Goed nieuws! Alle EU-landen hebben nu code groen of geel. Lees hier wat dat betekent voor jouw vakantie.

Vakantie Milatos

Een vakantie in Milatos betekent een ontspannen vakantie op het populaire eiland Kreta. Hier wandel je nog tussen de locals door de bergen naar zee en spot je onderweg authentieke witte huisjes en tavernes waar ze de beste souvlaki serveren.

Populair
Griekenland
Kreta
Milatos
Verwijder filters
Over Milatos

Een vakantie in Milatos betekent een ontspannen vakantie op het populaire eiland Kreta. Milatos is een plek die meer dan geschikt is voor rustzoekers die zich willen onderdompelen in het typisch Griekse leven. Hier wandel je nog tussen de locals door de bergen naar zee en spot je onderweg authentieke witte huisjes en tavernes waar ze de beste souvlaki serveren. Ga je mee naar Griekenland?

In Milatos vind je een perfecte mix van locals en toeristen. Hier overnacht je niet in een drukke en toeristische badplaats, maar in een onaangetast stukje Griekenland. Milatos bestaat uit twee delen: het binnenland en de kust. Zeker wanneer je je een weg baant door de smalle straatjes van het binnenland meng je je tussen de lokale bevolking en leer je alles over de Griekse levensstijl. De oude gerestaureerde huisjes met lichte stenen en kleurrijke bloembakken passen goed thuis in het straatbeeld. Tip: trek nog iets verder het binnenland in en bezoek de Grot van Milatos. De Griekse bevolking dook onder in deze grot tijdens de oorlog met Turkije. De grot is ooit gevormd door de zee en daarom vandaag de dag nog steeds een indrukwekkende must see.

De nodige ontspanning pak je tijdens je vakantie aan de kust van Milatos. Hier vind je Milatos beach waar je een verfrissende duik kunt nemen in de Kretenzische Zee, terwijl je geniet van het uitzicht op het bergachtige binnenland. Aan de rand van het strand prik je een vorkje mee bij een taverne of drink je een verkoelend drankje aan de bar. In de buurt van het strand vind je ook de meeste accommodaties voor je vakantie in Milatos. Heb jij je keuze al gemaakt?

Milatos mag dan misschien wel een plek zijn om tot rust te komen, in de directe omgeving van Milatos vind je genoeg vertier. Zo ligt het bruisende plaatsje Sissi op slechts 6,5 kilometer van je vakantieverblijf. In Sissi is de haven the place to be. Aan deze schilderachtige vissershaven vind je genoeg terrasjes en kun je je handdoek uitrollen in een idyllische baai. Voor de shopliefhebbers is een bezoekje aan de winkelstraten van Sissi een aanrader. Tip: ga te voet naar Sissi en neem de taxi terug. Zo combineer je je stedentrip meteen met een sportieve activiteit tijdens je vakantie in Milatos.

Ben je net zo enthousiast over een vakantie in dit dorp op Kreta als wij? Boek dan je vakantie en reis af naar het zonnige Griekenland.

Veilig betalen met
Wij zijn aangesloten bij