Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027
Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Sumus Stella & Spa
Bij Sumus Stella & Spa voel je direct die vakantiekriebel. Dit stralende hotel ligt vlak bij het zandstrand in Pineda de Mar, ideaal voor relaxte dagen aan zee. Ontdek de moderne kamers, verwen jezelf in de wellness of geniet van smakelijke hapjes. Hier wacht een zonnige, gezellige vakantie vol plezier en ontspannen momenten op jou!
De ligging
Sumus Stella & Spa ligt op slechts 200 meter van het mooie zandstrand in het toeristische centrum van Pineda de Mar. Vanaf hier is de stad gemakkelijk bereikbaar, en je zit vlak bij tal van winkels, restaurants en vermaak. Reizen doe je eenvoudig met de auto, trein of bus, en in de directe omgeving vind je leuke uitstapjes en watersportmogelijkheden. Het is dé plek voor een zonnige vakantie aan de Costa del Mares!
Wanneer je bij Sumus Stella & Spa binnenloopt, voel je meteen dat je in een comfortabel, modern hotel bent. De vriendelijke sfeer en de nette ontvangst zorgen dat je je meteen welkom voelt. Het hotel beschikt over 211 kamers, waaronder rolstoelvriendelijke opties, en over alle gemakken die je vakantie nog fijnere maken. Denk aan een zwembad met kinderbad, een wellnessruimte met sauna en massages, en een fitnessruimte met uitzicht. Of je nu ontspant op het zonneterras met ligstoelen, je uitleeft in de bar of even lekker biertje drinkt bij de snackbar, alles is bedoeld om jouw vakantie zo plezierig mogelijk te maken. Het hotel is je thuis weg van huis, met leuke faciliteiten en een vrolijke, gezellige sfeer.
Het restaurant bij Sumus Stella & Spa serveert smakelijke gerechten in een gezellige setting. Je kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, met verse broodjes en lekkere koffie om de dag goed te beginnen. Tijdens de dag is er een snackbar en een strandbar waar je verfrissende drankjes neemt, perfect om je dorst te lessen terwijl je van het mooie uitzicht geniet. Voor speciale wensen zoals glutenvrij, vegetarisch of dieetmenu’s, wordt er op aanvraag gezorgd. In de avond kun je je laten verrassen door live cooking en genieten van een afwisselend buffet dat zowel lokale als internationale smaken aanbiedt. Een ontspannen en smakelijke ervaring gegarandeerd!
Voor een geslaagde vakantie bij Sumus Stella & Spa is het handig te weten dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet inbegrepen zijn en ter plekke voldaan moeten worden. Sommige faciliteiten, zoals spa en massages, kunnen extra kosten met zich meebrengen en zijn mogelijk niet altijd geopend door weersomstandigheden of onderhoud. Het hotel biedt gratis Wi-Fi en goede service, dus je bent goed voorbereid. Zo kan jij onbezorgd genieten van alles wat deze zonnige plek te bieden heeft.
Een zonnige dag aan het strand, met kokendhete zon en de geur van zee, brengt meteen die vakantiekriebel. Vakantiegangers waarderen het gezellige en nette hotel in Pineda de Mar, waar kamers ruim en fris zijn ingericht. Het ontbijt scoort met veel keus, waardoor je de dag vol energie begint. Het dakterras met uitzicht en het zwembad geven verkoeling en plezier, vooral met de strandbedjes en de lekkere tussendoortjes bij het zwembad. De locatie is ideaal, binnen vijf minuten sta je op de boulevard en kun je lange wandelingen maken langs het strand. De sfeer is ontspannen en er is genoeg te doen voor een relaxte, zonnige vakantie vol herinneringen en vrolijkheid.
24-uurs receptie
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 1 Puntaires 1, E-08397 |
Website | Sumus Stella & Spa |
Sumus Stella & Spa
Het zou een adults onkunde hotel zijn. We hebben hier schreeuwende baby’s en kinderen. Als je pech hebt en je in de hoek zit dan heb je de opslag van de schoonmaaksters die enorm herrie maken om 07:00. Ze presteren het zelfs om voor onze deur te praten met andere collega’s . Zwembad is veel te klein en plaatsje is niets aan. Hotel is erg gehorig!!!
Heel fijn, net, mooi hotel in het niet al te mooie Pineda de Mar. We hadden ons eigen 'penthouse' met groot dakterras, heerlijk! Kamers zijn ruim, netjes, schoon, hip en fris ingericht en nieuw! Heel fijn bed en een dubbele wastafel is ook erg prettig. Het ontbijtbuffet was groot, erg veel keus in alles wat je maar kunt bedenken. Zwembad is klein, maar prima voor de verkoeling. Er staan veel strandbedjes met en zonder parasol/overkapping die binnen een kwartier na opening wel allemaal bezet zijn dan wel bezet gehouden worden. We kregen dagelijks wat lekkers aangeboden bij het zwembad (fruitspies, cake, ijsje) wat we erg attent vonden, we hadden logies & ontbijt geboekt. Binnen 5 minuten ben je aan zee en op de boulevard. Plaatsje en strand worden gescheiden door rails met kusttrein, maar er zijn veel doorgangen. Langs het strand kun je lange wandelingen maken over een verhard pad en er rijdt een toeristisch treintje richting Calella.
Mooie locatie en goed eten, maar verder viel ons verblijf tegen. We reisden met een baby en kregen een veel te kleine kamer – buggy en spullen pasten er nauwelijks bij. Je kwam direct binnen in een piepkleine badkamer. Pas na twee dagen konden we, tegen flinke contante bijbetaling, upgraden naar een ruimere kamer voor mindervaliden. Niet netjes, zeker omdat we vooraf al extra ruimte hadden gevraagd. De all-informule was onhandig: je moest steeds je kamerpas tonen voor eten en drankjes, terwijl een polsbandje veel praktischer is. Water werd niet aangevuld op de kamer, wat oncomfortabel is in een warm land, zeker met een baby. Daarom geen aanrader.
Sumus Stella & Spa
Mooi hotel met alles erop en eraan; upgrade van de kamer gehad bij aankomst; zeer vriendelijk personeel en veel gezelligheid in de bar met iedere avond een ander optreden. Ontbijt was geweldig, veel keuze en bijna op werd direct aangevuld kortom, een echte aanrader!
Net hotel op een hele rustige ... te rustige locatie.
De prijzen verschillen enorm.
Wat de een of de ander betaald. Scheelt soms 500 euro op dezelfde reis.
Dat voelt niet goed.
Zwembad is erg klein, dat wat je op de foto ziet is echt bedrog.
Eten is prima kamers zijn goed.
Ik zou wel Zwembadzicht boeken anders heb je een karig uitzicht.
Muziek s'avonds is naar mijn mening slecht.
Ik denk echt dat je voor dit geld echt iets mooiers en beters kunt boeken.
Maar dat is ieder voor zich.
Geen fijne vakantie gehad. avond eten was koud. Doorgeven maar het bleef koud. De bedjes aan het zwembad waar altijd bezet terwijl het niet gereserveerd mocht worden werd toch gedaan. De handdoeken werden er gewoon opgelegd en als je later kwam had je pech. Daar werk je dan een jaar lang voor. Echt geen aanrader.
Veelgestelde vragen
Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.
Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.
Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.
Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.
Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties.
Ja, het is veilig en betrouwbaar om Sumus Stella & Spa te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.
Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover.
Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.
Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.
Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.
Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.
Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.
Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.
We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.
Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.
Als je jouw vakantie naar Sumus Stella & Spa bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.
Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.
Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.
Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.
Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.
Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Sumus Stella & Spa. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.
Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.
Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Sumus Stella & Spa. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.
Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.