Goedkope vakantie naar de Costa del Sol: 4x Zoover Deals

Lise - 24 juni 2024

Goedkope vakantie naar de Costa del Sol: 4x Zoover Deals

Lise - 24 juni 2024

Deze populaire bestemming in het zuiden van Spanje heeft alles in huis voor een relaxte vakantie: zon, zee, strand, lekkere tapas en een bruisend uitgaansleven. En het beste nieuws? Je kunt er ook nog eens heel betaalbaar naartoe met onze Zoover Deals. Wij geven je de beste tips voor een goedkope vakantie naar de Costa del Sol

Let op: de deals zijn geldig t/m 30 juni 2024, wees er snel bij!

goedkope vakantie Costa del Sol

Hotel IPV Palace & Spa

''Was een heerlijk Hotel! Wij hadden logies & ontbijt, was heel uitgebreid, echt van Alles. We begonnen soms met champagne! 's avonds een keer daar gegeten, was ook gewoon goed voor € 25,- p.p. Spa gebruik van gemaakt, lekker massage geregeld. Was ook weer heel Fijn. Paar keer naar Carihuela gereden, grappig plaatsje, veel Nederlanders! Nog naar Malaga en Marbella geweest en wat andere badplaatsen! '' - Cindy

Benalmadena Palace

''Wij werden vriendelijk ontvangen doir het engels sprekende personeel van de receptie. We kregen duidelijke uitleg over hoe alles werkt. De service is top. Hygiëne kunnen veel hotels wat van leren. Elke dag strak opgemaakte bedden en schone handdoeken. De kamermeisjes zette zelfs onze schoenen en slippers netjes op een rijtje. Het eten was goed. Niet altijd warm maar dat is vaak zo bij een counterbuffet.'' - Louis

Senator Banús Spa Hotel - Adults only

Dit adults-only hotel in Estepona is dé plek voor ultieme ontspanning. Stap binnen in elegante kamers met alle comfort en geniet van top faciliteiten. Plons in een van de zwembaden of boek een massage in de spa van het hotel. 's Avonds kun je genieten van een diner in het restaurant. Niet te vergeten: op een steenworp afstand ligt het mooie zandstrand te lonken voor een verfrissende duik!

Los Jazmines

De laatste goedkope vakantie naar de Costa del Sol is Los Jazmines, een comfortabel hotel in Torremolinos met alles wat je nodig hebt. Van het heerlijke zwembad tot de prachtige tuinen - dit hotel biedt genoeg faciliteiten. Geniet van de zonovergoten sfeer, ontspan in één van de sfeervol ingerichte kamers en laat je verwennen met heerlijke lokale gerechten. Je loopt zo de boulevard op en ziet het strand voor je liggen.