Jungle Aqua Park Hotel by Neverland
Mooi en goed onderhouden resort. Wij hadden een mooie ruime familiekamer. Elke dag voldoende schone handdoeken en flesjes water op de kamer. Heerlijk en gevarieerd eten zowel in het buffet restaurant in het hotel als in de restaurants op strand. Mooi strand waar je ook in zee kunt snorkelen. Aquapark ligt direct aan het strand. Dus ideaal als je met kinderen bent. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Enige minpunt is dat er veel te weinig ligbedden en parasols zijn bij het zwembad. En dat er savonds weinig animatie is. Maar verder zeker een aanrader.
Let op animatie schrijft reviews met gasten!! Lees google reviews en voorbij de 5 sterren. Mijn review is helaas te lang om hier te plaatsen dus hier was steek woorden haha.2 persoonskamers hebben geen 2 persoonsbed en enkel 4 dunne houte planken als lattenbodem. Nieuwe kamer gekregen dit was een familie kamer. - koude douche - meerdere keren bijen in de kamer - rioollucht - hard bed (2 weken stijve nek gehad) - douchecabine, makeuptafel en nachtkastje in 2 weken niet schoongemaakt. - strand+glijbanen 10 min lopen. - glijbanen zien er vies uit moeten geverfd worden, hier kan je soms ook bouwgeluiden horen. - bouwval goed te zien vanaf strand. - personeel is arrogant en moment dat mijn vriend niet aanwezig is staren ze extreem (ook als je op je bedje ligt). - zwembad mist veel steentje. - op sunweb staat 24/7 drankjes maar dit is tot 12 uur. - eten wel prima Dus nee ik raad het niet aan en dit was niet mijn eerste Allin hotel.
De activiteiten waren goed geregeld. Ze boden over de hele dag activiteiten aan. De Avond programma met entertainment was top geregeld Zwembaden waren goed.
In Calimera blend hotel verbleven. 5 Sterren is wat té veel voor dit hotel. Personeel is heel vriendelijk, komen soms wel iets té close... Eten vond ik matig, niet echt gezellige kamer, kaal, badkamer verouderd, lijkt of het niet echt proper is, stukje wandelen naar het strand, veel verbouwingen, maar geen last van gehad. Voor hetgeen wij betaald hebben, verwacht ik toch wat meer!
Familie hotel met veel voorzieningen en erg hygiënisch. Nikola van de animitie is heel lief en behulpzaam. Het eten is goed en divers. Ik zou dit familie zeker aanraden.
Best hotel we been at, staf was amazing, the food was more than great Mohammed that cleaned our room was the best, Ali made us feel like if we were the most important people in the world. Animation team took care of our son and had many great activities. Amr and Veronica in the reception was ever so helpful. Highly recommend this hotel its worth every penny
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Clubresort | Beschikbaar |