10x lachen: opvallende, gekke en grappige reviews op Zoover

Erika - 15 augustus 2023

10x lachen: opvallende, gekke en grappige reviews op Zoover

Erika - 15 augustus 2023

Op Zoover staan meer dan 3.9 miljoen reviews. Dat is erg fijn, want jullie reviews helpen andere vakantiegangers bij het uitkiezen van hun volgende vakantie. We komen regelmatig langs opvallende of grappige reviews die we graag met je delen! Lees je met ons mee?

1. Een sportieve vakantie of toch een militaire training?

“Mijn vrienden en ik keken er enorm naar uit om een gezellig weekend te gaan fietsen

Helaas bleek al snel dat onze ervaring werd verpest door de gastvrouw. Ze gedroeg zich alsof ze een sergeant was, die ons constant commandeerde en beval alsof we een stel onervaren tieners waren die voor het eerst zonder hun ouders op pad gingen. In plaats van ons als volwassen mannen te behandelen, werden we behandeld als een stelletje pubers die elk moment onder toezicht moesten staan. We werden voortdurend bekritiseerd en op onze vingers getikt over de kleinste dingen, alsof we een legerregime waren binnengelopen. Het was ronduit beledigend dat we op deze manier werden behandeld.”

Deze vakantieganger had wel wat anders verwacht van de fietsvakantie. Dit noemen wij nu een vakantie met een spontane twist. We hopen dat deze vakantieganger wel heeft genoten van de fietstochten. Deze review hoort zeker op de lijst met grappige reviews op Zoover.

10x lachen: opvallende, gekke en grappige reviews op Zoover

2. De natuurlijke habitat van de tokkie

“Camping is helaas echt vernederlandst

en niet met de beste Nederlanders. Het tokkie-gehalte is erg hoog en nergens zoveel “dames” gezien met tattoos van boven tot beneden. Ieder zijn smaak, maar het zet wel een bepaalde toon. Ik denk dat 70% Nederlanders zijn, 20% Duitsers (ook niet de beste) en 10% wat zich afvraagt wat ze hier doen. Dit was onze eerste keer, maar ook de laatste. Nederlandse jeugd is asociaal en lawaaierig. Er wordt hard gereden met elektrische stepjes en fietsen, je moet echt oppassen. Als je van Nederlandse muziek (kamp niveau) houdt, heb je je tijd van je leven op het strand.”

Want wie wil er nou geen mede-Nederlanders tegenkomen in het buitenland? Deze vakantiegangers troffen in ieder geval hun favoriete vakantiegangers en als kers op de taart ook nog eens Hollandse glorie door de speakers. Wij vinden dat deze review niet mag ontbreken tussen de grappige reviews op Zoover.

3. Wie niet horen wil, moet het maar zien

“Wij bepalen op welke plaats gasten staan

…niet de gast! Ze hadden even kunnen wachten tot we thuis waren. Als gasten hun zin niet krijgen, schrijven ze een negatieve review. En het ergste komt nog, stuurt haar man naaktfoto’s van haar naar ons.”

Deze review behoort zeker tot een van de meest grappige reviews op Zoover. Want niet alleen vakantiegangers plaatsen de grappige reviews, maar de accommodatie-eigenaren ook. Hopelijk worden de accommodatie-eigenaren niet bij elke review verrast met zo’n foto van hun vakantiegangers.

4. De inflatie treft ook de camping

“De camping is voor kinderen bijzonder leuk.

Creative animatie en altijd wat te doen. Helaas is de camping zich gaan richten op de hogere inkomens. De oude campingwinkel is veranderd in een biologische mini market waar je barprijzen betaalt voor je gewone boodschappen. De kaart van het oude restaurant is nu een snackkaart en het nieuwe restaurant eveneens belachelijk duur. Niet meer voor Jan modaal, maar de rijke kaklui met hun polo’s. Je ziet ook letterlijk een groot contrast op het terras bij binnenkomst. Erg jammer dit. Het was zo ontzettend gezellig, maar nu is het volk gewoon koud en kil.. “Kijk ons eens decadent doen..”

Een ding is zeker, de accommodatie heeft een 10 voor entertainment! Wel jammer dat de vakantieganger geen fan was van de polo’s. We hopen dat de vakantieganger door heeft dat iedereen een heerlijke vakantie verdiend. Daarom behoort deze review in de lijst met grappige reviews.

5. Een tiny house is er niks bij

“Leuke doos

de doos is erg luxe en zeer comfortabel. Er was een erg kleine douche en de kussentjes waren wel schattig”

De volgende topper op deze lijst met grappige reviews is een wilde mix van dozen en schattige kussens. Deze vakantieganger is in elk geval erg tevreden over deze leuke doos. We zijn nu wel benieuwd om welke accommodatie het gaat en of verblijven in een doos daadwerkelijk comfortabel is.

10x lachen: opvallende, gekke en grappige reviews op Zoover

Tiny red house in green grass

6. Uitgerust wakker worden

“De accommodatie heeft het over ‘uw ideale vakantieparadijs’. 

Over welke U ze het dan hebben, geen idee, ik ben ze nog niet tegengekomen. Het paradijs omvat vele attracties zoals de laagvliegende straaljagers die doordeweeks vanaf 8.30 uur de geluidsbarrière doorbreken. Wees gerust, wakker ben je dan toch al! De aangrenzende jeugd-groepsaccommodatie wekt je namelijk al om 8.00 uur, 7 dagen per week met hetzelfde deuntje, gevolgd door een half uur housemuziek. Af en toe gooien ze er een sirene door, wat bij mij, in combinatie met een net laagvliegende straaljager, het gevoel geeft dekking te moeten zoeken. Over de karaoke tot diep in de nacht, hebben we het maar niet. Een bandje om je pols, 24 uur per dag, om bij entree aan de chagrijnige controleur te kunnen laten zien dat je toch echt bij het paradijs hoort, al verraadt je gezicht dat je voor je gevoel de hel binnengaat. De fantastische recensies zullen velen met mij niet begrijpen.”

Deze vakantieganger was in een erg gefrustreerde bui tijdens het schrijven van deze grappige review. Zo te lezen had de vakantieganger een waar paradijs verwacht.

7. Een zoet gebakje met een zure nasmaak

“Ik was op het terras en bestelde koffie en vroeg wat voor gebak er was.

Cheesecake werd er gezegd, dus dat nam ik. Het zag er erg luxe uit. Bij de kassa bleek dit een dessert en moest ik bijna twintig euro afrekenen. Ik zei dat ik dit niet oke vond en toen werd me op agressieve toon gezegd dat ik gewoon moest betalen terwijl ik al had gezegd dat ik dat zou doen. Ik bleef herhalen dat het niet eerlijk was, maar er werd gezegd ik wilde gebak en ik had het opgegeten en dus moest ik het betalen. Er werd niet eens sorry gezegd.”

We snappen het helemaal. Cheesecake is erg verleidelijk, vooral als je ultiem wil genieten van je vakantie. Deze vakantieganger was even vergeten dat je ook nog moet betalen. Zelfs als de prijs tegenzit. Een review die absoluut niet mag ontbreken tussen de grappige reviews.

8. Gluren bij de buren

“Heel veel Duitsers

9. Ongeluksgetal 40?

“Bij aankomst in het hotel rond het middaguur, werd ons kamernummer 40 en 41 toegewezen.

Om 16 uur konden we over onze kamer beschikken, maar… het gaat goed fout. We kregen kamernummer 40 toegewezen, maar bij het openen van de deur lag er een dame in het bed. Vooraf was bij de koffieautomaat al een vuilbak die niet geleegd werd, theetassen waren niet meer voorradig. Heel vervelend en men maakt er zich vanaf met een gratis pilsje…komaan zeg dat is absoluut ondermaats. Handpapier op het herentoilet was niet meer voorradig. Echt schande, zeker dat er een vreemde dame in ons bed lag. Hier is een gratis biertje echt ondermaats als vergoeding. We eisen een serieuze tegemoetkoming bijvoorbeeld een volgend gratis verblijf personen. Uiteindelijk werd die dame die in mijn bed lag, ondergebracht in een luxe kamer en wij kregen kamer 40 toegewezen, waarom wij dan niet in de luxe kamer.”

Tragisch, geen theetassen en geen handpapier op voorraad. Laten we het positief bekijken, het is wel weer een topper voor in deze lijst met grappige reviews. Deze vakantieganger is een fan van bier, dat is duidelijk. Gelukkig was het wel een leuke accommodatie, want anders zou je geen gratis vakantie opeisen.

10. Smaken verschillen

“Weinig eten en smakeloos.

Bediening aardig, maar snapten het ook niet helemaal. Als je vraagt waarom je maar 1 plakje groente bij je vlees krijgt, zegt ze ‘o normaal krijg je er wel twee of drie’ , maar dan was het geen grapje.”

Er gaat niks boven een overheerlijke maaltijd tijdens je vakantie. Deze vakantieganger was helaas niet te spreken over 1 plakje groente wat bij de accommodatie wordt geserveerd. En de vakantieganger is een fan van het eten, dat is duidelijk. Een grappige review voor een uitstekend verblijf met lekker eten!

10x lachen: opvallende, gekke en grappige reviews op Zoover

Heb jij ook smakelijk gelachen om deze grappige reviews? Ga zelf op zoek naar nog meer gekke en grappige reviews op Zoover, of laat zelf een review achter voor een accommodatie of bezienswaardigheid die je hebt bezocht! Jouw review kan heel handig zijn voor andere vakantiegangers die op zoek zijn naar hun volgende vakantie.