Laagsteprijsgarantie
7.1
GoedScore uit

Over Camping De Chênefleur

Rustig gelegen in het glooiende land van Gaume in het zuiden van België vind je Park-Camping De Chênefleur. De omgeving nodigt uit om ontdekt te worden. Romeinse resten, kastelen, stadjes, dorpjes natuur en sport. Er is voor ieders wat wils. Op het domein zelf worden spel en sport activiteiten voor kinderen en volwassene georganiseerd. Er is een Gastro Pub - De Baroness de Chênefleur - met groot terras en verwarmd zwembad aanwezig. In het hoog seizoen worden er wekelijks concertjes, wijn en bier proeverijen georganiseerd. Camping De Chênefleur in België ligt wat afgelegen in het zuiden, maar het zwembad en de rivier bij de camping zorgen voor veel plezier. Ook kunnen de kinderen meedoen met verschillende activiteiten. In het restaurant kun je voor een goede prijs lekker eten. Het kasteel van Bouillon ligt op een half uurtje rijden vanaf de camping.

Het weer, de zon en die leuke sfeer maken dat je snel in de vakantiesfeer komt. Je kunt er lekker relaxen in het zwembad, dat groen en spiegelend zo mooi is door het weerspiegelend water en de blaadjes die door de bomen vallen. Het terrein is groot genoeg voor plezier met speelgoed en ontspanning. Het restaurant serveert heerlijke gerechten, en de broodjesservice komt goed van pas. Het gezellige terras en de goede hygiëne maken dat je je welkom voelt. Het is fijn dat je met caravan gewoon in een ruim, schoon plekje staat en dat je makkelijk je caravan neerzet. Vooral de ontspannen sfeer en de natuurlijke omgeving zorgen voor dat warme, zonnige vakantiegevoel dat je nog lang meeneemt.

• 24 uur inchecken

GoedScore uit 138 reviews

Plussen en beetje minnen
Door Tamara
op 21-08-2026

Wij reisden met caravan. Aankomst was wat chaotisch doordat er geen plek is om je caravan neer te zetten terwijl je incheckt. 1 weg voor gasten en leveranciers. Vriendelijk ontvangst en wat fijn dat je daar gewoon netderlands kunt praten. Plek mooi schoon en groot genoeg. Nadeel is wel dat auto's gewoon rondrijden tijdens de nachtelijke uren en niet iedereen houdt zich aan de snelheid. Zwembad was heerlijk, groen klopt maar dat is de weerspiegeling van de bodem en dat staat ook bij de ingang vermeld. Blaadjes erin komen van de bomen. Wij hebben er uren pret gehad. Hij oogt wat klein maar neem wat speelgoed mee en succes verzekerd. Anders ga je naar de waterplas op 20 auto minuten.
Restaurant eten is heerlijk, prijs is wat ruim, dat geldt ook voor de frituur en de broodjesservice. Sanitair werd goed bijgehouden door het personeel. Dat gasten het smerig achterlaten kunnen zij niet tegenop. Wij hebben echt een top vakantie gehad !

Ramp 2.0
Door Floris
op 18-08-2026

Vreselijk! Totaal gebrek aan beheer – vakantie afgebroken
​Voor een flink bedrag boekten wij 14 nachten, maar vanwege onleefbare omstandigheden zijn wij met 3 kinderen al na 3 nachten vertrokken.
​Geen nachtrust: Nul handhaving op regels. De slagboom bleef 's nachts open (af en aan rijdende auto's) en vanaf 06:30 uur begon de herrie opnieuw. Overdag ook overlast door werkzaamheden.
​Extreme stank (Tent 5): Direct naast een overvolle afvallocatie. Bij 36 °C stond er als 'oplossing' een aanhanger met lekkende vuilniszakken vlak achter de glampingtenten. De stank was niet te harden.
​Slechte voorzieningen: Het zwembad was troebel en groen. Op het terras van onze 6-persoons accommodatie stonden slechts 4 eetstoelen en beschadigd meubilair.
​Door de chaos en het totale gebrek aan rust, onderhoud en hygiëne raden wij deze camping absoluut af.

Ramp 2.0-c55eb455-4f18-42d6-b4df-7fe6cdf9f18aRamp 2.0-5820a584-c5a7-4bc2-bdad-c9e1e585ed33Ramp 2.0-e7c799ba-cfd9-46ea-8314-be0ebfc678b5
De camping
Door Martens Nadine
op 06-07-2026

De ontvangst was super vriendelijk.De camping oogt slordig alsook het terras en restaurant. Maaien doen ze als zot om alles klaar te krijgen voor het seizoen met als gevolg dat veel gras op je plaatst ligt. Hoeken en kanten alsook rond de heggen en bomen slaan ze over. Waterpunten zijn kapotgereden. Kinder zwembad niet opgesteld.Dit kan beter. Goeie tip...maai tijdig ipv 30cm in 1X
We komen niet meer terug dat staat vast

Niet meer
Door Helma op 28-11-2025

We hebben hier twee keer vakantie gevierd voor twee weken. Twee jaar geleden op doorreis een overnachting gedaan op deze camping en dit jaar op de terugreis vanuit Frankrijk weer. Maar dat was de laatste keer. Wat een verschil met onze eerdere ervaringen! We stonden dicht op onze buren, er was met stenen een kampvuurtje gebouwd op de plek waar wij moesten staan, dus dat moesten we eerst opruimen. Op de plek waar we eerst vakantie hebben gevierd waren eerst twee plekken naast elkaar, nu was dat opgedeeld in drieën. Het was heel druk terwijl we in onze vakanties daar rust ervaarden, ondanks dat het toen ook vol stond. En je betaalt nu dezelfde prijs als toen (met een indexatie natuurlijk). Het had een hoog tokkiegehalte, dat zag je al aan alle kerstversieringen aan tenten en caravans, herrie. Mensen ruimen hun afval niet op bij de afwasplekken. We hebben dus echt leuke vakanties hier gehad maar dat hoeft nu echt niet meer, heel jammer.

Slecht behandeld
Door Susan op 01-09-2025

We hebben er niet lekker gegeten, ze hebben ons ook nog opgelicht. Echt klant onvriendelijk. Ze reageren niet.

camping prijs niet waard!
Door Pieter Veninga op 26-08-2025

We hadden een rivierplaats op Aux Deux Eaux, via de hoofdcamping chenefleur. Wat een teleurstelling: met de auto minstens 2 km van de hoofdcamping, slecht aangegeven en dan op de camping: plaatsen worden niet of heel slecht aangegeven, na een half uur zoeken en vragen de plek gevonden: blijkt midden tussen de jaarplaatsen met stacaravans te zijn. Die stacaravans staan niet op de plattegrond! Het gras stond minstens 20 cm hoog, na een klacht is dat de dag erna gemaaid. Terrein zeer onvlak, 2 toiletten (wel schoon!) in een aftands oud houten gebouw, waar de vloer door het vocht omhoog kwam. En dus veel te weinig voor de meer dan 30 kampeerplekken; 1 afwasplaats, waar de boiler het zelden deed. De douches: sproeiers met slechte stralen en slangen die je niet op kon hangen. En via de veranda's van de jaarplaatsen mogen "genieten" van herrie tot diep in de nacht en op een middag 5 uren lang van keiharde hardstyle muziek. Overslaan dus!