Tijdelijk geen boekingskosten

L'Etoile de Mer

7.1GoedScore uit 39 reviews

Nooit meer
Door Nick Van bemmel op 31-08-2022

Een tegenvaller bij aan komst was dat de auto niet geparkeerd kan worden naast de stacaravan terwijl op de bevestiging stond dat we een sta caravan + een parkeerplaats harden gehuurd Het was niet duidelijk dat de parkeer plaats zich bevond op de algemene parkeerplaats van de camping Als we dat voor af hadden geweten Hadden we niet op deze camping gereserveerd Daarnaast is het geluid van de microphones van de animatie oorverdovend hard en voor ons onbegrijpelijk dat de animatie met zo veel decibels gepaard moet gaan

Komen niet meer terug
Door Lisette op 26-08-2019

We hebben een week voor vertrek een tent gehuurd op de camping. De camping is mooi aangelegd. Veel groen en bloemen. Zwembad is mooi en de kinderen hebben genoten van de glijbanen. Het sanitair werd 2 keer per dag schoongemaakt. Het zag er prima uit. Vooral voor Franse begrippen. Ik zal de camping niet aanbevelen als je met tent of caravan komt. Het huren van een huisje of chalet is prima. Verstandig om dan te vragen of je achterin de camping mag staan. Vooraan heb je vooral savonds last van de muziek. Wij waren samen met een ander stel de enige Nederlanders op de camping. Elke dag is er animatie voor de kinderen, wel in het Frans. Prima vakantie gehad, maar wij komen hier niet meer terug.

Mooie camping
Door I.D. op 10-08-2018

Wij waren op vakantie met het gezin (2 kinderen 12j en 14j). De camping is mooi aangekleed met veel bloemen. Ook heel positief is dat die volledig autovrij is. Een voldoende ruime parking is voorzien op de linkerkant van het afgesloten terrein. Het strand is op wandelafstand, een bakker vind je aan de overkant van de straat, ook fietsen kan je huren naast de camping. Het zwembad met de glijbanen was een succes bij de kinderen. Net groot genoeg, overzichtelijk en bijna altijd een ligbed beschikbaar. Elke avond is er animatie voorzien (enkel in het weekend niet). Dit was voor ons het grootste minpunt want wij huurden een chalet morea en die staan vlakbij de bamboo bar en dus ook bij de muziekinstallatie. De animatie duurde telkens tot 24u, ook andere muziek van de camping ernaast was te horen. Tip: huur een mobilhome dan sta je iets verder achteraan op de camping. Kamperen met een tent is ook niet echt aan te raden want die worden 'gedumpt' naast de parking. Dus mooie camping, iets te luidruchtig en niet zoveel te bezoeken in de buurt. Aanrader: canal du midi, Béziers.

L'Etoile de Mer

esprit familliale
Door bonnet op 10-08-2018

nous remercions la directrice pour son professionnalisme et son accueille chaleureux une personne avec la main sur le cœur . une équipe à l'écoute et réactif ne changer rien vous êtes parfait !!!

Tres bien et grand merci à Cécile et son équipe
Door Valerie Bonnet op 10-08-2018

Tres grand merci à Cécile tres agréable chaleureuse toujours souriante nous venons depuis plusieurs années nous serons de retour l années prochaine car sait un camping super bien il faut y aller sans se poser des questions tout est super bien et encore grand merci a Cécile ne changer pas rester naturelle la famille bonnet

Tres bonne vacance
Door Georges Bourrasset op 06-11-2017

La soirée mousse et du. Au nombreuses personnes qui quittaient le camping nous avons dû attendre pour avoir la mobil home. 9h de route cela fatigue. Mais dans l'ensemble bon è vacance je recommanderai ce camping

Camping-informatie
Naturistencamping