La Fontaine du Hallate

- € 109
Camping Le Domaine de Ker Ys
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 119
Camping La Roche Percée
Wasmachine
Adresgegevens | 8 chemin du Poul Fétan, 56400 |
La Fontaine du Hallate
Mooie rustige camping. Ruime plaatsen, veel bomen, schoon sanitair. sympathieke eigenaar. Dichtbij de menhirs van Carnac
prachtige camping qua ligging. We zijn daar n week geweest. Er is daar nooit gepoetst terwijl wij daar waren.
Heel fijne camping. Dat er een restaurant/open keuken bij is werkt supergoed, van tevoren wordt het menu bekendgemaakt en je neemt zelf je bord en bestek mee voor een portie. Het is gezellig en duurzaam.
Prima camping. Ecologisch doordacht èn plezierig om te zijn. Alles wat je nodig hebt, is er op een basale wijze. Van harte aanbevolen!
Fijne camping, heerlijke sfeer. Wij waren er in juni,. Alles wat je nodig hebt is: ruimte, rust, water, electriciteit, een vriendelijk beheerders-echtpaar, een mooie omgeving, sanitair (basaal maar OK). Alle voorzieningen nog gesloten. Gaan allemaal pas 1/2 juli open (eet-service, brood-service, activiteiten etc.)