/Cuba

Vakantie in Cuba

Wie het authentieke Cuba wil ervaren moet er snel bij zijn. Het land van rum en sigaren verandert in rap tempo. Een vakantie naar Cuba is nu nog een stap terug in de tijd en je bent er echt even terug in de jaren vijftig.

51 accommodaties

Over Cuba

Salsa en sigaren versus armoe en eenvoud. En wát een gave auto’s. Ga je op vakantie naar Cuba dan beland je in een onwerkelijke wereld waarin de tijd heeft stilgestaan. Gelukkig genieten de Cubanen ondanks het strenge regime en de roerige geschiedenis van het land volop van het leven, de liefde en de muziek. Met hun glimmende oldtimers, mooie huizen en soepele salsa moves zorgen ze voor een vrolijk straatbeeld.

Cuba Libre por favor

Ga je in Cuba vakantie vieren, dan wil je vast ook relaxen aan het strand. Er zijn tal van kleine eilandjes en parelwitte stranden. Na een duik in zee is niets zo verfrissend als een heerlijke Mojito, Piña Colada of natuurlijk een Cuba Libre, om vervolgens weer weg te doezelen in je hangmat. Zin in actie? Wat dacht je dan van een rondje snorkelen, zeilen of surfen! Watersportliefhebbers halen hun hart hier op.

Paard, wagen en de fietstaxi

Wil je je onderdompelen in de cultuur en het straatleven bezoek dan een van de steden. Havana is de hoofdstad en Santiago de Cuba is de tweede grote stad. Een bezoek aan deze sfeervolle steden is een must! Met uitzondering van de grote steden is er op de wegen in Cuba weinig verkeer. De meeste mensen hebben geen geld voor auto’s en reizen vaak nog per paard en wagen. Ook kom je veel fiets- en trucktaxi’s tegen.

Vakanties naar Cuba

Accommodaties, bezienswaardigheden en vakantiebeoordelingen van andere vakantiegangers: alle informatie die je nodig hebt voor je vakantie naar Cuba vind je natuurlijk op Zoover. Tip: wanneer je een last minute naar Cuba boekt, betaal je aanzienlijk minder. Boek je minder dan een week voor vertrek dan zijn er veel goedkope vluchten te vinden.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.