Ostend

We hebben de beste aanbieders voor Ostend voor je op een rij gezet:
Over Ostend
Ontdek het charmante hotel in Oostende, een parel aan de Belgische kust. Hier vind je alles wat je hartje begeert voor een ontspannen verblijf. Hoewel het hotel niet pronkt met een zwembad of directe toegang tot het strand, maakt het dit meer dan goed met zijn uitgebreide faciliteiten en diensten. Van een sprankelende speelplaats voor de kids tot een sauna waar je heerlijk kunt ontspannen - dit hotel biedt voor elk wat wils.
De ligging
Het hotel is perfect gelegen in Oostende, een bruisende stad aan de Belgische kust vol bezienswaardigheden en activiteiten. Oostende staat bekend om zijn mooie stranden, culturele evenementen en culinaire hoogstandjes, waardoor het de ideale bestemming is voor zowel avonturiers als rustzoekers. Vanuit het hotel bereik je gemakkelijk het stadscentrum, waar je kunt genieten van de lokale gastvrijheid en unieke winkels. Sightseeing opties zijn er in overvloed, van het verkennen van historische monumenten tot het genieten van de natuur in de omringende gebieden. Voor degenen die van ver komen, de dichtstbijzijnde luchthaven is Oostende (OST), wat de reis naar dit charmante hotel nog gemakkelijker maakt.
Het hotel in Oostende biedt een warm welkom met zijn 110 comfortabele kamers, een lift en een scala aan faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De receptie staat altijd klaar om te helpen met vragen of het boeken van excursies. Voor de kleintjes is er een speelplaats waar ze lekker kunnen ravotten, en voor degenen die iets willen leren of ontspannen, biedt het hotel een speelkamer en een goed uitgeruste bibliotheek. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar voor vakantiegangers die met de auto komen en het hotel zorgt voor een veilige omgeving met een 24-uurs beveiligingsdienst. Voor zakelijke behoeften is er zelfs een fax aanwezig. Na een dag vol avonturen kun je ontspannen in de sauna of actief blijven in de fitnessstudio. Biljart, bowling en diverse sportprogramma's bieden vermaak voor iedereen.
In het hotel in Oostende begin je de dag goed met een keuze uit heerlijke ontbijt- en middagmaaltijden die dagelijks geserveerd worden. Het hotel beschikt over diverse gastronomische voorzieningen, waaronder een restaurant, een gezellig koffiehuis en een bar waar je kunt genieten van je favoriete drankje. Voor degenen met specifieke dieetwensen biedt het hotel dieetgerechten en kindermenu's op aanvraag, naast speciale menu's die een culinaire ervaring garanderen. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of een uitgebreide maaltijd, hier vind je altijd iets naar smaak.
Houd er rekening mee dat onze pakketreizen over het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders vermeld in de productbeschrijving. We geven graag meer gedetailleerde informatie over zulke verzoeken om aan je wensen te voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Plopsa Hotel
Minibar
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Londenstraat 6, B-8400 |
Ostend
Mooi verblijf gehad,hotel ligt 5 minuten lopen van het strand.
Receptie vriendelijke ontvangst en gaven een goede en duidelijke informatie.
Parkeren in ondergrondse parkeergarage voor 20 euro en was super geregeld.
5 minuten lopen naar het centrum met veel winkels en restaurants en bars.
Strand en boulevard is erg breed,veel restaurants en bars.
Hotel kamer junior suite was erg ruim en de beide ramen gaan helemaal open om te ventileren.
Badkamer was erg ruim met ligbad.
Ontbijt was goed en veel keus,personeel ruimt alles snel op.
Restaurant zag er modern uit.
De bar was gezellig en druk bezocht.
Wij zijn begonnen in Brugge een mooie stad ,toen naar het hotel en de volgende dag Knokke bezocht.
Kortom wij komen weer terug maar dan langer.
Min punt de buiten kant mag wel wit geschilderd worden en aankleden met een paar leuke bloembakken en wat sfeer verlichting.
Het is tenslotte wel je visite kaart.
Alles in orde proper vriendelijk goed ontbijt goed restaurant zeker voor herhaling vatbaar
het was een heel aangenaam hotel, zeer vriendelijk.
Het buffet was heel lekker en genoeg. Het ontbijt was heel uitgebreid en zeer lekker.
De kamer standaard was niet groot maar voldoende vermits je er toch niet heel de dag binnen zit.
Een echte aanrader.

Ostend
Wij waren hier 2 nachten en hebben een mooie locatie gevonden waar wij zeker terug komen.
Dank u.
- heel erg vriendelijk personeel!!!
+ hotel is heel kindvriendelijk ingericht. Leuke speelkamer.
+ buffetformule (half pension) is heel gemakkelijk als je met kinderen op stap bent. Je hebt direct eten en drinken.
+ wij hadden de junior suite, heel ruime kamer! (hier en daar wel een nieuw laagje verf en wat opfrissing nodig) Alles wat we nodig hadden was aanwezig.
+ heel centraal gelegen, vlakbij de zee en de winkelstraat. Topligging!
+ Ontbijtbuffet. Niet erg verfijnd maar wel alles wat je nodig hebt voor een goed en lekker ontbijt. Pluspunt: de croissants en de koffiekoeken
+ De privéparking. Wel best op voorhand reserveren!
- Het enige minpuntje waardoor dit hotel van mij geen topscore van 10/10 krijgt is dat de keuze bij het avondbuffet, bij de warme hoofdgerechten, niet zo heel kindvriendelijk was. De keuze van groenten en de manier waarop het klaargemaakt was (beetje pikant) zorgde ervoor dat mijn 3-jarige dochter het niet lus