9.2FenomenaalScore uit 293 reviews

Enjoyhotel Im Wald Heiderhof

9.2FenomenaalScore uit 294 reviews

De Heiderhof is tof.
Door Hans Schenkel op 27-07-2023

Dit jaar weer naar de Heiderhof geweest, het voelt als thuiskomen. Paul en Alexandra zwaaien de scepter, met veel passie, inzet en plezier. Ik heb al veel hotels gezien, ook van Enjoy, maar dit hotel heeft net iets meer. De sfeer en de vriendelijk van het personeel en eigenaars. De ligging, lekker midden in de natuur naast de hertjes en het bos. We hebben daar weer veel lol gehad. Lekker gegeten en geslapen. Opvallen hoe toegankelijk het personeel is met Sedat en Thomasz achter de bar en in de bediening. Ook Fred en Andre, werken er ook al jaren. Helaas kwam er abrubt een einde aan de vakantie doordat er een hevige brand uitbrak. Heel verdrietig om te zien hoe snel he vuur zich verspreidde. Ik wens Paul en Alexandra en al het andere personeel veel sterkte en hoop dat we volgend jaar, of eerder weer een fijn verblijf mogen hebben.

Fantastisch
Door Gert Janssen op 24-07-2023

Heiderhof is een gezellig en kwalitatief hoogwaardig hotel. Gasten worden beschouwd als familie. Personeel is vriendelijk, toegankelijk, gastvrij en met een enorm gevoel voor humor; je hebt snel een band met elkaar. Voor de gasten wordt vrijwel iedere avond wat georganiseerd. Heiderhof is ook een prachtige locatie om vandaaruit te toeren met motor, auto of fiets. Tijdens de brand op 19 juli 2023 merkte je de enorme verbondenheid en betrokkenheid op elkaar tussen personeel en gasten. Paul, Alexandra, Sedat, Fred, Thomasz, André en alle anderen, jullie hebben het geweldig gedaan. Zodra jullie weer in business zijn komen we terug. Nog één opmerking: Tussen al die leuke gasten bevindt zich soms een ouwe zeurmuts. Iemand die het lastig vindt als anderen wel plezier hebben en klaagt als er een keer een muisje over het terras loopt (het hotel ligt in het bos). Ik vermoed dat die persoon zich in de eigen omgeving ook niet populair maakt.

Fantastisch
Door Femmy Linde op 16-07-2023

We hebben een goed verblijf gehad Super goed eten! Gezellig entertainment Goede bedden schone kamers In het algemeen goed geregeld! Prettig verblijf gehad

Enjoyhotel Im Wald Heiderhof

Heerlijke 5 dagen dankzij personeel en eten.
Door Marja D. op 12-07-2023

Fietsen vanuit hotel is wat lastig. Maar zet de fietsen op de auto en rijdt bijv. naar Linz. Overvaren en een 300 km lange fiets route langs de Rijn. Het hotel is wat verouderd maar schoon en gezellig. Een super terras. Gezellig personeel. Ik had wat voedselintoleranties, daar werd zorgvuldig mee omgegaan en ik heb superlekker gegeten. De verhalen bingo was erg gezellig zelfs wanneer je niet van bingoen houdt.

Ontgoocheld.
Door Vrnds op 09-07-2023

We hadden er meer van verwacht. Wij vonden ze daar zeker niet vriendelijk ! Korte botte antwoorden kregen we bij een vraag. Brood bij ontbijt beperkt, enkel bruin brood en witte broodjes die soms al 2x gebakken en hard zijn. Geen afwisseling qua eieren bij ontbijt : 3x gekookt ei, 1x roerei, en nooit spiegelei en nooit ei met spek. Wel voldoende beleg. Lunch was OK. Avondeten was redelijk. De BBQ : groenten en sausen Ok, maar het varkenssteak was al eens op voorhand gebakken en dus hard. Dranken van Lidl, is echt niet Enjoyhotel waardig. Gedateerde kamers, niet gezellig. Op terras 2x een muis zien lopen. Er is niks te doen nabij het hotel, enkel wandelen, geen winkel, geen cafe. Daarvoor moet je ver rijden, ook voor dorpjes te bezoeken moet je ver rijden met de auto. Geen chips nootjes gezien bij de drankjes na 17u, ook geen bittergarnituur gezien savonds. Andere enjoyhotels bieden dit wel. Minder goed enjoyhotel. Niet vriendelijk!

Uitstekend
Door Familie Minnaard op 01-07-2023

We hebben er een prima verblijf gehad. Mooi rustige ligging. Schone kamers. Erg vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten zowel ontbijt als diner. Vlotte bediening. Er werd ook absoluut niet bezuinigd op de gratis drankjes na 5 uur. Complimenten voor de strakke organisatie die loopt als een tierelier. Zeker de moeite waard om terug te gaan.

Soort hotel
Adults only