7.5GoedScore uit 43 reviews

Over Paradiso (Glamping)

Rust, ruimte en natuur vind je op Camping Paradiso in Italië. Hier zul je geen animatie voor de kinderen tegenkomen, maar wel een zwembad, een simpel restaurant en pingpongtafels. Strandjes liggen op loopafstand. Aan te raden is met de auto de omgeving te verkennen. Om te shoppen is San Marino leuk om te bezoeken.

• BBQ toegestaan

• Rolstoel toegang

• TV

• Wasmachine

via Rive del Faro, 2, 61121

7.5GoedScore uit 43 reviews

Drama
Door Patrick op 14-08-2022

Tent gehuurd. De gastvrijheid die beschreven wordt is er niet. Zaterdagavond 20:30 moet je niet verwachten dat je nog iets te eten kunt krijgen. ‘Kitchen is full!!’ krijg je dan toegesnauwd als je vraagt of je nog iets kunt bestellen. Als je dan aangeeft dat je dat vreemd vindt voor Meditteraanse begrippen, (in hoogseizoen EN op zaterdagavond) krijg je toegeschreeuwd: ‘Now you know how it works here, if you don’t like it, you go some place else!!’ (Oftewel: sodemieter op) De camping ligt BOVEN zee, dat klinkt logisch, maar je verwacht niet dat je via een steile rots 200 meter naar beneden moet klimmen. Zwembad: badmuts verplicht, dicht tussen 13:00-15:00 EN in die tijd mag je met je auto ook de camping niet verlaten. De (electrische) slagboom viert blijkbaar ook siesta. Drama camping, onbeschofte familie die het runt. Wij zijn van ellende na 1 dag vertrokken. Beste beslissing ever. Wij hebben het nog nooit zo slecht gehad

Wij hebben een fantastiche vakantie gehad!!
Door John en Janet nijland op 14-08-2022

Wij hebben 17 dagen met veel plezier op de camping gestaan. Mooie plekken onder de bomen, vriendelijk personeel die goed Engels spraken en altijd bereid waren om je te helpen, leuk zwembad en sanitair wat goed werd schoongehouden. Er kan via een app, die je bij aankomst kunt downloaden, brood en maaltijden worden besteld. Voldoende te zien in de omgeving en mocht je naar het strand aan de overkant van de weg willen, trek goede schoenen aan, Het is zeker de moeite waard om daar eens te gaan kijken, het is wel behoorlijk steil.

keurige, kleine familiecamping
Door carl op 16-01-2022

We hebben via Tendi een safaritent geboekt. Deze staan op een apart en rustig deel van het terrein. De camping ligt op een heuvel, vlak bij de kust maar wel langs een doorgaande "panorama" kustweg. Veel racefietsers dus en af en toe een race-motermuis. Het is een kleine (voor Italiaanse begrippen) familiecamping. Er is een zwembadje met toezicht door een ijverige badmeester. een klein pizzaresturant een bar , broodservice en een kleine winkel. Alles basis maar voldoet naar onze verwachting. De omgeving is een aanrader. Veel steden en dorpen. Vlak bij de zandstranden. Hiervoor moet je wel in de auto/fiets. Een echte aanrader in dit gebied is trouwens racefietsen of mountainbiken. Deze laatste kan je via de camping huren. Elektrisch dus wel prijzig maar erg leuk om de kids hierop mee te kunnen nemen.

Fijne, kleine familiecamping.
Door carl op 21-11-2021

Leuke Italiaanse en relatief kleine camping in natuurpark. Ligt net buiten de drukte van Pesaro en Cattolica. We zaten in een lodgetent met prachtig uitzicht. De camping is rustig. In de buurt (met de auto en fiets) zijn veel leuke uitstapjes. Prachtige racefietsroute voor de deur die zondagochtend autovrij is. Prima bar voor cappuccino in de ochtend met broodservice. Pizzarestaurant met afhaalservice. Italiaanse eigenaren spreken basis Engels. In de buurt aantal goede restaurants. Strand voor de deur is alleen lopend bereikbaar. Bij Pesaro zijn zandstranden.

Fantastisch
Door Laurens Van Gils op 13-07-2021

Prachtig gelegen op een van de hoogste punten in het nationale park. Mooi zwembad met ligbedjes en uitzicht over de vallei. Sanitair prima voor ons in het voorseizoen. Familiebedrijf, de hele Italiaanse familie helpt mee. Restaurant zeer betaalbare pizza's. Voor Italiaanse begrippen ruime plekken op de verschillende terrassen

Rustige camping in mooie omgeving
Door Csc op 29-08-2020

Hele fijne camping zonder animatie dus lekker rustig. Dat zwembad en slagboom dichtgaan tussen de middag wordt bij aanmelden keurig aangegeven en is gebruikelijk in Italië. Ondanks dat wij geen Italiaans spreken werden wij vriendelijk en behulpzaam geholpen in het Engels. Zoek je een rustige camping in een mooie omgeving dan zou ik deze camping willen adviseren.