Laagste prijsgarantie
6.5VoldoendeScore uit
    Natuur
    Ruimte

Over Els Llorers

Ontsnap naar het zonovergoten paradijs van Els Llorers, waar de fonkelende zwembaden en het nabijgelegen strand de perfecte setting vormen voor een onvergetelijke vakantie. Een oase van plezier en ontspanning wacht op je, met alle ingrediënten voor een droomvakantie binnen handbereik.

De Ligging

Els Llorers bevindt zich in het bruisende hart van Lloret de Mar, een stad bekend om haar levendige nachtleven en prachtige stranden. Dit appartementenhotel ligt op slechts een korte wandeling van het stadscentrum, waar winkels, bars en restaurants uitnodigen tot ontdekken. Het strand is slechts 1000 meter verderop, gemakkelijk te voet bereikbaar, en biedt de perfecte plek voor zonliefhebbers. Voor avonturiers ligt er een skigebied op ongeveer 70 km afstand. Openbaar vervoer is binnen handbereik, wat reizen in en rond de stad vergemakkelijkt. De afstand tot de luchthaven zorgt voor een zorgeloze aankomst en vertrek.

Els Llorers blinkt uit met zijn uitgebreide faciliteiten die ervoor zorgen dat elke vakantieganger een onvergetelijk verblijf heeft. De zwembaden, zowel binnen als buiten, staan centraal en bieden verfrissing en plezier voor alle leeftijden, compleet met een kinderbad en een spannende waterglijbaan. Rondom de zwembaden vind je een terras met ligstoelen en parasols, ideaal voor ontspanning onder de zon. Fietsliefhebbers zullen de fietsverhuur waarderen, terwijl sportievelingen zich kunnen uitleven met tennis of een verkenningstocht op de fiets door de omgeving. Voor ontspanning zijn er wellnessaanbiedingen zoals spa- en massagebehandelingen. Het aparthotel biedt tevens een scala aan entertainmentopties, waaronder livemuziek en een nachtclub. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals een supermarkt, speelplaats, en een eigen shuttlebus, wat zorgt voor een zorgeloos verblijf.

In Els Llorers kunnen vakantiegangers genieten van diverse culinaire ervaringen. Het restaurant en de bar bieden een breed scala aan smakelijke opties, van à la carte maaltijden tot speciale diëten, vegetarische gerechten en kindermenu's op aanvraag. Voor diegenen die op elk moment van de dag een hapje of drankje willen, is er ook een koffiehuis beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een uitgebreid diner of een snelle snack, Els Llorers heeft voor ieder wat wils.

Houd er rekening mee dat Els Llorers mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Het is aan te raden om specifieke verzoeken van tevoren te communiceren om aan uw behoeften te voldoen. Betalingen kunnen gemakkelijk worden gedaan met Visa. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• 24-uurs receptie

Natuur
    Ruimte

Een aanrader
Door Mariëlle op 28-07-2022

De 6,4 die wordt gegeven op Zoover zijn wij het zeker niet mee eens!
Wij hebben ons verblijf bij Els Llorers als zeer prettig ervaren.
Het personeel is erg vriendelijk en meedenkend. Het shuttlebusje gaat stipt elk uur naar het strand wat ook erg prettig is, wandelend is dit namelijk nog een aardig stuk. Het hotel ligt hierom ook wat buiten het centrum, maar voor wie niet steeds in de drukte van Lloret wilt zitten is dit ideaal!
De kamers waren brandschoon en van de basis voorzieningen voorzien. Alleen een airco was fijn geweest.
De zwembaden zijn schoon en bij het restaurant kan voor een leuke prijs snacks en drinken worden gehaald.
Wij hebben driemaal gegeten bij het restaurant, het eten was heerlijk en goedkoop!
Het hotel richt zich op gezinnen, en dus zijn er meer kinderen hier te vinden. Er was live muziek 's avonds wat ook erg gezellig was. Wij raden dit hotel zeker aan!

Zooo teleurstellend.
Door Grean op 07-08-2018

Wat een teleurstelling!!! In onze zoek opdracht geven we altijd aan: zwembad en wifi i.v.m werk en jeugd die zo het zwembad in moet kunnen springen. We zagen de prachtigste plaatjes voorbij komen van 'vakantiehuizen' 100 meter van het gemeenschappelijk zwembad. Vooruit dan maar dan maar een stukje lopen, maarrr.. we komen hier op de aangegeven lokatie (onder de indruk, leuke locatie mooi zwembad) PAKT DIE GAST VAN HET VERHUURBURO Z'N SCOOTER!! of we achter hem aan willen komen. We draaien de grote weg weer op en na 5 minuten in de auto komen we aan bij ons vakantie huis... meh.. appartementje.. deze foto's heb ik niet gezien!!! Compleet verwaarloosde tuin (zonder bbq en tuinset) wel een balkon waar de zon de hele dag op staat te fikken.. en.. een prachtig uitzicht..geen wifi en afgebeeld zwembad, wel een zwembad wat bij deze appartementjes hoort. Gewoon niet wat je boekt! We zaten naast els llorers i.p.v villenpark playa arena, check!!!

Waar voor je geld
Door johanna op 15-06-2015

Begin mei 2015 10 dagen in Els Llorers verbleven met twee personen en zeer tevreden. We hadden een hoek appartement, fris geschilderd en schoon, goede bedden en ruim voldoende kasten. Groot balkon met uitzicht op de heuvels en de zee in de verte. Rustige omgeving, kwartiertje lopen van het centrum, wel een aardig hoogteverschil maar goed te doen. In de bar is wifi, in de appartementen niet. Klein buurtwinkeltje vlakbij, wordt gerund door een Engelse dame die ook goede tips geeft voor restaurants in de omgeving. Menukaart van de bar is eenvoudig, voornamelijk pizza en pasta. Vriendelijk personeel. Parkeren is geen probleem, als het parkeerterrein vol is kun je in de straat parkeren.

Prima plek
Door Viola op 21-08-2012

Fijn appartement, fijne medewerksters en een leuk zwembad.

Veel te ver lopen
Door jochemvd op 04-07-2012

De afstand naar de stad is te ver. De appartementen zijn verouderd en de service was niet goed. Diverse malen gewekt door de schoonmaakster. Geen aanrader.

goed te doen
Door ramon op 25-05-2012

goed app aardige mensen alleen jammer dat de badkamer deur stuk was en dus niet van de binnekant open kon

• Pierre & Vacances Résidence Estartit Playa

€ 166

Pierre & Vacances Résidence Estartit Playa

7.2
    SpanjeCosta BravaL'Estartit

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Appartementen Blau

€ 213