Over Camping Cala Llevado
Camping Cala Llevadó in Tossa de Mar is een goede camping voor wie wil genieten van de stranden aan de Costa Brava. Verwacht geen drukke animatie, maar wel gezellige muziekavonden of kleine activiteiten. Het zwembad is niet erg groot, maar je zit dan ook vlakbij het strand. Ga zeker eens naar Tossa de Mar of maak een mooie strandwandeling.
Vakantiegangers zijn dol op de prachtige uitzichten van de camping, met name de plekken die uitkijken over de baai zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring. De schoonheid van de natuur wordt veelvuldig geprezen, net als de schone sanitaire voorzieningen die een comfortabel verblijf garanderen. Het zwembad en de nabijgelegen strandjes bieden perfecte ontspanningsmogelijkheden, terwijl de loopafstand naar Tossa veel vakantiegangers aanspreekt. Ook de grote kampeerplaatsen en de kwaliteit van het restaurant en terras worden als uitstekend beoordeeld. Dit alles, gecombineerd met de rust die men ervaart in het laagseizoen, maakt het een ideale bestemming voor wie op zoek is naar een mix van avontuur en ontspanning in de natuur.
(Mini) supermarkt
Biljart en/of snooker
Minigolf
Adresgegevens | Ctra. GI-682 de Tossa a Lloret pk. 18.9, E-17320 |
Camping Cala Llevado
Camping met plaatsen met prachtig uitzicht. Schoon sanitair, zwembad, strandjes, Tossa op wandelafstand. In het laagseizoen voldoende ruimte…
Prima in orde,mooie grote plaatsen,schoon sanitair. Restaurant en terras dik in orde, kortom alles naar wens
Mooie camping! Onduidelijke route richting plaatsen 562, ivm afslag apartementen. Teveel strandverkeer, niet zijnde service; meer controle

Camping Cala Llevado
Beginnend met het positieve, we zullen nooit weer zo'n mooi uitzicht krijgen dat we hier hadden voor ons tent.
Mooi prive plekje met uitzicht over de prachtige baai!
Maar dat had een keerzijde, de kampeerplek was niet bereikbaar met de auto. En bij deze enorme steile camping met 1 richtingsverkeer en eigelijk geen parkeer ruimte, betekende dat we ons zware "de waard" tent 600meter de helling op moest tillen, over 2 andere kampeerplaatsen heen.
(Kan mij indenken dat die mensen niet blij met ons waren)
Toilet gebouw vond ik acceptabel, maar de tocht er naar toe niet.
Durf eigenlijk wel te zeggen niet te doen voor ons s'nachts.(lees slechte verlichting, steile helling , over andermans kampeerplaatsen)
Las al veel recensies over de enorme hoogte verschil op de camping.
Wij dachten (eigenwijs) we zijn fit, dat gaat geen probleem zijn.
Maar vond dit toch wel extreem.
Tip: Ben je zuinig op je auto? Parkeer hem dan gewoon bij de receptie

- € 180
Camping Castell Montgrí
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 399
Camping & Bungalows Platja Brava