderen staan voor je klaar. Tips voor restaurants, plaatsjes, wandelen, stranden en alles waar je niet uitkomt. Bv oliekannetjes! Ook voor een gezellig praatje. Appartement was compleet. Heerlijk zwembad, welke wij af en toe privé hadden. En dan nog een tuin erbij met heerlijke zitjes. En een mooie omgeving. We komen terug. Groetjes van ons en een knuffel aan Luna en Sjef.
Ps doe meneer Prikkebeen de groeten

Adembenemend!
Door Dick op 30-07-2024

We hebben volop genoten van een week in een glamping tent op Case Leonori . Het uitzicht was adembenemend. Paul en Wendy zijn zeer vriendelijk en gastvrij, zonder opdringerig te zijn. Echt een aanrader deze locatie!

Hele fijne vakantie bij leuke mensen!
Door Anna op 12-02-2024

Wij zijn in juli 2023 1 week bij Wendy, Paul en hun kinderen geweest. Het was een heerlijke week, waar we volop hebben genoten van de gastvrijheid en het terrein. De kinderen hebben heerlijk gespeeld met de aanwezige kinderen, die allemaal rond hun leeftijd waren (7 en 9 jaar). Onze zoon vraagt nu nog steeds wanneer we weer terug na Stan gaan :-) Ook voor ons was het een fijne vakantie, en hebben wij volop genoten van het ruime appartement en het zwembad. Een leuke afsluiting van de vakantie was het bierfeest in Treia waar Wendy en Paul ons en alle gasten mee naartoe hebben genomen. Wij hebben genoten en komen over een paar jaar graag terug!