Kristi

We hebben de beste aanbieders voor Kristi voor je op een rij gezet:
Balkon terras
Adresgegevens | ant. peteinaki, 70014 |
Kristi
Ik vond de man aardig de vrouw was nog al nors denk dat de man door haar word beïnvloed kinderen moge niet eens met de bal spelen ben er een week geweest ma werd niet gedweild als je er wat van zegt worden ze boos en vakantie is een feestje joubdaar niet gelukkig waren we elke dag weg Was zelf een gezin die ging er weg om dat Kids niks mogen mag niet eens een duik nemen stel er spat wat water het is geen aan rader snap niet bij cor en don goede berichten staan wand die klopen niet
Zeer fijn en schoon en ruim appartement in koutoulafari.
Een heel leuk dorp met veel restaurants waar je heerlijk kan eten.
Op loopafstand van chersonissos 10/15 minuten.Wel berg af en weer op maar is goed te doen als je goed ter been bent anders neem je een taxi.
Kreta is een mooi en groot eiland.
Zeer gast vrije vriendelijke en behulpzame eigenaren van kristi appartementen voor herhaling vatbaar. Wij hebben een genoten!
De kamers waren erg schoon en de schoonmaaksters waren erg lief!
Iedereen heeft het in de reviews over de familie maar bij ons was het alsof we met een zeurende moeder op vakantie waren. De eigenaresse speelde vaak politie agent en vertelde je wat je allemaal niet mocht doen. Ze rende al achter je aan als je de poort niet goed op slot had. Terwijl wij gewoon erg rustig waren tijdens ons verblijf, schrokken we erg van al hun commentaar. Zolang je maar veel geld uitgeeft daar en de hele vakantie daar zit dan ben je onderdeel van ‘hun familie’ . Maar als je buiten het appartement om dingen doet en daar weinig geld uitgeeft dan moeten ze je totaal niet. Wanneer wij wat vroegen werden we met een scheef gezicht aangekeken en kregen we rollende ogen en een ‘whatever’ en zodra andere gasten hetzelfde vroegen kon het allemaal wel. Het uitchecken was ook ontzettend naar. Ze vroegen niet hoe wij ons verblijf vonden want dat konden ze aanvoelen

Kristi
We verblijven hier momenteel. Bij aankomst werden we al gelijk niet welkom ontvangen. Toen we de dag erna vroegen om een afwasborstel om de afwas te doen keken ze ons met rare blikken aan en ze zeiden dat we alles zelf aan moesten schaffen. De eigenaar is erg brutaal en niet vriendelijk tegen ons. Tegen gezinnen doet hij wel heel aardig waardoor hij ons niet welkom liet voelen. Ook de schoonmakers maken niks schoon. Ze gooien de asbak leeg in de wasbak en namen ons pasje zomaar mee na het schoonmaken waardoor onze airco en lichten allemaal uit vielen. We hebben nul keer schone handdoeken en schoon beddengoed gekregen terwijl dat ons wel was beloofd. Bovendien zijn de bedden erg hard en er valt niet op te slapen. Wij komen hier niet meer terug!
Wij verblijven hier momenteel, het is de laatste dag, in appartement, nummer 002, is erg ruim met een groot terras. Elke dag wordt er schoon gemaakt, 2x nieuwe stapel handdoeken in 1 week en als je extra nodig hebt is dat geen probleem.
De eigenaren en ander personeel zijn zeer vriendelijk en helpen waar ze kunnen. Van de week was er geen taxi beschikbaar en heeft de zoon ons naar Stalis strand gebracht.
Zeker een aanrader om heen te gaan.
Wij zijn hier 8 dagen geweest wat een lieve mensen en wat een schoon en leuk appartement .Wij komen hier zeker terug..
BEDANKT lieve familie.