Center Parcs Bispinger Heide

We hebben de beste aanbieders voor Center Parcs Bispinger Heide voor je op een rij gezet:
Vakantiepark info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Center Parcs Bispinger Heide in Bispingen is een groot park met veel buitenactiviteiten. Denk aan een kids safari, adventure parcours en vlotten bouwen. Op het park zit zelfs een escape room. De huisjes zijn wel toe aan renovatie, maar bieden veel ruimte voor het hele gezin. Aanraders zijn de Italia...
Center Parcs Bispinger Heide
Prima verblijf ondanks de vele negatieve reacties die ik heb gelezen. Premium hoek huisje 6 personen (873) was gerenoveerd en schoon en netjes. Aanrader om een E-car te huren echt leuk. Ontbijtbuffet was ruim en goed, miste wel zoete beleg. Avondeten buffet viel erg tegen, weinig keuze en koud eten. Zwembad was perfect, ruim opgezet. ‘S avonds was het lekker rustig in het zwembad. Mooie opgeknapte ruime en schone kleedhokjes. ‘S avonds was er niks tot weinig te doen in de overdekte Market Dome. Boodschappen halen in Bispingen, 1 kilometer auto rijden van af het park. Miste wel de NL tv zenders op de tv. Een aanrader om er een keer heen te gaan.
We zijn hier een week verbleven in een premium Eden huisje. Huisje was zeer slecht schoongemaakt en veel achterstallig onderhoud. De plaza laat ook te wensen over. Zeer onvriendelijk personeel, doen totaal geen moeite om Engels te praten. Denken dat ze superieure zijn, heel ongemanierd volk. Weinig keus in restaurant. Het zwembad is nagenoeg hetzelfde als vossemeren. Voor ons nooit geen centerparcs Duitsland meer!!!!
Accomodaties zijn veel te klein in verhouding tot de prijs. We zaten in een 6p huisje ( met nadruk op huisje) want het is qua oppervlakte absoluut een aanfluiting voor 6 p. Dan kun je beter maar verder kijken. We zaten in een " upgrade" n.b, maar het enige wat gedaan was, een nieuw klein keukentje en een kleine vernieuwde douche. Kortom: je betaalt naar verhouding ontzettend veel voor heel weinig ruimte

Center Parcs Bispinger Heide
Een prachtig, ruim opgezet park. Onze premium cottage was top en ook goed schoongemaakt. De marketdome biedt voldoende variatie. De fietsenverhuur is goed, mooie nieuwe fietsen. Mooie omgeving, waar je fijn kunt wandelen en fietsen. Het mooie weer speelde zeker een rol. Wel vreemd dat er geen NL-zenders op de tv zitten, dat is in andere Duitse parken wel het geval. Centrum van Bispingen is dichtbij met verschillende supermarkten. En heb je geen zin om te koken, de Mac is ook dichtbij ;-)
Na veel twijfel (door slechte reviews) toch een weekendje Bispingen en we hebben het ouderwets heerlijk gehad in ons VIP huisje 929. De medewerkers waren stuk voor stuk vriendelijk, het huisje schoon, mooie ligging en bovenal weinig illegaal geparkeerde auto's bij het huisje. Ook eens fijn, want dat is ons voor ons altijd een grote ergernis. Alleen stoort ons een ding. Het is een onlangs gerenoveerd huisje. Maar soms denk ik dat er gasten zijn die als doel hebben "hoe snel krijg ik zo'n huisje in verval" Een gat (door schoppen) in het hout bij de voordeur, een heet bbq rooster op een tuintafel gelegd, overal kringen van kopjes, de bbq waarvan de stenen net een legpuzzel waren en ga zo maar door. Daar is voor een organisatie niet tegenop te werken om dit te onderhouden. Jammer! De huisjes zijn in basis hartstikke mooi gerenoveerd. Trouwens de bedden liggen echt top. We komen zeker hier een keertje terug.
Net terug van een midweek op dit park. Waren erg benieuwd aangezien de vele negatieve reviews. Maar het is ons 100% meegevallen! We hadden een vip huisje (nr 164). Op steenworp afstand van het zwembad, restaurants, indoor speeltuin etc. Het huisje was erg schoon, heerlijk met bad, sauna en opgemaakte bedden. Ook kregen we alle dagen de broodjes bezorgd (zit bij de prijs in). Het park zelf ook erg leuk, kinderen hebben zich goed vermaakt. Zwembad is geweldig, super mooi voor alle leeftijden! Al met al zeer tevreden!
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | meer_dan_200 |