Laagste prijsgarantie
6.3VoldoendeScore uit

Over Camping Vilanova Park

Intro

Camping Vilanova Park, gelegen in Vilanova I La Geltrú, combineert de perfecte locatie met een uitgestrekt park van 40 hectare. Slechts 4 kilometer van de prachtige Costa Dorada-stranden, biedt dit de ideale setting voor een ontspannen gezinsvakantie. Geniet van de schitterende zwembaden, uitgebreide sportfaciliteiten en een gezellige sfeer. Hier komt het gezin samen voor zon, plezier en onvergetelijke momenten.

Locatie en omgeving

Camping Vilanova Park ligt ideaal tussen Barcelona en Tarragona, in Vilanova I La Geltrú. Het is een geweldige uitvalsbasis voor avontuurlijke vakantiegangers. De Costa Dorada met zijn zonovergoten stranden bevindt zich op slechts 4 kilometer afstand, perfect voor een heerlijke dag aan zee. De omgeving biedt een scala aan activiteiten, van het verkennen van de cultuur in Barcelona tot het genieten van de natuur in de nabijgelegen Garraf. De camping is gemakkelijk te bereiken met de auto en beschikt over goede verbindingen via het openbaar vervoer.

Services en faciliteiten

Camping Vilanova Park heeft tal van faciliteiten voor een zorgeloos verblijf. Geniet van de twee grote buitenzwembaden, waaronder een speciaal kinderbad, perfect voor een hele dag verfrissing en zonnen. Sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de multisportvelden voor voetbal, basketbal, en volleybal. Voor extra vermaak zijn er tafeltennistafels en jeu de boules-banen beschikbaar. Voor wie meer ontspanning zoekt, biedt de wellnessruimte een verwarmd binnenzwembad, jacuzzi, stoombad en sauna. Kinderen kunnen zich uitleven in hun eigen speelruimte en deelnemen aan de Kinderclub van juni tot september. Fietsverhuur is beschikbaar voor een actieve ontdekkingstocht in de prachtige omgeving. 's Avonds kan men genieten van de gratis discotheek voor een geweldige afsluiting van de dag. Verder vind je op de camping eet- en drinkgelegenheden voor ieder wat wils. Wi-Fi is beschikbaar en er zijn laadpunten voor elektrische voertuigen.

Camping Vilanova Park biedt een scala aan mogelijkheden voor een geslaagde vakantie. Het is raadzaam om verschillende betaling methoden te verkennen. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals badminton- en tennisbanen, en zijn er opties voor het huren van fietsen. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Vakantiegangers zijn vooral te spreken over de netheid en het onderhoud van het park, genietend van de schoonheid en de inzet van het personeel om dit zo te houden. De receptie wordt geprezen voor hun snelle en goede service, met medewerkers die meerdere talen spreken. De supermarkt op het park valt in de smaak door het uitgebreide assortiment tegen betaalbare prijzen, en het verse stokbrood en de croissants worden elke dag gewaardeerd. Verder zijn de zwembaden schoon, met voldoende ligbedden en parasols, en is er een waakzame aanwezigheid van badmeesters. De ligging van het park wordt ook positief beoordeeld, ideaal voor uitstapjes naar Barcelona, Salou of het binnenland, waardoor het een topvakantie wordt.

• 24-uurs receptie

• Stadscentrum: 3000m

• Zee: 3000m

2,5 Ctra Arboç, Km 2,5, E-8800

6.3VoldoendeScore uit 578 reviews

Groot, mooi en zeer goed onderhouden camping
Door Sandra op 19-08-2024

Wij verbleven hier met onze kinderen van 15 en 17 van 21 tot en met 31 juli. Stacaravan geboekt via het park zelf, scheelt een hoop geld. Let op betaling kan alleen met creditcard. Park word zeer goed onderhouden, alles is schoon en opgeruimd. Bij de receptie word je snel en goed geholpen, supermarkt heeft een groot assortiment voor een betaalbare prijs. Bus vanaf het park is perfect geregeld. Zwembaden waren mooi maar wel erg druk in het hoogseizoen. Hangplek voor de jeugd mag wel iets uitgebreider. In het plaatsje Vilanova zitten 3 grote supermarken. Wij vonden Sitges de leukste plaats in de directe omgeving.

Prima voor een week in mei, verder niet.
Door Leontien op 12-05-2024

Echt een enorme camping. Nog nooit zo groot meegemaakt. Voor de grootte van de camping zijn de faciliteiten echt te klein en/of te weinig. Zwembaden klein, voor nu in mei prima, maar wij willen niet weten hoe dit zomers is bij meer dan 30 graden en een vol park. Wel 3 mooie sportvelden bij elkaar. Weinig speeltuinen voor jongere kinderen. Als je pecht hebt ben je echt heel lang onderweg naar de centrale ruimte. Wij zijn benieuwd naar hoe bijv het brood 's ochtends in de zomer is geregeld, want 1400 plaatsen die allemaal in de winkel brood moeten halen 🙈
Vilanova is best een eindje rijden, en daar is weinig parkeerplek (bij station of strand).
Kampeerplaatsen allemaal op grind. Wc gebouw niet bijzonder maar wel in orde. Wij hadden een stacaravan van eurocamp, dat was prima. Voor een week in mei met als doel Barcelona en strand was het prima, maar het lijkt ons vreselijk in de zomer.

Camping heel goed, omgeving minder.
Door Fam. van de Ven op 11-09-2023

Mooie nette camping, mobilhome van Roan gehuurd. Perfecte accommodatie voor ons, alle luxe was aanwezig. Wij vonden alleen de ligging van de camping tegenvallen. We wisten wel dat het op een heuvel lag, maar fietsen in de omgeving was voor ons, met een normale fiets, niet te doen.

Camping Vilanova Park

Aanrader! Het was een top vakantie!
Door Sieb op 18-08-2023

Wij hebben erg genoten van onze vakantie. Het is een grote camping, maar erg gezellig. Wat ons op viel is, dat de camping erg schoon is en dat er iedere dag met man en macht wordt gewerkt om dit te realiseren.
Bij aankomst zijn wij prettig ontvangen door de receptie, die o.a. Nederlands en Engels spreken. Wij zaten in een Homeair comfort xl AC. Een zeer ruime, vrij nieuwe en nette mobilhome. Het overkapte terras is mega groot en we paste er met 11 man makkelijk onder. Zwembaden:
Schoon, voldoende ligbedden en parasols en de badmeesters zijn erg alert.
Food: Er is een supermarkt waar je alles kunt vinden om je vakantie door te kunnen brengen. Qua prijs viel ons op dat het niet duur is. Dagelijks Heerlijk vers stokbrood en croissants. Er is een restaurant waar je goed kunt eten, het is simpel maar daar is ook de prijs naar.
Omgeving: vrij centraal voor een trip naar Barcelona, Salou of het binnenland. Het was top!

Mooi vakantiepark met plus- en minpunten
Door Martine op 12-08-2023

Er zijn voor en nadelen bij dit enorm grote vakantiepark. Omdat wij helemaal achteraan het terrein zaten hebben we geen overlast gehad van andere (groepen) gasten. Dus rustig. Nadeel was dat het ver lopen was naar de receptie, winkel en restaurant. Ook wij vonden het te druk bij de zwembaden. Vooral het zwembad naast de sportvelden was overvol. Onze puber heeft er overigens niet over geklaagd en Ook de sportvelden vond hij leuk en gezellig. De medewerkers van de receptie vonden we heel vriendelijk. Ze spreken goed Engels en twee spreken Nederlands. Het restaurant was op bepaalde momenten van de avond wel druk, maar de medewerkers deden hun best om zo snel mogelijk een tafeltje voor je te regelen. De kwaliteit van het eten is redelijk, maar de prijs is er ook naar. De bus naar Barcelona vertrekt vanaf de parkeerplaats. Let op: de bus terug is vaak vol. Gebruik fitness is erg duur.
Keurig park met prima faciliteiten, maar mist wel sfeer.

Grote massale camping, dicht bij Barcelona
Door Liset op 10-08-2023

Erg grote en massale camping. Er zijn 2 zwembaden die in hoogseizoen eigenlijk te klein zijn voor de hoeveelheid mensen, daarom is zwemmen lastig. Rijen bij winkel en voor restaurant. Zeer veel vaste staplaatsen met Spanjaarden (compleet dorp!), daardoor in de avond veel herrie van constant langslopende en schreeuwende Spaanse tieners. Vanuit de camping gaat een bus naar Barcelona maar die is overvol en er gaan te weinig bussen voor de hoeveelheid mensen, op de terugweg vanuit Barcelona werden onze kinderen platgedrukt door dringende mensen bij het instappen, gevolg totale paniek en huilen, nooit meer!! Je kunt beter de trein nemen vanaf het plaatsje Vilanova. Camping is wel netjes en schoon maar gewoonweg erg massaal. Omgeving is leuk: Barcelona, Sitges, Tarragona, Calafell (kasteeltje) en ook Vilanova zijn aan te raden. Op zaterdag is de winkelstraat in Vilanova gezellig druk. Ook zeer leuke tapas restaurantjes daar!