Center Parcs Les Ardennes
We hebben de beste aanbieders voor Center Parcs Les Ardennes voor je op een rij gezet:
Over Center Parcs Les Ardennes
Geniet van de Ardennen in Vielsalm België op Center Parcs Les Ardennes. Dit park is gerenoveerd sinds het is overgenomen door Center Parcs. Het park is geheel autovrij waardoor kinderen hun gang kunnen gaan en op pad kunnen naar bijvoorbeeld de kinderboerderij. Het landschap is heuvelachtig en buurlanden Duitsland en Luxemburg liggen om de hoek.
Domaine Moulin de Hotton
VakantieparkLes Doyards
VakantieparkLa Vallée de Rabais
Vakantiepark
Center Parcs Les Ardennes
Natuurlijke omgeving: Gelegen in de prachtige Ardennen biedt dit park een spectaculaire natuurlijke omgeving met heuvels, bossen en rivieren. Het is perfect voor gezinnen die graag wandelen, fietsen en de natuur verkennen. Aqua Mundo: Het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo is een hoogtepunt voor gezinnen, met glijbanen, wildwaterbanen, een golfslagbad, een kinder-doe-bad en meer. Het biedt volop waterpret voor het hele gezin, ongeacht het weer. Avontuurlijke activiteiten: Les Ardennes biedt een scala aan avontuurlijke activiteiten voor gezinnen, zoals klimmen, boogschieten, mountainbiken, kanoën en zelfs een High Adventure Experience. Dit zorgt voor spannende ervaringen voor het hele gezin. Kinderfaciliteiten: Het park heeft diverse faciliteiten speciaal ontworpen voor kinderen, zoals speeltuinen, kinderclubs en entertainmentprogramma's. Hier kunnen kinderen plezier hebben, nieuwe vrienden maken en deelnemen aan leuke activiteiten onder toezicht van professionele medewerkers. Accommodaties: Les Ardennes biedt een breed scala aan accommodaties, van comfortabele cottages tot luxe villa's, geschikt voor gezinnen van verschillende groottes en budgetten. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien voor een aangenaam verblijf. Gezinsvriendelijke voorzieningen
In center parks Ardenne heeft de prachtige omgeving vakantiegangers zeker weten te bekoren. Ondanks enkele tegenvallers, wist het zwembad met zijn netheid en plezier een positieve indruk achter te laten. De natuurlijke schoonheid van de omgeving en de mogelijkheid om te zwemmen in een schoon zwembad lijken voor sommigen onder de bezoekers lichtpuntjes te zijn geweest tijdens hun verblijf. Hoewel niet alles naar wens was, hebben deze aspecten toch voor een glimlach gezorgd.
24 uur inchecken
24-uurs receptie
Fietsverhuur
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Rue de la Grotte 12, B-6690 |
Center Parcs Les Ardennes
Van de week in center parks Ardenne geweest, bij aankomst stond ons dakraam ver open en we hadden onderweg regen gehad, jawel hoor de beide matrassen en dekbedden klets nat, na receptie bezoek werd het wel opgelost, droge matrassen maar de vloer nog met plassen water en de bedden niet opgemaakt. In de beschrijving stond dat er een dolce gusto aanwezig zou zijn, dat was een ouderwetse koffie zet apparaat. Televisie met soundbar alleen de soundbar werkte niet. In de huiskamer een rotan tuinbankje wat beroerd zit. In de beschrijving zou het huisje gelijkvloers zijn, bij binnen komst een trap naar beneden en naar boven. Na 4 dagen zijn we naar huis gegaan en zeker niet te vreden. Dit park is niet center parks waardig, hier nooit meer.
Dit park, is zeker geen aanrader! Erg groot, massaal park, onpersoonlijk en sfeerloos . De huisjes zijn slecht en het parkeerbeleid, waar je, je auto neer moet zetten is ook erg vreemd, bij verkeerd" parkeren "krijg je bonnetjes tussen je ruitenwissers, en je moet mijlenver lopen met je bagage om weer bij je auto te komen. Het zwembad is klein en ook niet bijzonder. Wij zitten meestal op Landal Greenparks parken, en dit doen we de volgende keer weer. Dit park nooit weer!
Ga hier niet heen geen internet geen tv geen service en niet geschikt voor ouderen of mensen met beperking en klantvriendelijkheid is er ook niet
Center Parcs Les Ardennes
Mooie omgeving! Helaas was het voetbalveldje de hele week dicht buiten.. ivm het weer zeiden ze. Heel erg jammer! Binnen had je soccer squash, maar dat was 11 euro per half uur. Alles was heeeel erg duur! Tip: ga naar de Aldi! Erg fijne winkel.
Action factory was vroeg dicht. Zwembad was leuk en schoon. Plaza niet gezellig. Geen muziek ofzoiets.
De bank in het huisje(premium) was een bank voor buiten. Zat niet lekker!
Zou er niet snel nog eens heen gaan.
Wij hadden huisje 409, bij aankomst alles te goor om beet te pakken, haren in de badkamer, tafels plakten... ook de technische staat van het huisje was om te janken, kinderen hun voet open gehaald omdat er een schroef uit de vloer stak, bedrading hangt uit de muur zonder afdekkapje en de vaatwasser deed het niet. Op het park zelf, als de faciliteiten al open waren dan was dit schofterig duur! Geen aanrader om ontspannen op vakantie te gaan!
Wij waren er pas vrijdagavond, wilden zaterdag gaan zwemmen kon niet zwembadverwarming was stuk! Pas om 16u konden we dan gaan zwemmen maar water was veel te koud dus snel terug vertrokken. Vroegen ter compensatie om zondag later uit te checken maar dit werd niet toegestaan! Badkamers slecht (hele koude vloer om op te staan) zijn voor de 1ste keer teleurgesteld in centerparcs omdat we genoeg betaalden en eigenlijk niet voluit hebben kunnen genieten van de faciliteiten. Sjans dat er sneeuw lag zo hebben de kids nog wel wat plezier gehad. Dit park ziet ons niet meer terug