Laagsteprijsgarantie
7.6
GoedScore uit
    Ruimte

Over Rafael

In het centrum van Rhodos en vlakbij het strand ligt Appartement Rafael. Het is kleinschalig en de kamers zijn wat gedateerd. Al maakt de kwaliteit van de bedden en de schoonmaak dit allemaal goed. Er is amusement, een zwembad en ontbijtservice. Op loopafstand zijn er veel winkeltjes en restaurants. Bezoek het waterpark of maak een boottrip.

Het appartement was eenvoudig, maar echt prima voor wie zoekt naar een gezellige, betaalbare plek. De ligging is top: alles wat je nodig hebt, is om de hoek, van restaurants tot supermarkten en autoverhuur. Het feit dat de kamers en gangen altijd schoon worden gehouden, geeft je een fris gevoel, zelfs als het appartement wat gedateerd is. De bedden en douche waren goed, en dat je dag door de zon op je huid en de frisse zee in de buurt kunt afsluiten, zorgt voor die echt vakantiekriebel. Het zwembad is fijn om af te koelen, de buurt vriendelijk en levendig. Voor vakantiegangers die genieten van eenvoud en goede ligging, is dit een plek om plannen te maken en herinneringen te maken. Misschien hoor je zelfs de vliegtuigen in de verte, maar dat wordt snel vergeten als je de zon voelt en lacht om de gezellige sfeer.

Ferenikis street 1, 85101

Rafael

7.6
GoedScore uit 25 reviews

Ruimte

Gewoon erg goed
Door Carla op 28-09-2025

Eenvoudig maar prima appartement,centraal gelegen,alles wat je nodig hebt,superschoon en prima bed.
Prijs/ kwaliteit prima.

Eenvoudig maar goed appartement!
Door EL & Fer op 08-07-2025

Wij verbleven 14 dagen in dit appartement.
Het is een basis dich zeer eenvoudige inrichting maar de bedden en douche zijn goed!
Gunstige ligging qua restaurants en supermarkten, geldautomaten, autoverhuur bedrijven.
Vriendelijk personeel, elke dag wordt de kamer schoongemaakt en schone handdoeken.
Huur je auto bij Sky autoverhuur om de hoek, daar spreken ze Nederlands en ga heerlijk ontbijten of lunchen of je avond eten nuttigen bij Nirvana sportbar pal naast het hotel.
Wij waren zeer tevreden over dit hotel, een ontbijt bijboeken is mogelijk, hebben wij niet gedaan
Het is een klein schalig appartement complex, dus geen activiteiten in dit complex
Wij hadden een kamer in de 5e verdieping ( lift aanwezig) je zit in de vliegroute, maar door hebben wij geen last van gehad, eerder van genoten!
Dank je wel Rhodos voor je gastvrijheid!♥️

Fijn verblijf❣️
Door Kirsten op 30-05-2025

Na het lezen van de negatieve reacties waren we wel op ons hoede. Maar onze ervaring is echt anders. We kregen s avonds laat een fijn welkom en als er iets was mochten we dit aangeven. Men is de hele tijd vriendelijk gebleven. De kamers en de gangen werden goed schoongemaakt. De kamer is wat gedateerd maar we sliepen er alleen maar.
De douche moet je even laten doorstromen voor warm water.
We konden op onze laatste dag een kamer bijboeken voor 35 euro. Hier kon je t/m 17 uur blijven. Even lekker douchen en ook even een plekje voor jezelf.
Voor ons een fijn verblijf!

Voor herhaling vatbaar
Door Pauline op 02-05-2025

Accommodatie is verouderdmasrzeer schoon. Wordt ook gedurende verblijf bijgehouden. Een appartement met hotel service. Vriendelijke mensen en hulpvaardig. Zwembad prima om af te koelen, ook heel schoon. Zit in een goede buurt met alles wat nodig hebt om de hoek

Honden bah
Door Peter op 21-09-2024

Vreselijk die honden. 3 stuks hele dag blaffen en in het grasveld hun behoeften doen. Niet prettig en eigenlijk te smerig voor woorden

Appartement Rafael
Door Esther van Koningsveld op 05-08-2024

We waren er vanaf 22 juli tot 5 augustus. Ons appartement was mooi een geweldig groot balkon omdat wij op de hoek zaten. Het is wel oud en kan hier en daar wel een likje verf gebruiken maar al met al een geweldige plek om te verblijven. We hebben het fantastisch gehad ❤️