Ben je op zoek naar goed beoordeelde bestemming voor je vakantie in België? Hieronder vind je alle bestemmingen in België.

Bekijk de beste prijzen

De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor België bij :
Sorteer op :
Aanbevolen door Zoover
Waardering
Aantal reviews

971 Bestemmingen België

Zoeken binnen de huidige resultaten:
Ben je van plan op vakantie te gaan naar België, maar weet je nog niet welke vakantiebestemming het beste bij jou wensen past? Geen probleem, want op deze pagina vind je een overzicht van de populairste vakantiebestemmingen van België. Klik op de naam van de vakantie bestemming van jouw keuze om meer gedetailleerde informatie over deze bestemming te krijgen. Bij de meeste vakantiebestemmingen kun je ook reviews vinden van reizigers die jou reeds voorgingen. Vergeet daarnaast niet om naar de foto’s en video’s van de vakantiebestemming te kijken, deze kunnen je vaak een nog completer beeld geven van wat je te wachten staat.
België scoort een 7,8 uit 10, op basis van 15937 reviews
Ga je op vakantie naar België? Op deze pagina vind je een overzicht van alle vakantiebestemmingen in België. Op Zoover vind je reviews van 337 Appartementen, 279 Campings, 1848 Hotels, 2179 Vakantiehuizen, 78 Vakantieparken, 38 Aparthotels, 944 Bed and Breakfasts, 146 Chalets, 4 Gasthof, 31 Hostels, 18 Kastelen, 16 Landhuizen, 1 Lodge, 41 Pensions en 144 Villas in België. Je kunt 685 vakantiefoto's van België bekijken op Zoover. Bovendien zijn er België van 3 video's beschikbaar. West Vlaanderen is de meest geliefde vakantie regio in België. Klik voor overige regio’s op het kaartje of in de lijst eronder. De meest beoordeelde bestemmingen van België zijn Antwerpen, Brugge, Mol (Kempen) en Oostende. Populaire dagjes uit in België zijn Plopsaland De Panne, Watervallen van Coo en Plopsa Coo.