Laagsteprijsgarantie

Kalimera!!
Door Sandra Bijkerk
Zoover Ontdekker
op 13-07-2026

Een gezellige kleinschalige accomodatie met prima nette en redelijk moderne kamers met heerlijke bedden. Lekkere douche, fohn aanwezig en keukentje met koelkast. Schoon en genoeg verschoning.Een gastheer en gastvrouw waarvoor niets te gek is en zelfs Nederlandse woordjes praten. Tijdens de wedstrijden een waar oranje FAN Village House en Oranje met Nederlands commentaar op de grote tv’s. Tuin waar de meeste balkonnetjes op uitkomen en een fantastische keuken! Ontbijt lunch diner het is allemaal even heerlijk waardoor we ook gewoon wel eens daar aten. Bar is tot laat open en als je de straat uitloopt kom je uit op de grote straat en steek je die over zit je direct aan heerlijk zandstrand. Vakantieman het was fantastisch !!

Kalimera!! -7bcf350e-1664-4cf9-bf14-2766ebdd32b4Kalimera!! -56f302af-98ca-4f99-8e44-3173a02d1fbfKalimera!! -d17b4a4e-b9f0-43e9-93aa-5220bc72d28f
Relaxte, fijne vakantie!
Door Patricia op 31-05-2025

Bij binnenkomst even ? Echter, ondanks kleine keuken en "huiskamer" gecombineerd, mooie douche, een heerlijke slaapkamer met heel goede bedden, GEEN T.V. ( geen moment gemist!) Heerlijk!
Zwembad lekker en schoon. Niet vaak gebruikt, strand was namelijk vlakbij. ---Personeel dienstbaar en dankbaar. We trokken smorgens even zelf onze bedden recht. Dit werd enorm gewaardeerd. Huishouding deed rest schoonmaak. Huishouding had veel werk met 2 dames, zeker na Sahara zand regen! Bar en ontbijt 2x gebruikt maar ook heel goed.
Winkels, restaurants, rentals ( auto, fiets e.d) dicht in de buurt en betaalbaar. Van beide gebruik gemaakt. Top. Supermarkten, van best wel duur
(tijdelijke seizoens supermarkten) tot normaal geprijsd, op loopafstand.
Prijs/ kwaliteit; aanrader!
Al met al een relaxte, fijne vakantie!

Super verblijf!
Door T&S op 29-07-2024

Eigenlijk wil ik geen goede review geven, want dan zit het volgend jaar misschien wel vol als we weer willen gaan :-) Wat een super appartementen van Fan Village. Super schoon en netjes onderhouden (is een tijd terug overgenomen door NL mensen en daarbij compleet gerestaureert), maar ook op 2min lopen van het mooiste strand van de omgeving en ook 1,5minuut lopen naar de winkels. Kortom locatie is perfect. Ook als je naar andere stranden wilt, dan heeft Fan Village een mooie centrale ligging. Niet te vergeten dat Costas en Stella die alles daar runnen, echt enorm vriendelijk en gastvrij zijn. Eten op het complex was erg vers, lekker en niet duur. We hebben een super vakantie gehad en komen er heel graag weer terug!

Superfijn appartement!
Door Silvia Dallinga op 09-10-2023

We hebben een fantastische tijd gehad in Fan Village. Wat een fijn kleinschalig appartement, We zijn 18 dagen geweest, Het appartement is een aantal jaren geleden compleet gerenoveerd. De kamers zijn daardoor fris en modern. Niet heel groot maar dat vinden wij ook niet nodig. 6x per week wordt er schoongemaakt, Handdoeken kunnen dagelijks worden gewisseld, De bedden zijn heerlijk.. De douche is heel fijn.. Er is een föhn aanwezig, In de keuken is alles aanwezig. Het fornuis heeft slechts 2 pitjes maar wij maakten er sowieso geen gebruik van. Er was een koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster,. Bij het zwembad zijn voldoende ligbedden, het zwembad is heerlijk. We hebben heerlijk ontbeten, Er is een ruime keuze op de kaart, Ook voor een middagsnack of lichte avondmaaltijd voldoende keus. De beheerders Stella en Kostas zijn erg aardig en heel behulpzaam. Kortom wij hebben erg genoten en kunnen Fan Village ter harte aanbevelen.

Prima plek!
Door Gerrie op 13-08-2022

Mooi appartement, lekker dicht bij zee en de winkels. Bushalte om de hoek. Schoon en goed onderhouden. Plek waar veel gezinnen heen gaan, wat op zich prima is, maar ik vind het behoorlijk onbeschoft om je kinderen al in alle vroegte zoveel herrie te laten maken om vervolgens ook zelf keihard te moeten praten met partner en kroost, want er zijn namelijk mensen die niet perse om 7 uur op willen staan in hun vakantie!! Het is dus gehorig, maar dat is normaal in appartementen met plavuizen, hou dus een beetje rekening met een ander. Airco moet je apart betalen en ik snap eigenlijk nooit waarom ze dat niet bij de prijs in kunnen berekenen. Want 8 euro per dag vind ik bijzonder veel geld. Je hebt wel een deur die je in de val stand kunt zetten, maar door de drukte op straat is dat best onrustig ''s nachts. Aan het zwembad staan zo'n 25 ligbedden. Receptie is niet 24 uur per dag bemand, maar daar heb ik persoonlijk geen moeite mee. Prima plek!