9.1FenomenaalScore uit 228 reviews

Résidence Les Belles Heures

9.1FenomenaalScore uit 228 reviews

Fantastisch
Door Lisette op 13-08-2023

Wij hebben enorm genoten op de mooie en de verzorgde residence van Heleen en Erik.

TOP locatie
Door Stefan op 13-08-2023

Zeer mooie locatie, rustig gelegen. Veel NL sprekende mensen (alleen maar) en veel te zien en te doen in de omgeving. Leuke dorpjes in de buurt, lekker restaurant, goede accommodatie met airco, terras buiten, zwembad, genoeg ligstoelen en schaduw / zon. Keuze te over. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Wij komen zeker nog eens terug.

Toplocatie in de Provence
Door Serge Van den heuvel op 31-07-2023

Via Google kwam ik bij Heleen en Eric hun prachtige verblijf uit, samen met onze vrienden (Christel en Hans) en mijn vrouwtje Inge verbleven we een weekje op hun domein. Wanneer je opzoek bent naar rust in een prachtige omgeving moet je heir echt zijn! De prachtige kleine dorpen op fietsafstand, de wandeling door en in de Toulourenc op de flank van de Mont Ventoux, de beklimming met de E-bike van de Mont-Ventoux vanuit Sault ... zijn enkele dingen die wij deden en er is nog veel en veel meer te beleven in buurt van Les Belles Heures. Wij verbleven in woning 3 wat een zaligheid echt alles maar dan ook alles is voorzien! Het tuinfeestje met de andere gasten waar iedereen 2 tapas-gerechten klaarmaakte was echt geweldig. Ik kan deze verblijfplaats dus enkel maar aanraden aan iedereen die opzoek is naar rust! Wij, Inge en Ikzelf, zijn niet de mensen die meerdere malen naar eenzelfde vakantieverblijfplaats trekken maar als ik ooit nog i

Résidence Les Belles Heures

Topvakantie op een rustige en comfortabele plek !
Door Raymond en Annemarie op 31-07-2023

Les Belles Heures is een aanrader voor wie op zoek is naar een vakantie met de volgende ingrediënten: privacy, rust, comfort, mooie ligging en omgeving. Het vakantieverblijf is voorzien van een prachtige tuin en een net, goed verzorgd en verwarmd zwembad. De huisjes zijn gezellig en van alle gemakken voorzien. In de omgeving kun je naar verschillende schilderachtige dorpen, markten en een uitstapje naar de Mont Ventoux is ook zeer de moeite waard. Omdat we nog niet uitgekeken zijn in de omgeving en zo genoten hebben op dit vakantieverblijf komen we graag terug bij Eric en Heleen !

Paradijsje op aarde
Door Wim van der Linde op 12-07-2023

Schitterend plekje helemaal afgeschermd van de buitenwereld, prachtige tuin met vele mooie kunstwerken,mooie accommodatie waaraan je het aan niets ontbreekt en met zorg erg sfeervol ingericht.beheerders altijd bezig om het tip top in orde te houden ,met veel aandacht voor de gasten ,het concept van informatie avond onder genot van drankje en gezamenlijke maaltijd verzorgd door lokale kok was heerlijk en heel gezellig.ook nog mogelijkheid voor wijnproef avond,wat jammerlijk niet paste in ons schema ,wij gingen de volgende ochtend de Mont Ventoux beklimmen.Mooi verzorg zwembad met comfortabele ligstoelen ,heerlijk met dat heerlijk zonnige weer.Kan me voorstellen dat veel gasten jaarlijks terugkeren naar dit paradijsje.

Schitterend kleinschalig vakantiepark
Door Jeanet Vet op 13-06-2023

Zeer complete, comfortabele en luxe gites. Mooi verzorgde tuin met hierin een heerlijk zwembad. Erik en Heleen zijn zeer vriendelijke en gastvrije mensen welke meedenken waar gewenst maar andersom de gasten ook volledig vrij laten. Omgeving is eveneens zeer centraal gelegen, leuke dorpjes, schitterende omgeving vlakbij de Mont Ventoux .

Camping-informatie
Aantal huisjes op park