De beste deals voor een goedkope vakantie naar Kreta

Kayleigh - 6 april 2025

De beste deals voor een goedkope vakantie naar Kreta

Kayleigh - 6 april 2025

Joehoe, vakantietijd! Kriebels om eropuit te trekken? Wij ook! Droom jij van een goedkope vakantie naar Kreta? Wij hebben precies wat je zoekt! Check snel de Zoover Deals voor dit paradijselijke eiland. Zon, zee en een glimlach op je gezicht gegarandeerd!

Let op: de deals zijn te boeken tot en met zondag 13 april 2025!

Goedkope vakantie Kreta

Star Beach Village & Water Park
Star Beach Village & Water Park

"We hebben top vakantie gehad. Verschillende zwembaden voor kinderen, lekker eten, vriendelijk personeel, winkels op loopafstand. Het is zeker een aanrader voor gezinnen met kinderen." - Hevy

Dedalos Hotel
Dedalos Hotel

"Prachtige accommodatie, Koula doet er alles aan het naar je zin te maken. Ontbijt is basic, maar prima. Wij hebben er een erg leuke tijd gehad!" - Jordy

Elounda Water Park Residence Hotel
Elounda Water Park Residence Hotel

"Mijn partner en ik zijn voor de 2e keer naar dit hotel gegaan en we zijn weeral zeer tevreden! Het personeel is heel vriendelijk, er is veel variatie in het buffet, de kamers zijn proper, het zwembad was proper en groot. Het dorpje beneden is ook heel gezellig, je kan er goed eten, er zijn veel winkels en iedereen is super vriendelijk! Als je hier naartoe wilt is er een shuttlebus maar je kan ook gewoon te voet gaan als je graag wandelt. Het kan soms wel stijl zijn. Wij hebben echt genoten van onze vakantie hier en we raden het zeker aan!" - Jolien

Annabelle Beach Resort
Annabelle Beach Resort

"Leuke en relaxte vakantie gehad! Mooi privé strand aan zee, gratis ligbedden en parasol en strandlakens. 2 zwembaden, en zelfs een met een bar in water! Al het eten was erg vers en genoeg afwisseling. leuk enthousiast animatie team en ook 's avonds genoeg te doen. Kortom; aanrader" - Familie Schroder

Nog meer Zoover Deals

Zoover Deals bieden meer dan een goedkope vakantie naar Kreta. Profiteer ook van scherpe kortingen voor andere zonnige oorden in Griekenland, Spanje, Turkije, Portugal en Egypte. Dus waar wacht je nog op? Bekijk snel de deals en boek die welverdiende vakantie. Wees er snel bij, want deze deals zijn geldig tot en met zondag 13 april.