Laagsteprijsgarantie

9.6
FenomenaalScore uit 66 reviews

Top vakantie!
Door Martin op 14-10-2025

Wij hebben een top vakantie gehad bij Bart en Gerda op de camping.
We verbleven in een huurtent, wat allemaal netjes voorelkaar was.
Het kleinschalige en persoonlijke karakter van de camping vonden wij zeer prettig. Onze kinderen konden heerlijk spelen en voor ons als ouders werd ook goed gezorgd!

Gastvrijheid en gezelligheid in prachtig Le Marche
Door Bianca op 08-10-2025

Voor de tweede keer dit jaar bij Bart en Gerda op de camping geweest en het was wederom heerlijk! Ze zijn zó gastvrij en behulpzaam, daar wil je gewoon nog een keer naar toe. De ligging is perfect met veel leuke dorpjes op nog geen 15 minuten rijden. Bart en Gerda hebben veel tips voor goede en leuke restaurantjes en trips. Het uitzicht vanaf de camping is schitterend: uitkijkend over de heuvels van Le Marche. De heerlijk dineravondjes aan lange tafels met Italiaans eten, BBQ en Streetfood zijn fantastisch en reuze gezellig! Onze kinderen (7 & 9) vermaken zich zo supergoed op deze camping, dat we ze de hele dag niet meer weer zien. Alle kinderen op de camping spelen in gezamenlijkheid met elkaar, ze verzinnen spelletjes samen, zwemmen met elkaar en beleven de wildste avonturen. Huilende kids bij vertrek omdat ze echt niet weg willen van deze geweldige camping.
Wij komen zeker weer terug!

Voor de vierde keer op rij terug naar deze camping
Door Marieke op 01-10-2025

Voor de vierde keer op rij hebben we genoten van een heerlijke week op de camping bij Bart en Gerda. Onze kinderen van 14, 12, 10 en 3 hebben zich weer prima vermaakt met zwemmen en spelletjes op de camping. Ze gingen voor het eerst raften en dat was ook tof. Er blijft genoeg te doen in de omgeving! We genoten weer van spontane ontmoetingen en de gezelligheid van Bart en Gerda. Of we komende zomer weer terugkomen sluit ik nog niet uit. Aanrader deze plek!

Ultiem vakantievieren!
Door Luit en Carla Saathof op 29-09-2025

Fantastisch! Alleen de aankomst al; om nooit te vergeten. Een keurig ingerichte tent, bedden opgemaakt. De rust. De stilte. Het uitzicht! Heerlijk om hier te bivakkeren. Met persoonlijke aandacht van Bart (en Gerda), de campingeigenaar. Met tips voor het verkennen van de omgeving. Gezellige dorpjes. Wandelingen in de bergen. Stadsbezoek. Elke dag vers brood. Gekoelde drankjes in de bar. Kortom: ultiem vakantievieren!

Fijne camping met supertoffe eigenaren
Door Anna Labes op 27-09-2025

Voor ons was het de eerste keer kamperen in Le Marche. En dat ook nog eens in een tent die al helemaal klaar stond! De prijs gaf de doorslag. De tent en de plek was enorm groot en goed voorzien van spullen (keukentje, tafelmodel koelkast, bedden, beddengoed en handdoeken). Iedere week kregen we schoon beddengoed en handdoeken. De campingeigenaar Bart krijgt een 10+. Niets was hem te veel. We voelden ons enorm in de watten gelegd. Wat nog meer heel leuk was: de bbq die hij organiseerde, de honden, de kippen, het uitzicht, de rust....
Al met al een superfijne vakantie gehad in een prachtige omgeving vanuit een perfecte uitvalsbasis!

100% genieten
Door Marieke op 20-09-2025

Voor het derde jaar op rij een geweldige vakantie gehad! Grote sta plekken met prachtig uitzicht, een heerlijk zwembad voor de kinderen met voldoende vriendjes om te spelen, en eigenaren die er alles aan doen om te zorgen dat je een heerlijke vakantie hebt. Van bbq en Italiaanse avonden tot lekker streetfood bij de live muziek avond.
Wij komen hier zeker weer terug!