De beste deals voor een goedkope vakantie naar Mallorca

Kayleigh - 4 augustus 2024

De beste deals voor een goedkope vakantie naar Mallorca

Kayleigh - 4 augustus 2024

Heb jij ook al zin om je koffers te pakken en te ontsnappen naar de zon? Mallorca is dé bestemming voor een onvergetelijke vakantie! Met de Zoover Deals scoor je de beste aanbiedingen voor een goedkope vakantie naar Mallorca.

Geniet van parelwitte stranden, azuurblauw water en een authentieke Spaanse sfeer op dit prachtige eiland in de Middellandse Zee. Of je nu wilt luieren aan het zwembad, actief op avontuur gaat of de bruisende stad induikt, Mallorca heeft voor ieder wat wils. En dat allemaal voor een spotprijs!

Let op: de deals zijn te boeken tot en met zondag 11 augustus 2024!

Mallorca

Seaclub Mediterranean Resort
Seaclub Mediterranean Resort

"Wat een heerlijke plek om tot rust te komen. Het complex is ruim opgezet, met op elke locatie een zwembad. Wij hadden een appartement en dat voldeed aan onze wensen. Erg schoon, ruim, prima bedden. Met een kleine wandeling zit je bij het strand. In de buurt genoeg restaurants en vermaak. Personeel is erg behulpzaam. Voor ons echt een plek om nog eens terug te gaan." - Mark

THB Cala Lliteras
THB Cala Lliteras

"Super fijne tijd gehad in hotel THB Cala Lliteras. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, zowel de ober op het terras, als de receptiemedewerker en de kok - echt toppers! Het eten is veelzijdig, ook twee keer gedineerd in het restaurant. [...] Ontbijt is veelzijdig en ook top. We hadden een prachtige kamer met zeezicht, balkon en uitzicht op het zwembad. Fantastisch! Ook de locatie is top." - Annechien

Ona Palmira Paradise Paguera
Ona Palmira Paradise Paguera

"Mooi hotel, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ligging is vlak bij de winkeltjes en strand. [...]" - Anita

Lago Garden Hotel
Lago Garden Hotels & Spa

"Pure ontspanning, met culinaire hoogtepunten." - Jack

Nog meer Zoover Deals

Goed nieuws voor alle zonliefhebbers! Er zijn niet alleen Spaanse Zoover Deals voor een goedkope vakantie naar Mallorca, maar er zijn ook fantastische kortingen voor andere zonnige bestemmingen. Droom jij al tijden van een escape naar de parelwitte stranden van Griekenland, de bruisende bazaars van Turkije, de kleurrijke kustdorpjes van Portugal of de mystieke piramides van Egypte? Twijfel niet langer en bekijk snel alle Zoover Deals. Maar wees snel, want deze onweerstaanbare aanbiedingen zijn alleen geldig t/m zondag 11 augustus.