Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8

Over Camping Tahiti Village

Camping Village Tahiti is een moderne en stijlvolle camping aan de Adriatische kust van Italië. Met een uitgebreid zwemparadijs, een breed scala aan faciliteiten en een directe toegang tot het strand, is Tahiti de ideale bestemming voor een onvergetelijke vakantie vol zon, zee en Italiaanse charme.

Locatie en omgeving

Camping Village Tahiti ligt in Lido delle Nazioni, Italië, direct aan de Adriatische Zee. Het park is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Vanaf Tahiti kun je gemakkelijk uitstapjes maken naar de bruisende stad Ravenna, het historische Ferrara en het prachtige Venetië. De omgeving van het park leent zich uitstekend voor het verkennen van de unieke landschappen van de Po Delta, van de uitgestrekte wetlands en lagunes tot de charmante vissersdorpjes en historische steden.

Faciliteiten en diensten

Camping Village Tahiti biedt een overvloed aan faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie. Duik in het zwemparadijs met olympisch zwembad, lagune met glijbaan en kinderbad. Sportievelingen kunnen losgaan op de sportvelden, tennisbanen, minigolfbaan, in de fitnessruimte of op het beachvolleybalveld. Voor kinderen is er een speeltuin en een animatieprogramma in het hoogseizoen. Geniet van Italiaanse lekkernijen in het restaurant, de pizzeria of de selfservice, of drink een drankje in een van de bars. Er is ook een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Huur een fiets en ontdek de omgeving, of maak gebruik van de wasserette. En natuurlijk is er gratis wifi op de camping!

Accommodaties

Camping Village Tahiti biedt voor ieder wat wils, van ruime staanplaatsen voor tenten, campers en caravans tot comfortabele stacaravans en luxe lodgetenten. Alle accommodaties zijn modern en comfortabel ingericht met eigen buitenruimte om te ontspannen en te genieten van de Italiaanse zon.

Huisdieren zijn toegestaan op Camping Village Tahiti, maar er kunnen wel regels en beperkingen gelden. Het is raadzaam om vooraf te informeren naar de specifieke voorwaarden en eventuele toeslagen. Er zijn laadpalen beschikbaar voor elektrische auto's. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Wat zeggen de bezoekers van Zoover

Bezoekers van Zoover zijn overwegend positief over Camping Village Tahiti. Ze prijzen de mooie en nette camping, de fijne zwembaden en het strand op loopafstand. Ook de ruime plekken en de kindvriendelijkheid van het park worden genoemd als pluspunten. Het animatieteam krijgt veel complimenten en de huisjes worden als schoon en comfortabel ervaren. Er zijn wel wat kleine minpuntjes, zoals de soms wat luidruchtige omgeving en de drukte bij het zwembad. Desondanks zouden veel bezoekers zeker terugkomen naar Camping Village Tahiti.

Een vakantie op camping Tahiti brengt een gezellige en actief gevulde tijd. Kinderen kunnen zondags dansen bij de babydance en de kidsclub past zich mooi aan de leeftijden aan. De zwembaden, waaronder het piratenbad en de lagune, zorgen voor veel plezier en waterpret, terwijl het strand uitnodigt voor een zonnige dag. Het sanitair is schoon en de restaurants maken het eten tot een feestje, met vriendelijke medewerkers en lekkere pizza’s. De supermarkt is handig en betaalbaar, ideaal voor wat souvenirs of basisproducten. Ondanks het verkeer en de muggen blijft de sfeer stralend, en de camping voelt uitnodigend en knus. Een goede plek voor wie samen wil genieten van zon, water en vrolijkheid, met herinneringen die je nog lang bijblijven.

• BBQ toegestaan

Viale Libia 133, I-44020

FantastischScore uit 23 reviews

Prima camping
Door Rick
Zoover Kenner
op 17-07-2026

Wij zijn hier afgelopen juni een paar dagen geweest. Het was een prima camping. Het stikt alleen van de muggen en er rijden veel auto’s over de camping.

Een camping voor in je favorieten! Aanrader!
Door Sabina op 18-09-2025

Ontzettend leuke camping met mooi sanitair en leuk kindersanitair. Het animatieteam is geweldig! Kidsclub en babydance gaan zelfs door tot de camping sluit en ze maken er met een handje vol kids een groot feest van.
Het winkeltje is betaalbaar en heeft van alles waar je wat aan hebt. Leuke souvenirs, goede producten in de supermarkt.
De restaurants zijn ook een feestje, de medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en het eten is erg goed, zeker voor camping eten.
De zwembaden zijn ook erg leuk, het piraten bad is superleuk voor de kleintjes en de lagune is een topper! Benieuwd naar het nieuwe zwembad wat in aanbouw is. Ook het strand is gezellig om een dag te vertoeven. Alleen het dorpje is wat saai, je moet er echt een beetje op uit om iets leuks te zien. Comacchio is een aanrader en camping Tahiti beveel ik echt aan! Tot volgend jaar. Ciao x

Prima voor 1,5 week
Door Melissa op 16-08-2025

Prima familiecamping. Wij verbleven in een Lila mobilhome met 3 kids van 3,10 en 12 jaar. Hadden dit last minute voor een goede prijs geboekt bij de camping zelf.
Qua ruimte was dit prima te doen. Accomodatie was schoon en netjes. Miste wel echt een magnetron/oven mogelijkheid en het terras werd niet afgesloten met een hekje. Niet handig met een jong kind van 3 jaar.
Nadelen;
Veeeel verkeer over de camping.
Muggen niet te doen, maar dat weet je wel ergens in deze regio.
Voordelen;
Supermarkt vonden wij prima geprijst.
Prijzen van de pizza zijn prima. Tussen de 8-15€ en smaken erg goed. Patat bijvoorbeeld wel duur (€7,50) maar kan je prima met twee van eten.
Veel zwembaden, maar wel gericht op het jongere kind. Mijn zoon van 12 vond het allemaal ‘mwah’.
Kortom; prima familiecamping met kids tot een jaar of 10 zou ik zeggen. De meiden van 3 en 10 hebben zich prima vermaakt.
Na 10 dagen hadden wij het wel gezien :)

Camping Tahiti Village

Let op met de anti-muggen troep
Door Peter op 06-10-2024

Prachtige camping waar we afgelopen zomer erg genoten hebben. Er is een nadeel. Er wordt met chemicaliën muggen bestreden. Bij thuiskomst heb ik door de troep die ze gebruiken mijn auto moeten laten polijsten. Uiteraard zijn ze niet thuis als je een klacht indient.

Niet meer
Door Timmer op 21-08-2024

10 dagen gestaan met prive sanitair niet schoon bij aankomst erg gehorig en smerig plafon vol spinnen webben douch deuren kapot erg kleine douch. Honden prima ( staat ook gemeld) maar ze scheiden overal en als je niet oplet pissen ze tegen je tent aan. Restaurant op camping en afhaal echt niet goed eten is koud en niet te eten 2x geprobeerd hoop geld kwijt en niet lekker animatie trekken kinderen voor spellen worden niet eerlijk gedaan ook het standaard handdoekje leggen hier voor ons geen 2e keer

Zeer tevreden, met wat kleine min puntjes.
Door Cain Vukomanovic op 20-08-2024

Wij zijn een gezin met 2 jonge kinderen van 3 en 7 jaar oud.
Pluspunten: 3 zwembaden vlakbij elkaar gelegen, een wedstrijdbad, een groot familiezwembad en een groot peuter/ familiezwembad.
Opvang kinderclub van 09.30 tot 12.30 uur en van 15.30 tot 18.30 uur voor kids vanaf 4 tot 11 jaar oud. Ze gaan met de kids naar het zwembad, naar het strand of speeltuinen op de camping. Ook ondernemen ze allemaal activiteiten.
Het eten op de camping is goed. Prijzen voor een biertje 4,5 en een frisdrank voor 3 euro. Pizza vanaf 7 tot 15 euro.
Ook het restaurant is het heerlijk eten. De supermarkt is zoals altijd wat aan de dure kant.
Min punten:
Kwaliteit zwembadwater, kind en vrouw beide een oorontsteking.
Animatieteam spreekt geen NL
GEEN disco, honk voor tieners
Als je iets wilt doen moet je vaak een uur rijden.
strand bedje kost 17 euro voor 2 ligbedden per dag.
Op tijd zijn bij het zwembad want er zijn te weinig ligbedden.

Veelgestelde vragen

Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.

Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.

Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

Ja, het is veilig en betrouwbaar om {AccommodatieNaam} te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover

Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.

Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.

Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Als je jouw vakantie naar Camping Tahiti Village bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.

Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.

Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.

Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.

Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.

Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Camping Tahiti Village. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.

Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Camping Tahiti Village. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.