Over Eurotel Lanaken
Juist buiten het centrum van Lanaken vind je Eurotel Lanaken, een stralend hotel dat je meteen die vakantiekriebel geeft. Of je nu komt voor de rust of de actie, hier wacht je een relaxte sfeer en volop comfort. Met uitgebreide faciliteiten en een ideale ligging wordt dit jouw ultieme uitvalsbasis voor een dag vol genieten en herinneringen maken.
De ligging
Eurotel Lanaken ligt op ongeveer 800 m van de toeristische hotspots en 1,5 km van het centrum. Het is een perfecte plek om de omgeving te ontdekken en snel bij de leukste plekjes te zijn. De halte van het regionale openbaar vervoer ligt direct naast het hotel, waardoor je je gemakkelijk verplaatst. Kortom, je begint je vakantie al vanaf het moment dat je hier bent, klaar om alles te verkennen en te genieten van de omgeving.
Wanneer je bij Eurotel Lanaken binnenstapt, voel je je meteen welkom. Het hotel heeft een fijne sfeer met vriendelijke, meertalige medewerkers die altijd klaarstaan. In het hoofdgebouw en het bijgebouw vind je ruime kamers en studio's, klaar voor een comfortabel verblijf. Ontspan in de mooie tuin, speel een potje op de speelplaats, of neem een duik in het overdekte zwembad met aangename temperatuur. Wil je actief zijn? Huur een fiets, golf of doe mee met aerobics. Extra luxe vind je in de whirlpool, sauna en massages. Alles is ontworpen om jouw verblijf plezierig en ontspannen te maken.
Bij het hotel heb je de keuze uit verschillende eetgelegenheden, zoals een niet-rokers restaurant, een eetzaal, een ontbijtzaal, een koffiehuis en een bar. ’s Ochtends start je dag met een uitgebreid continentaal ontbijtbuffet, vol verse broodjes en smakelijke kopjes koffie. In de middag en avond kun je kiezen uit buffet, à-la-carte of menu, met dieet- en kindermenu’s op aanvraag. Zo geniet je van lekkere, simpele gerechten die je energie geven voor de dag.
Je verblijft inclusief ontbijt, met opties voor halfpension en volpension. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zoals wellness en fietsen worden tegen betaling aangeboden, en kunnen afhankelijk van het seizoen of onderhoud niet altijd beschikbaar zijn. Maar maak je geen zorgen: je gaat goed voorbereid op pad en kunt volop genieten van alles wat Eurotel Lanaken te bieden heeft.
De sfeer in het hotel is echt gezellig, met een warm en behulpzaam personeel dat alles doet om je vakantie plezierig te maken. De kamers zijn ruim en bieden comfort, zoals een goede inloopdouche en een ligbad. Het eten viel bij velen in de smaak, met verse producten en voldoende keus, waardoor je echt geniet van elke maaltijd. Vakantiegangers vinden de activiteiten goed verzorgd en waarderen de levendige, familiale sfeer. De ligging is perfect voor ontspanning en leuke uitstapjes, al is er af en toe wat achterstallig onderhoud. Wat vooral blijft hangen, is het gevoel dat je hier echt een korte tijd deel uitmaakt van een grote, hardwerkende familie. Tussen de zon, het goede eten en het vriendelijke geluid van de lachjes, maak je hier herinneringen die je niet snel vergeet.
Room service
Liften
Entertainmentprogramma
Adresgegevens | Koning Albertlaan 264, B-3620 |
Eurotel Lanaken
Geen hitteplan met ruim 30'C! Onvoorstelbaar als er 150 gasten, vooral ouderen, zitten!!
Nergens een koel plekje te vinden, dus net niet flauw vallen van de hitte. Een ventilator helpt niet in een superhete kamer. Een vreemde lucht op de kamer. Toilet trekt niet goed door, werd niet opgelost.
Eten ondermaat voor een 4 sterren hotel. Zwembad bezet door kinderen.
Dit hotel had een goede ligging, maar nooit meer.
Het totaal was het net niet.De 4 sterren niet waard. De tafels in de eetzaal werden met een natte lap schoongemaakt en daarna met dezelfde lap het bestek gepoetst. Slechts een lift , die regelmatig storingen vertoonde. Receptioniste kil en geen gevoel voor humer. Het diner was over de hele linie smakeloos.
Ten eerste vind ik het personeel uitstekend, vriendelijk, behulpzaam en sfeer bepalend, voor mij heel belangrijk.
Je leest wat negatieve reacties over bijv. dunne soep, deze was wel smaakvol en niet uit een pakje, of soep uit een koffie kan, deze manier van serveren zorgt wel dat u warme soep krijgt in uw bord. Of de prijs voor een hond wat te duur was, volgende keer is pensioen brengen voor veel meer geld.
Het was onze eerste ervaring met enjoy hotel, en deze was zeer goed, zeker gezien het concept van bijna
all inn. De kamer was goed
, met voor ons een makkelijke inloop douche, er was voldoende keuze in het menu, met verse producten.
Het personeel was zoals gezegd meer dan uitstekend.
De bijbehorende activiteiten waren goed verzorgd.
Het was best druk in het hotel, dus alle lof voor eurohotel Lanaken, en zeker voor herhaling vatbaar.
Wel wat zure recenties gelezen, jammer.
Zo hebben wij dat niet ondervonden. Lieve, hardwerkende personeelsleden. Leek een grote familie. Ze doen echt hun best om het jou zo plezierig mogelijk te maken. Het eten is ronduit goed, en voldoende keus. Wij hadden een zeer ruime kamer en ruime badkamer met ligbad en een separate douche.
Ja, er moet wel wat gebeuren aan achterstallig onderhoud, maar dat zal vast wel goed komen.
Het heeft ons niet echt gestoord, we hebben fijne dagen hier gehad!
Ik vond het een erg gezellig hotel met heel erg vriendelijk personeel, erg behulpzaam. Het enige negatieve van het hotel is dat het "rokershok" pal voor de ingang van het hotel is geplaatst je moet als niet roker altijd door een wolk van rook naar binnen.
1000 euro voor 2 personen betaald. Diner zeer slecht. Bij het diner zat een haar in het eten. Dit meteen gemeld en het bord wat mee terug was gegeven kwam meteen retour met de vraag wat er mis was. In de avond was de sangria op werd niet bij besteld. Geen budget was het antwoord. toilet papier werd ook niet aangevuld, even zo de badhanddoeken. Er waren ook klachten over het zwembad. Deze word verhuurd dus niks zwemmen voor de gasten. Fiets, wandelkaarten of autokaart. Nee gewoon een briefje met fietsknooppunten. Pedaalemmer zakje op de badkamer word meegenomen als je deze zelf dichtmaakt. receptie was al 17.45 dicht zoek het maar uit. Deze morgen alles gemeld bij het uit checken aan de receptie maar ook hier weer de handjes in onschuld gewassen. Ik was er niet bij zei ze. Zo gebeurt het iedere keer Voor ons houdt het hier op. Geen enjoy meer. Voordeel uitjes goedkoper en beter. We hadden tenslotte nog een upgrade a35 euro betaald.